Да се похваля, пристигна ми самара (раница за бебе за планина). Този уикенд ще я пробваме на къс маршрут и след това ще се метнем на 3.5 часа...в посока.
Като ще се държи човечето добре сред природа, поне да се включва активно в хобитата ни.
Като ще се държи човечето добре сред природа, поне да се включва активно в хобитата ни.
) Иначе е чисто и ми мина акнето от солената вода само за ден!
Еми оплаках се, в моя стил, кво да правя. Сега и хипоалергенното мляко трябва да го заместя с онова дето мирише на труп...и той твърдо отказва да го пие, направо не ми се мисли кво ме чака, ква стриктна диета. Баткото постоянно яде бисквити наляво надясно, ръси по пода и малкия като добро прасе често според мен обира без да видя, уча го винаги в чинич и винаги на масата ама дете на 4г често обича да хапва на дивана бисквитки и съответно около него е олеле малеле...Живот ли бе да го опишеш, аз че съм хипохондричка ясно ма това дет ми се случва от как родих и с бебето и с мен да ви кажа не е от хипохондрията за съжаление:( Там поне отиваш на лекар и ти казват всичко ти е наред просто си луда...