Девети клас сме вече!

• 71 095
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Иначе и той ще ходи на есенното по физика, барабар Павел със Сашка.  Laughing
А друго - мога да се оплаквам до утре от фазите му, но дори и за това нямам сили.  Tired
Идеално! Ако се паднат и в един хотел смятай, че ще има да си говорят на руски по всякакви теми. тя се зарадва като чу, че и Павел отива Simple Smile Тамън ще го запознае и с варненската група физици, с които ходиха на астр. школа на Бели брези Simple Smile Хич не отива Павел на екскурзия, ама това е друг въпрос Wink
Да, и Павел се зарадва. Те открай време са си дружки. И в Бургас сме били заедно. Пък и ги бяхме пуснали на школа и се прибираха сами от Стара Загора с автобус в четвърти клас, помниш ли? Hug

# 706
Приятно изкарване на Павката и Саша.  Дано и да се забавляват покрай състезанието.
Моите мъже отидоха да поръчват очила  за гимназиста .  Дойде му акъла, че му трябват поне за в часовете  в училище и за четене у нас
В училището му има днес мероприятие “ Чети с мен“ по случай наближаващият Ден на народните будители.  Ако се не лъжа тази седмица е национална на четенето.
Приятни почивни дни!

# 707
Добро утро!  Градските, как сте след земетресението?
Нас ни събуди, а сме на много нисък етаж..

# 708
  • Русе
Не люля повече от обичайното и не съм всявала паника. Отчетоха фактът и заспах Simple Smile

# 709
Не люля повече от обичайното и не съм всявала паника. Отчетоха фактът и заспах Simple Smile
Не се изказах точно . Мен ме събуди. Младежът нищо не усети. Татито си мислел, че му се е присънило.

# 710
  • гр. София
Мами, Добър ден  Grinning
Не съм наминавала тук отдавна, ще извинявате amiiii
Днес имам повод всички да ви почерпя:

Как бързо се завъртяха годините...
Днес пораснах с още една година...

На всички пожелавам спорна, късметлийска, приятна нова седмица  yes
А на учениците - лека и по-кратка учебна седмица Grinning

# 711
  • с/у ОколоМръсТното
...
... Бих ти препоръчала разговор  със зъболекар и евентуално цялостна снимка. Вики също я боляха долните. Оказа се, че растат странично и притискат предните зъби. ... Вики се оправи за около седмица. Не е приятно, но предпочитам така. И четирите ги извадиха на веднъж за около 40 минути...

дзак.
И 4те му са за вадене, след панорамната снимка. Горните дори не са пробили. С пълна упойка. Направо не знам, аз доста се шашнах, но пък взаимно ще си даваме кураж, че и аз имам един за вадене... Но една седмица в болничен... Хич не ми се нрави. Ще пропусне уроци. Тъкмо почна да ги разбира на 80-90%
.

мама Мими - ЧРД! Весела и здрава бъди Heart

Хубава седмица! Нали в края децата ще имат мини ваканция... Да се забавляват и отмарят.
Успехи на всички набори Heart

# 712
  • Чикаго / София
Ауч, Шани, не звучи приятно, но поне наведнъж ще ги извадят и ще се свършат мъките с тях.

мама мими, честит рожден ден - здрава и щастлива да си.

# 713
Шани, кураж и на двама ви!
Мама Мими, ЧРД!

# 714
  • София
Иначе и той ще ходи на есенното по физика, барабар Павел със Сашка.  Laughing
А друго - мога да се оплаквам до утре от фазите му, но дори и за това нямам сили.  Tired
Идеално! Ако се паднат и в един хотел смятай, че ще има да си говорят на руски по всякакви теми. тя се зарадва като чу, че и Павел отива Simple Smile Тамън ще го запознае и с варненската група физици, с които ходиха на астр. школа на Бели брези Simple Smile Хич не отива Павел на екскурзия, ама това е друг въпрос Wink
Да, и Павел се зарадва. Те открай време са си дружки. И в Бургас сме били заедно. Пък и ги бяхме пуснали на школа и се прибираха сами от Стара Загора с автобус в четвърти клас, помниш ли? Hug
Дааа, Експреса ги закара с колата от Оряховица и ги качи на автобуса Wink Бяха на 10 г.

Мама Мими, и тук Честит Рожден Ден! Heart

# 715
  • гр. София
Шани, Vache, , Чиби, irka  Hug и от сърце Ви благодаря за милите думи  Two Hearts

Шани, дано да нямаш болки... Praynig На мен утре пломба ще ми поставят, но преди това шест пъти ходих за този зъб - наложи се продължително лечение, дори и упойка ми слагаха... ooooh!

# 716
  • софия
Чрд, мама Мими! Да си здрава, щастлива и все така позитивна. Hearts

# 717
Здравейте момичета.
Мама Мими честит празник със закъснение. Най вече здраве пожелавам.
Шани, защо със пълна упойка. Ако може да го избегнете е по добре. Виктория беше със месна. Имаше с нея по голямо момиче със пълна. Повече неща трябва да се спазват ако е пълна упойката. Вики по време на ваденето си слушаше музика. Опитайте се ако може някоя ваканция. Така няма да изтърве материал. Докторите дори сами  предлагат понякога.
Вики е ваканция тази седмица. Аз покрай смяната на договора имам повече дни отпуска и си ги взех тази седмица. Исках да си оправя терасата и цветята, но е голям студ навън. Утре ще се разходи до съседен град с нея.
Минаха няколко класни. Каза, че математиката тази година уж е малко по лесна. Ще видим как ще е. Вчера писа автобиография и допълнителни неща за учреждението където иска да си кара практиката. Днес ще се опитаме да го изпратим. Тези дни си говорихме, че има деца които вероятно ще завършат след 10- ти клас. За сега знаем за две нейни приятелки. След нова година трябва да решат кои предмети ще са им за матурите след 12- ти клас. Наближи времето и за такива неща да мислим.
Има и един проект да пише. Днес защото съм лоша ще я накарам да си поразгледа  нещата.
Лек  ден на всички.

# 718
Мама Мими, бъди здрава и много обичана!

Шани, дано всичко мине леко и бързо.

Снощи в предаването по БНТ1 -  "История БГ", класният на сина ми водеше отбор, който победи в състезанието отбора на Класическата гимназия, много са доволни.
Ще се радвам, ако успее да "запали" и нашите деца да се интересуват и четат повече история.
Младежа е поканен в училищния отбор по баскетбол, но още го обмислял. Ейййй, тоя мързел е голям препъникамък за всичко.

# 719
Хекси, приятна ви ваканция!
Да ви пратим малко топло от тук?
Емонка, браво на отбора по история на еашето училище!
Ох, мързелът и нашия го е налегнал...

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 12:10 от Чиби

Общи условия

Активация на акаунт