Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София"-тема 4

• 52 030
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Бг
Здравейте момичета!На 29.10 съм на преглед при д-р Владимиров и вероятно ще започнем с процедурите.Някакви препоръки.За първи път ще опитваме!🍀

Бъди спокойна и вярвай, че всичко ще е наред. Знам, че като нямаш представа какво те очаква не можеш да бъдеш спокойна, но до колкото успееш го направи. Пътят е дълъг, но си заслужава да го извървиш.

А относно положителните и отрицателни мнения за един или друг доктор, тях винаги ще ги има.
Аз например подходих с недоверие, когато докторът ми каза, че няма нужда от изследване за проходимост на тръбите, при условие, че в моя град едно от светилата ми каза, че трябва да го направя.
Така се стекоха нещата, че не успях при него да го направя, а д-р Владимиров като попитах трябва ли, категорично каза, че не е нужно. Имах много съмнения и терзания, а и тук във форума ме "изядоха", че опитът ми ще е обречен, с което още повече засилиха съмненията ми. Но в крайна сметка му се доверих, и не сгреших. Така че, докторите и те са хора, и те грешат. Важното е да имаме доверие на доктора.

# 91
Здравейте момичета!На 29.10 съм на преглед при д-р Владимиров и вероятно ще започнем с процедурите.Някакви препоръки.За първи път ще опитваме!🍀

Бъди спокойна и вярвай, че всичко ще е наред. Знам, че като нямаш представа какво те очаква не можеш да бъдеш спокойна, но до колкото успееш го направи. Пътят е дълъг, но си заслужава да го извървиш.

А относно положителните и отрицателни мнения за един или друг доктор, тях винаги ще ги има.
Аз например подходих с недоверие, когато докторът ми каза, че няма нужда от изследване за проходимост на тръбите, при условие, че в моя град едно от светилата ми каза, че трябва да го направя.
Така се стекоха нещата, че не успях при него да го направя, а д-р Владимиров като попитах трябва ли, категорично каза, че не е нужно. Имах много съмнения и терзания, а и тук във форума ме "изядоха", че опитът ми ще е обречен, с което още повече засилиха съмненията ми. Но в крайна сметка му се доверих, и не сгреших. Така че, докторите и те са хора, и те грешат. Важното е да имаме доверие на доктора.
благодаря 🌹

# 92
Здравейте, момичета. Как сте? Аз пак започвам да се филмирам. Свърших прословутия Марвелон в неделя и още чакам цикъла ми да реши да се появи, а дори няма никакви признаци това да се случи скоро. Доктора каза 3-4 дни след последното хапче..... Явно е напълно възможно на психическа, нервна или и аз не знам каква основа да се бави и да не иска да се появи.. Sad

# 93
  • София/Севлиево
Аз съм пак с канселиран ЗЕТ.Сега пия Утрогестан през устата за 10 дни, чакам да ми дойде и ще видим как ще продължим.По принцип доктора иска да пробваме пак,този път с глобули Виагра,ама аз чето за хистероскопия и ще го питам дали няма да е добре да не ми я направят първо, ако при тях не може ще ида при другия ми доктор в Майчин дом и той ще ме насочи към някой от колегите си...

# 94
Тони, на мем ми дойде на 5 или 6 ден след последното хапче. И аз се бях ошашкала. Споко!

Ели, говори с доктора наистина.

Аз днес стартирах подготовка за ЗЕТ. Имам изписан естроферм и другия петък съм пак на преглед.

# 95
Здравейте, момичета. Как сте? Аз пак започвам да се филмирам. Свърших прословутия Марвелон в неделя и още чакам цикъла ми да реши да се появи, а дори няма никакви признаци това да се случи скоро. Доктора каза 3-4 дни след последното хапче..... Явно е напълно възможно на психическа, нервна или и аз не знам каква основа да се бави и да не иска да се появи.. Sad
Здравей,
Не се притеснявай и при мен от притеснение се забави доста, а все пак пием двойна доза. Пила съм много години противозачатъчни и ми идваше макс на 3ти ден, а сега когато съм в този филм ми се забави 5 или 6.
Успех стискам палци всичко да е ок, но за това не се притеснявай на психическа основа е Simple Smile

# 96
Здравейте момичета! Д-р Владимиров преглежда ли в събота? Възможно ли е в съботен ден да се свържа с него по телефона, в случай, че имам спешни въпроси?

# 97
Преглежда да до 13 ч,но му се обади предварително да му обясниш и тогава ще ти каже дали да отидеш.

# 98
Благодаря, момичета. Ще го чакам. Но все пак до вторник, ако го няма мисля да звъня на док. По принцип се старая да съм спокойна. Не съсздавам някакво напрежение, голям проблем или нещо подобно. Дори с колежките постоянно си коментирам как вървят нещата, какво се случва и всичко си ми е като нещо съвсем нормално от живота. Обаче имам няколко случая, в които просто не знам какво ми става. И сега ми се случи два дни подред, може би заради това закъснение. Не мога да дишам, завива ми се свят и като се започне един рев, ама като малко дете с глас, със заглас.... и след десетина минути се успокоявам. Имам чувството, че от това старание да съм спокойна и да не го мисля в някакъв момент просто избива всичко. Не е ли по-лошо така..

# 99
Здравейте момичета, как сте?Тони, дойде ли ти цикъла?Аз бях в петък при доктора и стартираме ЗЕТ да видим как ще съм.Идния петък съм пак на преглед при д-р Белчева.Да ви питам помните ли каква е вирусологията която трябва да пускаме?Аз забравих да си взема листа, а искам тук да си я пусна и да я занеса.

# 100
Привет. Да дойде, вчера. Сутринта бях на преглед. След отивам да видим изследванията и да кажат за стимулацията. За вирусологията нямам идея, не мога да помогна... Стискам палци.

# 101
Тони и на теб ще ти я искат, направо си питай на регистратурата, тя е задължителна за теб и мъжът ти!
Успех и стиснати палци!

# 102
  • София/Севлиево
А,тази сутрин си поговорихме с доктора.Каза ми, че мога да я направя,но при опитен човек.Поразрових се и другия вторник отивам,дано всичко е наред,въпреки че според доктор Владимиров не би трябвало да имам проблем.А ма да съм сигурна, че и това е проверено...

# 103
А,тази сутрин си поговорихме с доктора.Каза ми, че мога да я направя,но при опитен човек.Поразрових се и другия вторник отивам,дано всичко е наред,въпреки че според доктор Владимиров не би трябвало да имам проблем.А ма да съм сигурна, че и това е проверено...

Успех! Simple Smile

# 104
Здравейте момичета, как сте?Тони, дойде ли ти цикъла?Аз бях в петък при доктора и стартираме ЗЕТ да видим как ще съм.Идния петък съм пак на преглед при д-р Белчева.Да ви питам помните ли каква е вирусологията която трябва да пускаме?Аз забравих да си взема листа, а искам тук да си я пусна и да я занеса.
Здравей mmm_st, аз от скоро съм пациентка на клиниката, в момента съм в стимулация. Правих вирусология преди 2-3 седмици. Искаха ми HBcAb, HBsAg, HCV Ab, HIV 1&2, Syphilis. Цибалаб имат пакет, който включва всичко без единия хипатит + 2 хламидии. Ние пуснахме него и доплатихме допълнително за липсващия хипатит, но не си спомням кой беше. Излиза доста по-евтино отколкото в клиниката. Рамус също имаха някакви оферти в Офетомед.

Общи условия

Активация на акаунт