ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 560
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Да, ама Наталия така беше изтрещяла тогава, че тези щастливи епизоди, хич не им се насладих,  епизодите с лудато й поведение едвам ги издържах. Нашите да си се дракат, защото ще го има това, ама да не се стига до там да се чудиш какво им става, единият да го няма и да не се знае къде спи, вторият да преспи с някоя колежка/колега....

# 646
А това, че вие не харесвате Албена, не означава, че момичето не е готино, моля моля. Много си е хубаво даже, малко объркано, малко нещастно, малко самотно. Но иначе не е лошо момиче. Да не говорим, че съм възмутена от вашата неблагодарност, тя там спеше в болницата, докато е болен, вие една добра дума не казахте за нея Stuck Out Tongue Winking Eye

Зайко, и на мен много ми направи впечатление тогава, когато каза Албена, че иска някой да я спаси, и аз си мислех за Тони тогава.
А, между другото, тогава на финала, думите бяха много точно подбрани с кадрите. За Албена говореха как сме захвърлени уплашени и сами, а след това като даваха Марио и Зорница, казваха - където се научаваме да прощаваме, да променяме, да бъдем по-добри. Умници са нашите сценаристчета Grinning

Това, че вие сте решили, че харесвате Албена, не означава, че тя е готина. Албена е човек, който не знае какво иска, който се лепва за първия мъж, който показва добро отношение към нея и решава, че е влюбена в него. Така беше и със Захариев, и с Тони. Нали беше много влюбена в Захариев? Какво стана? Веднага пусна на Тони. А на другия ден вече стоеше до леглоито му много влюбена. Откъде дойде тая любов? От малото добро отношение, което видя. Каква любов, какви пет лева?
Сега в новия сезон, вместо да се разбере със Захариев, ще изсмуква емоционалните сили на Тони с драмите, които ще създава. Той тепърва започна да се измъква от собствената си драма, псоледното, от което има нужда, е да се вкарва в нови истерии и тежки трагедии.

Майче, моля те, коментирай, имам нужда от подкрепа в тези спорове.

Хъмбъл няма да я коментирам.

# 647
Мо, когато ти видя подписа как го засмуква и той залита, ме напушва на смях винаги.
Съжалявам за прекъсването, само това исках да кажа, продължете по темата. Animal Joy Cat

# 648
Ди,  викаш извинявам се за прекъсването дракайте се на спокойствие. Joy Доне не разбирам защо се ядосваш. Това дали си готин или не е нещо относително,. За някои е готина за теб не е. Драма няма. Аз казах какво мисля нямам какво да добавя.

# 649
Мо, когато ти видя подписа как го засмуква и той залита, ме напушва на смях винаги.
Съжалявам за прекъсването, само това исках да кажа, продължете по темата. Animal Joy Cat
Ди, аз като го гледам как тръгва към нея да я целуне и после едвам успява да запази равновесие, си го представям как си чуди какъв ураган си довлече до главата Joy

Доне, и за Тони може да се каже същото - нали много обичаше Зорница, пък пусна на първата, дето полежа пет минути на тревата до него Joy
Аз вярвам, че всеки има шанс и ако му протегнат ръка, може да се справи с проблемите си - да разбере какво иска, да си намери пътя. Тони, Марио и Зорница подходиха с чисто сърце към Албена и ако не се откажат от нея при първия проблем, могат да ѝ помогнат да преодолее несгодите си.

# 650
Моля за коя целувка говорите? Не виждам от телефона.

# 651
Ди,  викаш извинявам се за прекъсването дракайте се на спокойствие. Joy Доне не разбирам защо се ядосваш. Това дали си готин или не е нещо относително,. За някои е готина за теб не е. Драма няма. Аз казах какво мисля нямам какво да добавя.
Не се ядосвам, чеша си езика и защитавам тезата, че за Еленчето няма достатъчно добра мома.
Доне, и за Тони може да се каже същото - нали много обичаше Зорница, пък пусна на първата, дето полежа пет минути на тревата до него Joy
Аз вярвам, че всеки има шанс и ако му протегнат ръка, може да се справи с проблемите си - да разбере какво иска, да си намери пътя. Тони, Марио и Зорница подходиха с чисто сърце към Албена и ако не се откажат от нея при първия проблем, могат да ѝ помогнат да преодолее несгодите си.
Е, извинявай, ама Зорница 50 епизода го режеше, вие го псувахте, че не разбира от дума и че такъв, такъв и онакъв, накрая я видя с брат си да се таковат в сексмобила и сега ми казваш - що се из...такова с албена? Еееееее......айде....
Да си преодолява несгодите, ама аре с някой друг. Двама бащи, една мащеха, две сестри и един брат има, да си намира пътя заедно с тях.

