Девети клас сме вече!

• 71 336
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • Чикаго / София
Ели_дечкин браво и на трима ви. Дано Алекс продължава все така.  Възхищавам се на всеки, който се е захванал да учи тепърва. Браво на теб. Мен голям мързел ме е налегнал в това отношение. Хем ми се иска да уча нещо, хем ужасно ме мързи и само от мисълтта да седна и отново да чета и уча за изпити ме побиват тръпки. Все още не съм се отказала да се запиша на Испански, ама трябва възможността да ме удари в челото, че да й обърна внимание. Явно ще си чакам.

# 571
Ели, браво на вас,отличниците ни.
Мария , казваш по-скоро ние ще сме стреснатите, ох.

# 572
Ели, браво на вас. Примерни ученици!!!
При нас нищо ново, отегчен от сега младеж, чака екскурзията през почивните дни около първи ноември.

# 573
  • Русе
Аз отдавна си бях обещала, че ще се върна да си доуча (зарязах виШУ-то заради емиграция) и след няколко години канене дойде момента. Но определено съм готова да се гърча  Mr. Green
Дано и някакъв тласък да давам на хлапетата. Все им обяснявам, че мечтите трябва да се гонят, и че е хубаво човек да има някаква елементарна грамотност, и още бля бля но  май все още е "приказвай си, не ми пречиш"  Confused

Определено при Алекс се наблюдава появата на някакъв разум. Дано бавно но славно се появи целият  Praynig

# 574
Хайде и аз , но сред по-малко стреснатите от 4-ка на нашия на входно ниво по География.
По-тревожното е, че го е болял малко един зъб на училище. Дано да няма проблеми през нощта, пу, пу.
Утре ще търсим да го вмъкнем в графика на някой от зъболекарите, при които ходим. Да започне  да го лекува, че да сме малко по-спокойни през почивните дни.
Ели, браво , още видънъж и на теб, и на децата.

# 575
Моят откри годината с отлични оценки по БЕЛ и Английски, но с невероятно недоогледана грешка по Математика - решил всичко вярно, но когато върнали контролните се оказало, че е преписал последната задача грешно. Напомня ми на един мой невероятен математически бисер от 11 клас: 1+1=4 Smile
Отделно, че той  си изкара задължителното разболяване в началото на учебната година (като гледах как се размина миналата година в 8 клас си мислех, че вече няма да става, но...). Тъкмо се закрепи и ги накарали да правят обиколки на двора, завалял дъжд, но те "айде да си били завършили обиколките" и отново е на легло.

# 576
Моят откри годината с отлични оценки по БЕЛ и Английски
Браво и бързо оздравяване!  Моят бори една хрема от началото на учебната година, а сега и по зъболекари ще ходим...

# 577
Здравейте.
Останаха входните по химия и математика за днес.
По АЕ били много слаби резултатите и вчера госпожата им е дала ново входно, което било още по трудно Stuck Out TongueStuck Out Tongue Closed Eyes То миналата година основно АЕ учиха, щом и в това са се затруднили, всичко им се е изпарило от главите.

# 578
  • Русе
Алекс каза снощи, че 10 деца от класа му били болни  Shocked. Моите минаха предната седмица като Алекс с лека хрема а малкото аха да бъде с бронхит но му се размина.

Браво на "Лъвският" младеж ::

Чиби, браво и на другарчето  Hug

# 579
Ели, благодаря. По някои предмети и на 4-ки съм доволна.
Зъболекарката ни го намърда в графика си. Обаче нашият тръгна в последния момент и от кабинета го издирваха по телефона къде е, защото закъсняваше за часа.. . Срам...

# 580
Честит имен ден на Томи на Шани!
Приятни почивни дни на всички!

# 581
  • Пловдив
Момичета, налага ми се да изкарам дебитна карта на набора за стипендия. От училище са казали, че няма значение от коя банка. Имате ли наблюдения за условията за учащи по банките? Дали навсякъде са освободени от такси? Направо не знам къде да отида, а нямам време да обикалям по банките и да ги питам наред...Каката е с карта към Райфайзенбанк, там сметките на учащи са освободени от такса, но нейната тогава си я извадиха от училище.

# 582
Момичета, налага ми се да изкарам дебитна карта на набора за стипендия. От училище са казали, че няма значение от коя банка. Имате ли наблюдения за условията за учащи по банките? Дали навсякъде са освободени от такси? Направо не знам къде да отида, а нямам време да обикалям по банките и да ги питам наред...Каката е с карта към Райфайзенбанк, там сметките на учащи са освободени от такса, но нейната тогава си я извадиха от училище.
https://www.unicreditbulbank.bg/bg/individualni-klienti/bankovi- … mastercard-teens/

Предполагам, че и в други банки картите за ученици са на преференциални условия. Проверете в сайта на банката, която ви е най-удобна. Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 22:32 от Warwick

# 583
  • София
Моят има от FIBank, също е без такса. И при теглене май няма такса, независимо от чий банкомат. Не съм съвсем сигурна,  защото младежът е предимно в статут на блокирана карта- няколко пъти я губи и издаваме нова.

# 584
  • София
Ние правихме дебитна карта на Иво миналата година - за превод на стипендията.
В Първа инвестиционна банка условията бяха най-изгодни. Няма месечни такси, нито такси за теглене на банкомат на банката. Но за теглене на други банкомати беше някаква сеч. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт