Звездни компромати - 373

• 75 693
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Хайди не бих я определила като типична бръмчалка. Има един мозък разлика със Светлана,Мария,Николета и др. . Но виж има някой чудатости около нея,които никога не бих разбрала,като например заснемането на раждането (естествено) на първото й дете от собствения й баща .

Как така, първото и дете от собствения и баща, искаш да кажеш че е родила дете от баща си?Dizzy FaceDizzy FaceDizzy Face

# 106
Хайди не бих я определила като типична бръмчалка. Има един мозък разлика със Светлана,Мария,Николета и др. . Но виж има някой чудатости около нея,които никога не бих разбрала,като например заснемането на раждането (естествено) на първото й дете от собствения й баща .

Как така, първото и дете от собствения и баща, искаш да кажеш че е родила дете от баща си?Dizzy FaceDizzy FaceDizzy Face
Абе стига глупости!!!
Бащата на първото ù дете е Флавио Бриаторе, бащата на Хайди е бил в залата за раждания.

# 107
Детенцето от Флавио мисля е осиновено от Сийл.

# 108
Хайде де няма ли кой да помогне на Моника:

Нямам нов инстаграм,липсва ми старият...много! Всяка компания,която мисли ,че може да върне профила ми ,моля да се свърже с мен!

# 109
  • На ръба..
Аз се прежалих уикенда и си пуснах да гледам Светлето... Интервюто започна с представи се: Светлето се изпъчи и каза "Аз съм модел, работя снимки" спрях до там аз. Какво е било по - натам не смея да си представя!

# 110
Много е тъпа, завалията, но за бранша си направо е успяла. Хриси и той ми се вижда тъпичък, та като нищо са се намерили. Щото някак не мисля, че един умен и амбициозен мъж ще се бракува с толкова ограничена и глупава жена, че и шаврантия.

# 111
Много е тъпа, завалията, но за бранша си направо е успяла. Хриси и той ми се вижда тъпичък, та като нищо са се намерили. Щото някак не мисля, че един умен и амбициозен мъж ще се бракува с толкова ограничена и глупава жена, че и шаврантия.
Абсолютно същото мисля и аз

# 112
Умен, глупав, то е ясно, консумираха ли първата брачна нощ не разбрах?

# 113
Светла е дама вече, не може да коментира такива неща...щоту многу я е срам!

# 114
Те и двамата трябва да минат на диета Simple Smile
Изконсумирани са.
Хриси сигурно си завира и горната глава в хралупата.

# 115
  • София
Хаха, така, както беше написано, точно това се разбира - че Хайди е родила от баща си. Трябваше ми няколко секунди да асимилирам за какво иде реч, щото е ясно, че няма как да се случи тая гнусотия.

# 116
  • о`майна лунна нощ е

Аз се прежалих уикенда и си пуснах да гледам Светлето... Интервюто започна с представи се: Светлето се изпъчи и каза "Аз съм модел, работя снимки" спрях до там аз. Какво е било по - натам не смея да си представя!

JoyJoyJoy
Ох, рИва, бе ... цвиля от смях. Как, за Бога, как успя да роди тази титанична мисъл!

# 117
Снимките в началорто на темата са страхотни 🌸

# 118
  • София
Гришовата Никол в Австрия

Скрит текст:

# 119
Идвам със свито сърце, да питам дали възстановиха продуктовото позициониране на Моника?Anguished
Благодаря за темата.

Общи условия

Активация на акаунт