Неусетно лятото дойде, с ОКТОМВРИйче ходим на море - Тема 11

• 45 445
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Моят синковец много често спи до 10 и нещо. И се чудя да прескачам ли закуската.. Защото ако му дам закуска, зеленчуково пюре се пада да яде чак към 3 часа . Дайте ми съвет моля. И друго да питам, ако децата хапват през 3,5- 4 часа, давате ли нещо между храненията?

Богомилчо е с такъв интервал от много отдавна. Само между закуска и обяд има такъв интервал. Иначе следобеда е на 3 часа.
Но като стане време да го храня на обяд му се доспива. А при него сънят е над мамбото Simple Smile

# 256
Питие ли каза някой? Grinning Къде?

И моята голямата пролази доста по-късно. Само че като първо дете, ѝ треперихме доста повече и на земята я оставих за пръв път на 10 месеца. Същият ден пролази. Joy Проходи на година и 2 седмици, изключително стабилна. На 1.5 г. вече нямаше проблем да мине 3 км.

# 257
Питие ли каза някой? Grinning Къде?

И моята голямата пролази доста по-късно. Само че като първо дете, ѝ треперихме доста повече и на земята я оставих за пръв път на 10 месеца. Същият ден пролази. Joy Проходи на година и 2 седмици, изключително стабилна. На 1.5 г. вече нямаше проблем да мине 3 км.
Молят ти се не се прави,колко пъти ти писах да се.видим в парка,сигурно сме се.разминавали.1000 пъти без да знаем.кой подминаваме:)

# 258
Ема, честно казано в парка или отивам на накоя среща, или с книжката под ръка да използвам 40-те мин. сън на спокойствие (навън това е макс). Даже често се насочвам, където е по-малко вероятно да срещна познат. Нищо лично, сега даже ми стана неудобно.

Обаче за “човешка” среща, без бебета, по-изкушаващо звучи.

# 259
Ема, честно казано в парка или отивам на накоя среща, или с книжката под ръка да използвам 40-те мин. сън на спокойствие (навън това е макс). Даже често се насочвам, където е по-малко вероятно да срещна познат. Нищо лично, сега даже ми стана неудобно.

Обаче за “човешка” среща, без бебета, по-изкушаващо звучи.
хаха, ебавам се, моля ти се, всеки да си прави това което му е кеф,аман от задължителни неща:) Но ще се радвам някой ден просто ако се познаем да се поздравим:)

# 260
Аз и за питие съм ок, но да е около 20:30, че ММ се прибира най-късно към 20ч.
Даже без деца съм по-навита, че с тая колимка ми писна вече. Кажете кога и къде и да го правим какво толко, не сме страшни, всички ще са цели след срещата...хаха

# 261
  • София
Аз без детето надали, ММ се прибира около 19-19.30 и доста често работи още час-два.

# 262
Давайте да организираме една среща с тези които искат вечер без деца,пък другите да си направят такава с децата. Аз съм тук още една седмица и после тръгвам по морета и сватби. Ако искате другата сряда в 20 :30 в Баш Бара на Иван Асен. Ще запазя едно барче отвънка.

# 263
Вторник, сряда и четвъртък сме на Добринище ние...Иначе аз мога да дойда вечер към 9, но предполагам няма да е проблем да се присъединя на второто питие.

Понеделник или ако е сряда, да е следващата?

# 264
Вторник, сряда и четвъртък сме на Добринище ние...Иначе аз мога да дойда вечер към 9, но предполагам няма да е проблем да се присъединя на второто питие.

Понеделник или ако е сряда, да е следващата?
айде понеделник, мен ми е се тая. Понеделник 20 и 30 ако искате. Само кажете, не е нужно да се съберем всички, който може.

# 265
Аз съм ок за понеделник.

# 266
Абе вие давате ли някакви имуно стимуланти на вашите бебоци? Аз взех за себе си и големия.коластра. попринцип.съм.протива тези.неща,обаче тамън излекувах стррптококитата,за мое учудване само с 10 дневен прием.на.АБ и оп стафилококи в носа от.големия съм.хванала. Мажа с някъв.бактробанама според.мен.докато.не вдигн.Имунитета все.някви гадини ще.виреят,и.сигурно и бебко има но.не мога повече.с.рия изследвания,лаборатории и.ненам.кво и се.чудих за.него дали да не взема нещо...

# 267
  • Бурса
Аз съм взела омега за беба, но не я давам редовно. Иначе една позната много ми похвали биозон бебе, дават го от 0+. Взех и от него, че Габи хвана някакъв вирус от кака си и и вдигаше температура 2 дни. Пише че е антивирусен, анти незнам си какво още... Прочети ако искаш за него. Иначе аз аъс зор го давам, защото явно не и харесва вкуса и го плюе.

# 268
Много хвалят Биозин. Аз пих Биозин мама зимата и не съм се разболявала. Откакто съм родила не съм се разболявала, а съм с много слаб имунитет

# 269
Ще му взема сигурно и аз че Ноември ще ъръгва на ясла да позакрепи. На големия съм давала Биозин 3 месеца там кваро е схемата,всички вируси дето имаше си ги хвана ,важното е усложнения да не стават. Иначе са да я видим.таз коластра.  Ще моря стагилококи в, носа с нея и някъв бактробен. Че не ми се пият пак антибиотици. Ма и малкия 100 на сро ги е хванал,оше повече че ваксини му сложихме преди седмица. Професора каза че и да ги морим и не се тая ако имунната ни система не е ок. Аз с рия витамини и тая коластра и солна стая ходя от две седмици чакам скоро да излетя:)

Общи условия

Активация на акаунт