Звездни компромати - 373

• 75 591
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
В едно интервю Ники Михайлов разказа,че липсата на майка му(доколкото си спомням ги е зарязала и заминала за Америка)го карала дълго време да се отнася лошо с жените и да няма добро мнение за тях.Ама бил се Оправил Whistling Whistling
Ох,колко "50 нюанса сиво" ми прозвуча JoyJoyJoy

# 436
пореден танц на чичко-дядко
Обаче гледката зад него е страхотна, къде ли е това?

Тоя ми оправи деня. От другите му постове ми изглежда, че е в Ибиса

# 437
пореден танц на чичко-дядко
Обаче гледката зад него е страхотна, къде ли е това?
Знаете ли, че Чичо - дядко е на 4 място по плащания на пост в Инста сред лайфстайл инфлуенсърите с около 16 хл. на пост? Изключително популярен е.
 На първо е Кайли с 1 мл. Кака и е след нея и Ариана Гранде.

# 438
  • До морето
Този пък Ник Джонас ми прилича на човек с умствени увреждания. Нищо хубаво не виждам в него.
Отивам да видя братята.

Въх, взимам си думите назад, те другите двама са хептен зле!

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 11:34 от Boho chic

# 439
  • София-Младост
В едно интервю Ники Михайлов разказа,че липсата на майка му(доколкото си спомням ги е зарязала и заминала за Америка)го карала дълго време да се отнася лошо с жените и да няма добро мнение за тях.Ама бил се Оправил Whistling Whistling
Това вратарчето ли? Че кога ги е зарязала Мария Петрова?

# 440
Тя не е биологичната му майка.

# 441
  • София-Младост
Тя не е биологичната му майка.
Ха...не го знаех, но винаги съм се чудила как от хубава жена като нея се е пръкнал този младеж...не че е грозен де.

# 442
Ха...не го знаех, но винаги съм се чудила как от хубава жена като нея се е пръкнал този младеж...не че е грозен де.
Е, това, че имат около 10г разлика във възрастта не ти ли е направило впечатление. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 443
  • София-Младост
Е, това, че имат около 10г разлика във възрастта не ти ли е направило впечатление. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да ти кажа сега погледнах кой кога е роден...може навремето, когато са се женили да съм знаела, че той и сестра му са доведени за мария.
Просто като се забърка с Николета-Алисия и се чудех що майка му не го е възпитала да е малко по-иначе. Тя не е парадирала прекалено...харесвх я като гимнастичка.

# 444
Начииии, в стил "Бабата на Роузи" ще кажа, че на ММ питона му е мнооого по! Сравнение с Божиновци и, Михайловци, Крисковци.... Нищо и половина 😊
Ще ми е трудно да кажа глдайтиииии, но с кеф казвам завиждайтииии 😂

# 445
  • София
Пък аз като видях питона на Божигол, като Мона Лиза се усмихнах под мустак. Сещайте се, повече нищо не казвам!  Sunglasses

# 446
Кога ли този човек ще прочети как се майтапим на негов гръб?

# 447
  • До морето
Бая за четене ще има 😆

# 448
Понеже трети ден пазя леглото и днес вече започна да ми става скучно, та се разрових и отново изгледах култовите изцепки на Божигол. Няма такъв смях. Рева.

# 449
  • София
Владо Пенев с малкото Кате Евро-Кадиева  Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт