ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 516
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Тони не че не знае какво да прави с чувствата си, той бяга от тях, защото е наранен, защото го е страх да не му разбият сърцето отново.  Иначе тпй знае много добре, той си е мила и влюбчива натура, само сега малко поразклатена и отричаща любовта.
Между другото, репликата му за любовта, че всв се разминават (от онова промо) така и не я чухме после в самия сериал. Може да я чуем сега?
Льольо, ама припадахте по него, нали? Брат му

Ако трябва са съм сериозна, смятам, че с тях ще се случи точно това, което ти написа.
Аз също искам да го видя пораснал и грижовен, но просто да е грижовен към някоя друга  JoyJoyJoy

Е как ще въртя очи, защото са Марио и Зорница? Нали снощи ти описвах, че ги харесвам? Пак ли искаш доказателства? FrowningScream

# 631
Сега си го представих как се е облегнал на рецепция, закача се с онази девойка там, прави ѝ маймунджалъци, докосва ѝ ръката - о, неволно, разбира се - тя кокетничи, разсмива се и забравя да каже на Директор Стаменова, че има важна среща за ремонта на болницата Joy Тони обаче поема вината - казва, че е говорел по телефона и затова е давало заето Joy И нали е слабост на Стаменова, на Стела (рецепционистката) ѝ се разминава Joy
Такаааа, спасих те от  уволнение, къде искаш да те черпя довечера по тоя повод?
Е не трябва ли аз да черпя? - пита тя
Първия път е от мен Wink намигва той
Joy

Не мога дс се нахраня от вас

# 632
Вечерта отива отпред да чака девойката и тя му връзва тенекия. Крайно време е някоя жена да върже тенекия на някой мъж в св.  Кирил. Изобщо, тоя сезон Тони ще го отнесе за всички магарии на мъжете от болницата Joy

# 633
Вечерта отива отпред да чака девойката и тя му връзва тенекия. Крайно време е някоя жена да върже тенекия на някой мъж в св.  Кирил. Изобщо, тоя сезон Тони ще го отнесе за всички магарии на мъжете от болницата Joy
А, plot twist! Това не го очаквах! Много  мрачен Тони се очертава май

# 634
Доне сори, че ти развалям фъншуея. Joy Но искам и аз да си кажа сериозното ми мнение по въпроса .
Онея мръсниците докато се разхождаха и се обичаха, обожаваха и оглупяваха, даваха Албена, която казваше, че иска човек, който да и дава сила и смелост. За мен този човек е Тони. На финала се беше сгърчила сама, след като разбра, а Калин говореше за критичната точка, която ни изпраща на дъното уплашени и сами. Приличаше ми на беззащитно дете. Иска ми се Тони да си е нейния човек, с който заедно да израстват и да откриват щастието. И желанието ми няма нищо общо с МиЗ. А какво е желанието на сценаристите пък един Господ знае. Joy

# 635
А някаква морална подкрепа от вас? Ние с Майчето как ви подкрепяме за МиЗ? Ааааааа! Амахааааа

Марио получи готиното гадже, на Тони да хвърлим някаква там. И на него трябва готино гадже

# 636
Моралната подкрепа беше вчера, като въпреки, че я харесвам я задрасках с червен хикс от снимката, за да си спокойна. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но от време на време трябва да си кажа, какво мисля, че ще почна да страдам от раздвоение на личността. Joy Не се сърди.

# 637
А това, че вие не харесвате Албена, не означава, че момичето не е готино, моля моля. Много си е хубаво даже, малко объркано, малко нещастно, малко самотно. Но иначе не е лошо момиче. Да не говорим, че съм възмутена от вашата неблагодарност, тя там спеше в болницата, докато е болен, вие една добра дума не казахте за нея Stuck Out Tongue Winking Eye

Зайко, и на мен много ми направи впечатление тогава, когато каза Албена, че иска някой да я спаси, и аз си мислех за Тони тогава.
А, между другото, тогава на финала, думите бяха много точно подбрани с кадрите. За Албена говореха как сме захвърлени уплашени и сами, а след това като даваха Марио и Зорница, казваха - където се научаваме да прощаваме, да променяме, да бъдем по-добри. Умници са нашите сценаристчета Grinning

# 638
Вечерта отива отпред да чака девойката и тя му връзва тенекия. Крайно време е някоя жена да върже тенекия на някой мъж в св.  Кирил. Изобщо, тоя сезон Тони ще го отнесе за всички магарии на мъжете от болницата Joy
Е как да няма, кака ви Зори върза тенекия на Банков като си спеше сладко, сладко, а той я чакаше пред болницата Joy

Шипката не ща да я коментирам, че се нервирам Unamused
Далеч от Бамби!!!!

# 639
Еййй,, вярно, Майче, Зорница отряза доцента! Grinning Ама беше много за кратко, после му каза едно вяло не и замръкна на вратата му, подпряна на звънеца Joy

Ама, Майче, вие с Донето се разберете - тя каза да коментираме, независимо какво мислим, ти сега да не коментираме Албена, аз се оттеглям, докато уточните какво искате от нас. Какво да правя, като Тони все с Албена го виждам? Close

# 640
Скрит текст:
Ще видите вие като се нароят едни малки, сладки шипчиченца в новия сезон,  за радост на мама Шипка и тати Бамби 😁😂😂😂😂

# 641
Скрит текст:
Ще видите вие като се нароят едни малки, сладки шипчиченца в новия сезон,  за радост на мама Шипка и тати Бамби 😁😂😂😂😂
Ахахахахаха, ами може и да се случи. Тони докато лежи и се възстановява сума ти дни наред, ще скучае, Бени трябва да го забавлява. И после - малко Бамби с бодлички Joy

# 642
Моски и тука налагат цензура. Joy Шегувам се. Надявам се че оценявате факта, че през 95%от времето се въздържам да пиша, какво мися по въпроса Тони и Албена. Thinking

# 643
Е как вяло "не", тя никога до тогава такова категорично "НЕ" не му е казвала, а самият епизод беше адски готин и един от най-добрите изобщо, не само заради края Grinning - контраста между Вяра и Виолета, и събирането на двете двойки, страхотен Simple Smile

A говорете си за нея, казах че Аз няма да я коментирам.

# 644
Шегувам се, Майче, на мен също ми хареса тогава как категорично го отряза. И той как се подразни Grinning Епизодът беше много хубав, наистина, признавам, че е така. Въпреки че аз така и не можах да се зарадвам на развръзката при тях, защото вече имахме полужива жена на хоризонта. Но сам по себе си беше много добър.
Обаче тогава като се събраха КАлин и Наталия, изкараха до края, тоест към 9 епизода щастливи. Може пък и нашите еленчета да имат късмет за поне наполовината епизоди щастие Joy

Общи условия

Активация на акаунт