Звездни компромати - 373

• 75 062
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Владо Пенев е много модернизиран напоследък. Прически, тоалети, избелени зъби. Нещо между хипстър и холивудска звезда.

# 451
Той с Марта Вачкова ли ходи?

# 452
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, много се обичали.
Марта се е повталила, видях я преди около 2 месеца, но се облича лелски. Може и тя да помисли в тази посока, като Пенев. Той, ако изтанцува нещо ще вземе да стане нашенския Чичо Дядко Mr. Green и някоя татуировчица само и е готов hahaha

# 453
# 454
Официално Wink изявление от Гери Никол:
Ох, форума не ми дава да прикача снимка. Нещо се е бъгнало...
Ето го копи-пейст от ФБ профила й:
Скрит текст:
ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ:
От няколко дни с учудване забелязвам, че в няколко публично известни медии забъркват името ми във фалшиви новини. Вероятно въпросните медии не си дават сметка за вредите, които нанасят върху моята репутация. Искам публично да опровергая изнесените твърдения във въпросните статии, а именно, че ще пея за БСП на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна г-н Портних ме е търсил и ме е заплашвал. Бих искала да уточня, че не познавам лично г-н Портних, нито някога съм общувала с него. Надявам се името ми повече да не бъде замесвано в манипулативни материали. В противен случай, ще бъда принудена да потърся правата си по съдебен ред. За пореден път моето име се използва, за да се предизвика сензация, чрез разпространение на фалшиви новини.

С уважение,
ГЕРИ - НИКОЛ

# 455
И на мен ми напомни на чичо-дядко. И новият му имидж не ми се вързва с Марта Вачкова, изглежда като човек, който търси нещо съвсем друго.

https://www.instagram.com/p/Bi6qMyVBrvn/?hl=bg&taken-by=vladopenev
https://www.instagram.com/p/Bd-wtnJBVgI/?hl=bg&taken-by=vladopenev

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 15:09 от pina

# 456
Според мен Владо Пенев с тая брада се готви за ролята на Дядо Коледа.

# 457
  • Berlin
Май е много отслабнал? Или поне аз го помня много дебел, май от периода покрай "Под прикритие". Добре изглежда сега.

# 458
Взе ми думите ....Дядо Коледа 1:1

# 459
Отслабнал, и то от доста време...имаше нещо, че се храни според Зоната, четох някъде, че е свалил 18кг с нея...Марта също се хранила по този начин...Аз гледах някъде тяхно интервю и говореха, че са само приятели от дълги години.

# 460
Владо Пенев е като мъжа на д-р Денкова

https://www.instagram.com/p/BkFcRFDBUCe/?utm_source=ig_share_she … hid=184bryd6w2u5h

Аз така и не разбрах с Марта двойка ли са или само приятели?

# 461
Да, и двамата са в Зоната и са гаджета вече.

# 462
Отслабнал, и то от доста време...имаше нещо, че се храни според Зоната, четох някъде, че е свалил 18кг с нея...Марта също се хранила по този начин...Аз гледах някъде тяхно интервю и говореха, че са само приятели от дълги години.

Много са се вталили и двамата! Heart Eyes Така и не я разбрах тази диета!

# 463
  • София-в сърцата на моите деца
Приятели, колко да са приятели, като живеят заедно! Ама знам ли?

# 464
  • Once there was a Hushpuppy...
Двойка са.
Преди време четох в един вестник, имаше цяло интервю с нея Peace Обичат се много, казваше. Първо, като колеги и приятели, а по-късно се преоткрили. И, да, гаджета са Peace  Не запомних от кога обаче.

Общи условия

Активация на акаунт