Звездни компромати - 373

• 75 689
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Не. Мани Моника, Юлиан Вергов няма профил. Чудя се как да му помогна, както и хиляди фенки.

# 121
Не. Мани Моника, Юлиан Вергов няма профил. Чудя се как да му помогна, както и хиляди фенки.
Благодаря за съчуВствието.  Hug Сън не ме ловИ. Ама наистина страдам за Вергов.
Дано скоро оправят проблема.

# 122
# 123
  • sofia
Училищните снимки на някои звезди:
https://nova.bg/galleries/view/2018/07/23/6621/%D1%83%D1%87%D0%B … 0%B8%D1%82%D0%B5/
П.п.
И аз страдам с Моника...Сега остава да затрият и на Червенкова профилът и...няма кой да ме разсмива...Sad

# 124
Виктория Б с децата
Скрит текст:

# 125
Големият син Бекъм ми е доста...антипатипен. Другите ги харесвам, ама този... има нещо отблъскващо в него

# 126
# 127
  • До сърцето...
И на Биляна Йотовска хакнат профила в инстаграм. Тоя Плейн, заради Монката, ги подбра сите...

Скрит текст:

# 128
  • София
Предполагам, че е доста разочароващо за един човек с десетки хиляди последователи (не визирам Моника!), който получава пари от реклама и т.н., да бъде хакнат. Вярно, че инстаграм се оказа кофти платформа. Моят профил и да го хакнат, все тая.  Mr. Green

# 129
  • ГО
Леле, моите 70 последователи в инстаграм колко ще загубят, ако ми хакнат профила 🙀😂😂
В инста публикувам само снимки на места, храни, цветя и т.н. Нищо лично.

# 130
Представяте ли си Мегз сега как се плаши да не я хакнат?!

# 131
Плайн ли им ги хаква профилите на всички?? HushedHushed
Полудял е от мъка по Моника...

Деми Ловато уж беше излекувала зависимостта, горката. Не се знае със сигурност от каква точно дрога се е докарала до спешното, но няма да се учудя ако е нещо "олд скуул". Да не звучи като реклама или продуктово позициониране само, че и деца четат, но сравнение с новите "дизайнерски" химии, една доза най-обикновен хероин е по-малкото зло.  Ако може и без дрога най-добре.

# 132
За Ловато се говори за хероин.

Как пък толкова масово и лесно ги хакват? И най-вече - защо? В смисъл какво печелят, щом изтриват съдържанието, не е за да получават финансова изгода или нещо такова.

# 133
Биляна Йотовска нали има разни хр режими и упражнения, които продава, т.е. може да е конкуренция.
Ама пък за Вергов ми е странно, защо някой ще му трие профила....

# 134
Не знам какво се случва с Инстаграм, но и профила на певицата Ева също е хакнат, тя е любимка на много деца.

Общи условия

Активация на акаунт