На лятото се радвам аз, ала иде седми клас

• 66 520
  • 816
  •   1
Отговори
# 660
Моята каза, че Македонски, няма как да е, Странджата умрял по средата на книгата, значи Бръчков. Чела я е.

# 661
  • София
Моите сега пак са на море. Лятото им мина в спокойствие и почивка. Въобще не се напрягат. Седмокласника с много напомняния и настоявания от наша страна прочете задължителната литература. Стихотворения въобще не е учил наизуст. Задачи не е решавал. Няма никаква идея къде и какво иска да учи. Само ми обяснява да спра да се напрягам и да му досаждам, той си знаел. А можело да си остане и в същото училище, само дето и за там ще му трябва добър резултат.
След седмица му започват курсовете - по един в събота и неделя. Остава без почивен ден и май и на мен ми става жал.
На курс по английски ще продължи да ходи поне първия срок, втория вероятно ще го отложим за лятото.
Надявам се да ходи да плува през седмицата, но напоследък и това намира как да отложи.

# 662
  • София
Моята каза, че Македонски, няма как да е, Странджата умрял по средата на книгата, значи Бръчков. Чела я е.
Мента, с тази логика е за математика. Сигурен ли си, че биологията ще борите?
Сериозна съм.

# 663
  • София
Така, малкото 10 годишно по никое време май е лепнало варицела. 13-годишната не я е карала. Ха, да видим сега какво ще следва.

# 664
Така, малкото 10 годишно по никое време май е лепнало варицела. 13-годишната не я е карала. Ха, да видим сега какво ще следва.

Сега в момента ли ? Сигурни ли сте че е варицела ? Ако е така ментолов спирт като за начало.

# 665
  • София

Сега в момента ли ? Сигурни ли сте че е варицела ? Ако е така ментолов спирт като за начало.
Мдааа...до преди 2 часа си мислех, че прави алергия на нещо. Сега ми просветна, че тези мехурчета са характерни  и утре ще викнем докторката да каже добре ли диагностицирам Wink

# 666
  • София

Аз също не съм карала като дете. Когато младежът се разболя в ДГ, в деня, в който му свърши карантината се ошарих аз. Тъкмо бях готова да обвиня майка ми, че не помни кога съм боледувала.
Абе може и да тръгнете на 18ми нормално, но не е съвсем сигурно...

# 667
Сериозна съм.
Ще я видя тази година как ще тръгне. Не се е определила още. На фаза козметика сме. Утре може да реши, че икебана и букети и се правят, Цветарското  ooooh! Рисува и модели на рокли, бански, ще рече и Текстила да не пропускаме  ooooh!

# 668

Аз също не съм карала като дете. Когато младежът се разболя в ДГ, в деня, в който му свърши карантината се ошарих аз. Тъкмо бях готова да обвиня майка ми, че не помни кога съм боледувала.
Абе може и да тръгнете на 18ми нормално, но не е съвсем сигурно...

Може да и се размине, и това е вариант  Simple Smile  Ако ли не пожелавам леко да я изкара.
  Моя големия я кара на 4 г - дребния беше на 3,5 месеца и сега като чуя варицела и настръхвам - ревеше та се късаше и нищо не можеше да се направи и ментолов спирт не можеше .

# 669
И някакво прахче имаше след спирта. Сулфатиацол ли беше, ще излъжа.

# 670
  • Варна
Сериозна съм.

Да, ама той и Бръчков си продаваше поемата по средата на книгата, така че това не е вярното мерило за логиката - после сметките да не излязат криви Simple Smile.

# 671
Сериозна съм.

Да, ама той и Бръчков си продаваше поемата по средата на книгата, така че това не е вярното мерило за логиката - после сметките да не излязат криви Simple Smile.
Няма аналитично мислене, ясно е. Joy

# 672
  • София
Когато си на 10 години, проверяваш за какво са симптом мехурчетата по кожата в гугъл, преди още да ги покажеш на майка си. След като прочетеш, че вероятно е нещо смъртоностно, разтреперан уведомяваш родителите си Wink Щерката пък презрително рече: "От самото начало ми беше ясно, че е шарка. Проверих в интернет, пресметнах има вероятност да изпусна първите 2 седмици от училище". После лекарите се оплакват, че пациентите се самодиагностицирали... още не са видели какво поколение ги чака.
Преди 2-3 години когато почнаха да ѝ растат гърди на моята тинейджърка, на един преглед разплакано сподели на докторката, че сега след като вече има гърди, има опасност да се разболее от рак на гърдата. Лекарката ѝ предписа ходене на танци, за да мисли за стъпките, а не за болести Simple Smile

# 673
  • София
M_I _A, не знам от годините ли е или от пола! Моят всеки път, когато го заболи нещо или се прибере пребит от колелото, трперейки пита "Дали ще се оправя?" Joy
До сега не се бях замислила, че като го заболи нещо, може и да проверява гугъл, преди да ми се оплаче. Хм...

# 674

Изопронозин- ще убие част от вирусите. С него баща ми изкара т.н. абортативен херпес зостер ( същият вирус). За заразената- хомеопат. Рус токсидендрон (може да разменям букви) и в аптеки " Орфей" приготвят прекрасна пудра талк, ментол и АБ, която тушира сърбежа. Благодарение на нея се отървахме без белези. Леко!

Общи условия

Активация на акаунт