Неусетно лятото дойде, с ОКТОМВРИйче ходим на море - Тема 11

• 45 427
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
На мен просто ми е мъчно, защото докато бях бременна също се притеснявах дали всичко ще е наред и затова не се включих и във ФБ групата, а след това се оказва, че съм напълно нова и непозната! И най-вече, ще ми липсва тук Жана, тъй като, както и Стефи писа, специално ние трите се знаем още от Забременели Инвитро!
Няма да коментирам повече тази тема!
Кисело мляко и аз исках тези дни да дам, но Алекс се разболя, получи афти в устата и го чакам да му мине! Да ме пита човек какво им се чудя и аз на тези млечни, като човека пие адаптирано мляко от както се е родил!

# 136
  • София
Аз от месец давам козе кисело,даже вечер й давам вмесро АМнего да пие.И  краве давам.Аз съм имала сюучай в един ден да дам 2 нови неща
Въведох грах,леща С боба ще изчакам.

# 137
  • София
Кейти, Фунгостатин ли даваш? Малкият като беше на 2-3м два пъти имаше млечница и с него лекувах. Ужасно горчиво е.

Миднайт, каква леща въведе?

# 138
  • София
Червена,ние само такава ядем.Кисна я малко и варя.

# 139
Аз си направих домашно кисело мляко със закваска на Елена.

# 140
  • София
Червена,ние само такава ядем.Кисна я малко и варя.

Може ли снимка на каквото взимаш? Не към купувала за нас червена, обикновена взимам.

# 141
Нямам ФБ, даже бях скептична в началото и за отчетните групи и нямах намерение да се включвам. Като потребител от години на другите подфоруми, тук винаги ми е изглеждало голяма лигня. Joy Обратно на очакванията ми, тук е като оазис от пасивно-агресивния тон в останалите части на форума. В сериозни теми трябва да отделиш минимум половин работен ден да защитиш позицията си от лични нападки и ирония. Предполагам и това е причината Жана да избяга и я разбирам.

Кисело мляко давам от месец някъде. Взимам едно пълномаслено “Лазарова” от магазинче за млечни до нас. Давам предимно за вечеря - с бисквитка, с тиквички на фурна или с настъргана краставица.

И аз скоро мисля да дам леща.

# 142
  • София
Ох аз от арабите я вземам,тя е в прозрачен плик и е начупена.Иначе крина май имат.Аки искаш ще ти я щракна поне да я видиш.
Попи много точно.Аз пиша и в други теми знаеш,но тук сме една китка разумни дами и тона е чудесен.

# 143
Без да съм искала да се включвам във Фейсбук групата мисля си, че е гадно това. Особено за тези момичета, които са тук още от началото на бремеността. То и от тук някой, ако реши може да злоупотреби. Не мисля, че тук малко лични неща се споделят. Малко се получава затворен кръг само за " най-отбраните", на мен лично също щеше да ми е обидно, че едни може други не.

# 144
Аз.по.едно време бях предприела някаква инициатива да си изказвам мнението в интернет пространството защото ми е писнало от факта че така да се каже ”интелигентните”.хора не биха си изгубили вренмео да спорят и поради този факт масово теми са коментирани от неадекватници. Приятели във фейса.забелязаха това и ми викат,човек не си.губи времето,те са.много и са силни и аз въпреки инициативата накрая.осъзнах наистина че е така,предадох се и излезнах от.всякакви групи. Това беше и момента в който.престанах и тук да споря  да се.опитвам да си налагам мнението ьа щяло.и.не щяло (не че вие сте от.онези,напротив,просто като влезнеш във филма със споровете и нямаш спирачка). Сега съм се поуспокоила и малко.вече ми е все тая кой какво мисли и какви са му убежденията,и.аз стигнай до.извода че смисъл от спорове няма.

# 145
Аз само да кажа, че в личния си профил във Фейсбук снимки на детето си нямам, а тук съм поствала знаете. Нямам и намерение  скоро във фейса да я качвам дори само пред малкото ми приятели. Не приемам кой да е и въпреки това няма да кача снимка на дъщеря си, а тук съм я показвала.
Ема, аз пък харесвам мненията ти. Не може човек винаги с всичко да е съгласен, имаш си позиция, защитаваш си я. А нападки винаги ще има, но това не значи, че твоето мнение е грешно по принцип.

# 146
Другата седмица времето ще е ок, хайде да се видим. До колкото помня Алекс също искаше. Неизвестна също. Който може да пише да се организираме. Ще е весело.

# 147
  • София
Предлагам да е другата седмица, ако се оправи времето. Не съм шофьор и не смея да тръгна на тоя дъжд с градския.

# 148
Групата няма нищо общо с бгмама отдавна. Затворена е заради скандали и нападки. Не е за "отбрани", а за близки и познати. Няма никой, с когото не се познаваме лично или някой друг да не се познава лично с него. На този принцип е затворена. Но винаги може да се направи бг-мама група.

Иначе съм винаги навита за среща, ако съм в града, почти всеки ден съм в Южния парк.

И аз давам пълномаслено, взимала съм "Маджаров" и "Родопчанка", но най-често свекърва ми прави.

# 149
  • София
Вижте за такава група, само ние, не бях се сетила. Колко съм изветряла, ужас.
Ако има навити, ще направя такава.

Общи условия

Активация на акаунт