ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 494
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Само ще ви кажа, че аз съм направо китка с моето предположение, че еленови първо ще се сдобрят и после Тони ще зазлее Joy

# 481
Аааа, проблеми нямам, мен дори от коледните не ме е срам, а там леле............. Joy

# 482
По принцип и аз. Моски, каквото искаш вади. Joy Ще го преживея хахаха.

# 483
Ето една Диана, в абсолютен контраст със снимката на усмихнатата жена от сутринта Heart

# 484
Диана си е човек на контрастите. Има много лица, но е прекрасна с всяко едно от тях  Kissing Heart

# 485
Ето една Диана, в абсолютен контраст със снимката на усмихнатата жена от сутринта Heart

Охооо, страхотна е! Обичам я тази жена беее! Heart GrinningОткъде ги намираш снимките от тая фотосесия? Аз все ровя, ровя и нищо ново не намирам. Grinning

# 486
Моски,обещавам утре да сменя животинския вид,но тези си ги скатавам от сутринта
Рогоносеца Марио
Скрит текст:
Някой е прекалил с гушкането след гражданското
Скрит текст:
И на Зорница са и сложили рога
Скрит текст:
Затова да си потъркаме рогцата
Скрит текст:

# 487
Междудругото това с потъркването на рогцата си идва от Зорница още от 4ти сезон. Не знам дали сте забелязали, но и при Банков го е правила. Grinning

# 488
Зайко, на Марио рогата са по-хубави, ама какви хубави му е сложила, ааааа? Joy

Яничка, в профила на фотографката ги видях Simple Smile

Има нещо такова, но за ръцете й на лицето съм го забелязала от тогава. Grinning

# 489
На Диана ръцете не ми остава време да ги забележа от тези на Велислав,неговите май бяха по-палави този сезон. Joy

# 490
Аааа, не съм съглaсна, даже мисля че все ги държеше на лицето й, да не би да я пипне някъде другаде, дето не трябва Joy
Епизод 2 е изключение! Wink Grinning

# 491
Доне не лайквай,а действай 1,2,3 и скачаш веднъж се живее. Чакаме Митака. Stuck Out Tongue Winking Eye
Майче аз за това говорех,че все я галеше по лицето.Понеже нали казвахте,че Зорница си слагала ръцете на лицето на Банков.Пък Марио толкова си ги слагаше на нейното,че не можах да ги забележа нейните.

# 492
Така е, но на моменти бях : "Свали ги тези ръце на някъде по нея. Няма да те ухапе"  Joy

Дона, чакаме отзиви Simple Smile

# 493
Аз съм спокойна, че нямам компромати Joy

# 494
Забелязах още няколко в профила на тази фотографка. Този път с широката, прекрасна усмивка. Heart

Общи условия

Активация на акаунт