Девети клас сме вече!

• 71 284
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Как сте мамчета и гимназисти?
Нашият донесе 5-ца по АЕ. Е, не съм доволна .
Може повечв, а и започнаха от А1. Голяма излагация, срам..
П. П. Честит празник на лекаря на Емонка!
Честит имен ден на Йоан на Вяра!

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 11:21 от Чиби

# 661
Чиби, не пропускаш празник ти! Blue HeartBlue Heart Благодаря.

# 662
Чиби, не пропускаш празник ти! Blue HeartBlue Heart Благодаря.
Heart
Нашата класна вчера имаше рожден ден. Тийновете събраха пари за подарък и описаха дъската в стаята им с мили пожелания,

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 14:31 от Чиби

# 663
  • в здрача
Чиби, може да е временно неразположение.
Историята у наше село обаче се очертава сериозен проблем. И не само при моето момиче, ами и при останалите. Изпитва на конвейер по 3 на и понякога пише тройка. И не може детето да му схване критериите. А двойките не е нищо да не си казал или да си говорил глупости. А къде е разликата между 2 и 3 не схваща. Чакам с нетърпение родителската среща.
Всичко останало си е 5 и 6.

# 664
При синковеца биологията е така - двойки и тройки! Само! Праща планове на английски за преписване, обяснява после в час на български - изпитва на английски едновременно 4ма човека - двама пишат, двама говорят, пишещите с двойки, говорещите с тройки след изчопване на информация с наводящи въпроси Rolling Eyes Започваме да купуваме притурките към учебниците на английски Rage

# 665
  • столицата
Оо, ние веднага купихме притурките на немски.

# 666
Tsv, надявам се да е така, че не му прилича точно по НЕ и АЕ да се излага.
За протокола, и по двата чужди езика са нови учители.

# 667
Чиби, благодаря! Не пропускаш да честитиш на празнуващите :*  Да ми е жив и здрав.

Моят юнак днес имаше две писмени изпитвания - по АЕ и БЕЛ. Утре си е на курс по алгуритми... Общо взето всичко се движи спокойно и по план. Simple Smile

# 668
  • София
Дами, гледам по останалите теми пак се коментира въпросът за заложените нива по първи и втори език. Та ми стана любопитно дали  НЕГ и 164 ГПИЕ са намерили начин да си карат по старому, тоест с В1 на старта по английски, но някак завоалирано - примерно с учебник за А1 ,а с  допълнителни упражнения в клас и за домашно на по-високо ниво? Или наистина си почнаха децата от АВ?

# 669
Как сте мамчета и деца? Явно ви подгониха задачите..
Нашият и на входното по НЕ има 5-ца.. Дано да се засили нататък...

П. П. Нашите отидоха да карат Час на класа извън училище. Щях да падна от обясненията на младежа : "Отиваме някъде няккави военни за нещо да ни говорят, ха - ха."
Приятен ден на всички!

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 11:40 от Чиби

# 670
  • България, София
Привет момичета Hug
Гледам да не ви изпускам, а сега наминавам да ви почерпя виртуално Simple Smile

Наборката днес ми е рожденичка Simple Smile

# 671
  • Русе
velina, да ти е жива и здрава, много да те радва! 15 години - кога станаха

Още не са започнали май да изпитват по биология. Пишат планове на английски и термини на английски. Подозирам че ще изпитва с тестове, но са вече на дихателна система.

И аз държа историята под око. Светослав каза, че пише много двойки и тройки, рядко четворки. Общо взето от уроците не схваща основната идея и кой за какво се бори, та обяснявам. Той има за задача да си го преведе на английски. Ще видим с общи усилия дали ще разчупим схемата. То при тях двойките ги пишат със замах

Входното по БЕЛ - 70% двойки. В клас има по една четворка и останалото тройки. Рекох да се ядосам, ама видях теста. Мина ми.

# 672
  • Русе
Рекох да се ядосам, ама видях теста. Мина ми.

Joy Представих си те на живо как се надигаш и после спихваш  Joy Hug

Велина, жива и здрава да е наборката   bouquet

Алекс записа две 4-ки, по Мат и другото не помня. Навреме, иначе щях да си помисля че нещо му има  с тия 6-ци  Mr. Green

# 673
  • Чикаго / София
Велина да ти е жива и здрава наборката! Късметлива и щастлива да е! Весел празник!

# 674
Велина, всичко най-добро ня връстничката!
Сашо няма още оценка по БЕЛ тази година, но има време.

Общи условия

Активация на акаунт