Неусетно лятото дойде, с ОКТОМВРИйче ходим на море - Тема 11

• 45 429
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Моята лекарка каза да не давам обезмаслено мляко.3,6 процента каза да давам,но на Маджаров имаше 2 и 4,5 та затова взех 4,5,че е пълномаслено.

# 151
Другата седмица ни няма вторник, четвъртък и петък. Преди това и след това съм на линия.

# 152
Аз и друг път съм казвала, че съм ок за среща, но нямам възможност да дойда в Борисовата, както бяхте говорили, а за Южния няма проблем. Утре заминаваме за Варна и се връщам края на август и сме на линия.
Аз също давам пълномаслено от млекарницата купувам Алфатар или Герзовица, понякога Манастирско и Хармоника. Доколкото знам, нискомаслените са преработвани и затова уж било по-добре пълномаслено да се дава.

# 153
  • София
Сега ме вкарахте в размисъл с тези млека. Ще взема и аз 4.5% другия път.

# 154
Сега ме вкарахте в размисъл с тези млека. Ще взема и аз 4.5% другия път.

Давала съм и аз 4.5%, ама то пък май е с добавено сухо мляко Joy въобще,няма оправия. Родопчанката много я хвалят, Свеки от там взима закваска, а и си е кисело на вкус. Може да пробваш и нея.

# 155
Момичета, имам въпрос към вас. Дали съществува мрежа за насекоми, която да мога да използвам за голямата кошарка за игра - квадратна на Лорели? И ако да, то от къде да купя?

# 156
  • София
Аз имам от баткото такава мрвжа,но я купихме в комплект с кошарата.Погледни в магазините при аксесоарите.

# 157
В интернет намирам мрежи само за малките кошари, ще опитам и на място. Благодаря ☺

# 158
  • София
В стор.бг гледа ли?
Иначе продават само мрежа на  метър и ти да си я нагласиш
Неда как е?

# 159
Май и до Джъмбо ще отскоча, наблизо е и има вероятност да изкочи нещо подходящо.

Неда е супер. Сутринта разказвах колко хубаво беше когато я заварвах където съм я оставила. Сега вършее здраво. Иска да прерови всички шкафове. Моя близка ми даде идея да оставя един отворен шкаф в кухнята за нея. Напълних го с пластмасови купи и други безопасни кухненски прибори и сега прекарва там много време.

А Елени как е? 🙄

# 160
  • София
Нещо се киселяви.Бива като цяло.

# 161
Неда също е в период на мрънкане. Оставям я понякога да си пореве, а обикновено намирам нещо да се разсее. Тя има само 2 зъба и вероятно още някой се опитва да се покаже, но е поносимо.

# 162
Цвети, благодаря за написаното:)
Аз само да ви кажа че не пиша по въпроси свързани с храна, тегло, колички,марки и тн не за друго а просто защото не съм наясно,не се интересувам толкова и затова не се и изказвам:) Да не помислите че съм тук само за да си кажа мнението по дадени въпроси:)
И Цвети, да човек е супер ако има позиция и я защитава с достоверни факти или натрупана информация, но когато спориш с глупак насреща конструктивен разговор не може да се състои:) Аз това имам в предвид.

# 163
Неда също е в период на мрънкане. Оставям я понякога да си пореве, а обикновено намирам нещо да се разсее. Тя има само 2 зъба и вероятно още някой се опитва да се покаже, но е поносимо.

И Лорен е с два зъба, а трето белее. Точно когато трябваше да обядва заспа и сега като се събуди ще е озверяла от глад.

# 164
  • София
Кога мислите да отказвате бебетата от залъгалките? Моят е цокльо и не знам дали ще го направя това в близката половин година, а може би и една. Не ми харесва да гледам двугодишно, ходещо, с биба, ама..

Общи условия

Активация на акаунт