ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 159
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Доне,много ти се получават нежните статийки✌🤗
Сцената става още по-жива!
Като порасна/в следващия живот😏/,искам да съм като Майчето,Яни и Зайко☺
Бях изгубила вяра,че има млади хора,които могат да напишат какво чувстват.
Сутринта направо се събудих от кафето,което Марио поднася на Зори😚

# 601
Донатела, романтичке такава! Kissing Heart

Ели като каза кафето: Сцена №1 в ОЖ, шести сезон: Зорница спи, Марио седи на леглото до нея, гледа я с обожание, отмества един кичур от лицето й и тихичко я вика- Зорница, трябва да ставаш, ще закъснеем.
Зорница ръмжи недоволно и пита нужно ли е да става и не могат ли да си останат вкъщи. Придърпва го, поцелуват се малко, Марио се смее,обаче е твърд и в крайна сметка я изритва от леглото. Подава й кафето, което е направил, тя го взима, усмихва му се, в следващата сцена ги дават прегърнати как наближават болницата и...се натъкват на Банков Grinning Оттам нататък могат да започнат с драмите Joy
Уви, тоя сценарий ще си остане само в нашата тема, а реално ще минем направо на „натъкват се на Банков” Joy

# 602
Дона ме започна и Мо ме довърши. Animal Heart Eyes Cat

# 603
Добро утро. Ели, моля те разчуствах се. Kissing Heart
Обаче категорично преминаваме на съкращения от две букви Ди, Мо Joy
Москита, как направо на Банков. Няма ли да имаме епизод със съвършено щастие преди гадостите? Нещо като епизода когато Калин и Наталия бяха на покрива, а нашите си чуруликаха в таванското. Пък после ни подхващат с голямата драма. Чакай да се разберем. Аз си пожелах семейна вечеря и едни неизмити чинии. Stuck Out Tongue Winking Eye После идва твоето събуждане. И на сутринта Банков се е претрепал с мотора, карат го в св. Кирил и естествено наш Марио е на смяна. От там му  е и сбиването в първия ден. Позволил си е да му дава акъл как да го шие. Dizzy Face

# 604
Донатела, романтичке такава! Kissing Heart
Не се надявай. Временно умопомрачение и синдром "1 през нощта".

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 09:03 от Анонимен

# 605
Доне, ясно ми е-силната мъка от отсъствието на Митака и т.н. Stuck Out Tongue Winking Eye

Зайко, цяяяял епизод?? Hushed Способни ли са на това? Grinning
Не, реално погледнато не очаквам да почнат проблемите им от първия ден, но и не вярвам да ни покажат някакви романтизми. По-скоро ще им дадат ежедневието в болницата, ще ги видим, че са спокойна и щастлива двойка и толкова. Те ще им свършат 30-те секунди екранно време Grinning

# 606
Добре де половин епизод романтизми и после Банков. Имаме ли сделка? За нашите са 2 минути?

# 607
Добре де половин епизод романтизми и после Банков. Имаме ли сделка? За нашите са 2 минути?
Имаме сделка, ама не с мен трябва да преговаряш Grinning

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 09:52 от Mosquita

# 608
Донатела, заобича ли ми вече аватара или да ти дам нова загадка за смяната му? Joy

# 609
Донатела, заобича ли ми вече аватара или да ти дам нова загадка за смяната му? Joy
Няма шанс да го заобичам. Все още ме мъчи

# 610
Ох, милата измъчена тя Grinning
Добре, виж сега в пети сезон в един епизод Калин каза колко пъти са късали досега с Наталия. Наби ми се в главата, щото се замислих по тая логика колко ли късания са приготвили сценаристите на Марио и Зорница Joy Та, ако познаеш, ясно ти е - ще те отърва от мъките ти Grinning

# 611
Ох, милата измъчена тя Grinning
Добре, виж сега в пети сезон в един епизод Калин каза колко пъти са късали досега с Наталия. Наби ми се в главата, щото се замислих по тая логика колко ли късания са приготвили сценаристите на Марио и Зорница Joy Та, ако познаеш, ясно ти е - ще те отърва от мъките ти Grinning

Гледай я как ми се подиграва!
Добре, сещам се коя е сцената, ще помисля за бройката късания.  Никой друг да не отговаря!

# 612
Без да превърташ из епизодите само, жокери не са ти позволени :Р

# 613
Ааа те няма да късат. Изконсумираха си късанята за няколко живота. Joy

# 614
Без да превърташ из епизодите само, жокери не са ти позволени :Р

Е ти тотално ми усложни нещата.
И без това сега няма как да гледам из епизодите, споко.

Общи условия

Активация на акаунт