# 652
Моля за коя целувка говорите? Не виждам от телефона.
За тази, дето се обичаха, обожаваха и оглупяваха Grinning

Е айде сега, псувахме го, чак толкова... Grinning
Ма пак е същото и с Албена. Албена я кълняхме, че не оставя на мира Захариев, че се вре, където няма работа, че е нахална и трябва да спре да го преследва. Тя спря, откри любовта в лицето на Тони. Всъщност, Тони беше този, който започна да я харесва пръв. Той ѝ намекна на няколко пъти, че е хубава и Захариев не я заслужава.
А помниш ли какво говореше Захариев зад кадър, докато даваха как Тони гледа Зорница - как мечтаем по недостижимото, а истинското щастие, което е до нас (до него седеше Албена), не го забелязваме Wink

# 653
Ди,  викаш извинявам се за прекъсването дракайте се на спокойствие. Joy
Не знам дали да се намесвам. Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat

# 654
Е айде сега, псувахме го, чак толкова... Grinning
Ма пак е същото и с Албена. Албена я кълняхме, че не оставя на мира Захариев, че се вре, където няма работа, че е нахална и трябва да спре да го преследва. Тя спря, откри любовта в лицето на Тони. Всъщност, Тони беше този, който започна да я харесва пръв. Той ѝ намекна на няколко пъти, че е хубава и Захариев не я заслужава.
А помниш ли какво говореше Захариев зад кадър, докато даваха как Тони гледа Зорница - как мечтаем по недостижимото, а истинското щастие, което е до нас (до него седеше Албена), не го забелязваме Wink
Къде видя любов в лицето на Тони? Тя пак се вре, където не й е работа. Когато Тони беше болен, се държеше все едно тя, а не Марио му е най-близкия човек. той приятелски й каза, че Захариев не я заслужава, а тя веднала се залепи за следващия, държащ се добре с нея.
То едно щастие тая албена.....да ти умре коня....
да, да, истинако щастие, защото стои далеч от Зорница, знаем...

# 655
Албена е по-откачена и от Лудото Верче, която след едно подпиране и реши, че Банков е влюбен в нея. Ако бяха по-добре направили сближаването с Тони едва ли щях до толкова да не я харесвам, ама толкова скалъпено и то невероятно зле, че не могат да ме накарат да изпитам никаква симпатия към нея или "връзката й" с него. Не обичам да ми казват сценаристите "ама те толкова се обичат, един за друг са" като не го виждам.

# 656
Абе Албена ще се отрака този сезон, няма да е луда вече. Ще ме накефи да я направят яко, бойна мадама. Animal Smiley Cat

# 657
Абе Албена ще се отрака този сезон, няма да е луда вече. Ще ме накефи да я направят яко, бойна мадама. Animal Smiley Cat
Никога нямаш втори шанс да направиш първо впечатление.
Хората не се променят.

Албена е по-откачена и от Лудото Верче, която след едно подпиране и реши, че Банков е влюбен в нея. Ако бяха по-добре направили сближаването с Тони едва ли щях до толкова да не я харесвам, ама толкова скалъпено и то невероятно зле, че не могат да ме накарат да изпитам никаква симпатия към нея или "връзката й" с него. Не обичам да ми казват сценаристите "ама те толкова се обичат, един за друг са" като не го виждам.

+1

# 658
еееее хубаво, така да е.  Ама Тони от неблагодарен, неглежиращ здравето си се промени...

# 659
Доне, ако не спреш да намесваш Зорница или Марио или Марио и Зорница в разговора ни за Тони и Албена, няма да се опитвам да ти обяснявам каква е гледната ми точка, да знаеш. Никъде не става въпрос за тях двамата, и не я харесвам за това, че ще остави Зорница на мира, за бога. С Албена, без Албена, той все щеше да я остави.

Видях, че я харесва, не знам дали е любов, но когато се върна от Германия, стана ясно, че са се сближили, а и Магда го потвърди това в разговора си с Ненева. Сега, пропускането на това да ни покажат кога и как е станало сближаването, е проблем на сценаристите и тяхната недовършена работа.
Но Тони и Албена имаха хубав момент на близост, когато майка ѝ почина, после преди тежката операция той ѝ каза няколко думи, окуражи я, после като се върна от Германия очевидно сподели всичко с нея за Марио и Зорница, тоест, има ѝ доверие. После на няколко пъти наплю Петър, че не се държи с нея подобаващо, че не знае какво изпуска, че не е подходящ за нея. Аз лично у Тони виждах момче, което я харесва, просто беше твърде вглъбен в другите неща, за да го забележи по-рано. 

Хората не се променят, ама Тони каза, че той се е променил. Сега той променил ли се е или не се е? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт