Звездни компромати - 373

• 75 666
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Владко? Simple Smile))

# 196
Карамазов? Да, пасват си идеално, според мен, нищо, че и двамата минават за секс символи.

# 197
Ей, и той да е в крак с модата - хванал Билянка за мониката ( дупето) на басейна. Изглежда щастлив.

# 198
Сега четете много внимателно! Плейна е бил увлечен по Моника! И не е от тоя уикенд! 😂😂🤪😂 Ще видите вие, като и върнат профила и като качи чатовете, злобарки😂😂🤪

https://www.instagram.com/p/Blp4hSilNqJ/?utm_source=ig_share_she … shid=nq6fcznuo42g

Ох, ша умрЪ! Плейнчо имал още 10 момичета, ама Морган се озлобила точно срещу нашето момиче. Защото към Мончето  Плейнчо има истински чувства, а не само ден да мине, друг да дойде. Алоууу, какво си мислите вие?! И като на Монка й пуснат пак инстаграма и постне чата с Филип, ще видите за каква истинска любов става въпрос.

# 199
Днес ми попадна една статия за текилата, помагала за отслабване! Да не се чудите на формата на Ирина, аз утре отивам да си купя 2-3 шишета и ще вечерям вече Маргарити....

# 200

Ами то най- добре ще е да е той.
Щото иначе, представям си, ако е щерка му.  ooooh!
Или пък бившето Момиче Невада.  Rolling Eyes
Представям си диалог: " Абеее, я ме снимай така, ама баш така, как съм застанАл, че в инста нещо спят феновете последните 5 минути."
И него хем го тресе звездоманията, хем си забрави зървулите...

# 201
Днес ми попадна една статия за текилата, помагала за отслабване! Да не се чудите на формата на Ирина, аз утре отивам да си купя 2-3 шишета и ще вечерям вече Маргарити....

Казвайте ги навреме тези неща!!! Чудех се каква нова диета да изпробвам, накрая се наплюсках юнашки, но от утре мятам текилата!

# 202

Казвайте ги навреме тези неща!!! Чудех се каква нова диета да изпробвам, накрая се наплюсках юнашки, но от утре мятам текилата!
Хвалят я дамата, тяло за завиждане.
Да си на един винпром от желаното тегло.
http://www.missbloom.bg/amp/zvezdi/goreshti-novini/irina-tenchev … lo-za-zavizhdane/

# 203
# 204

Милия трябва да сложиш на диета. Smiley

# 205
Това обяснява сватбата. Нека са щастливи.

# 206
Защо пък бременност да обяснява сватба? Да не сме в началото на 20- ти век?

# 207
Не мисля, че е това обяснява сватбата.
Тя две деца има без брак. Надали сега ще й е проблем, че не е омъжена при така стеклите се обстоятелства.

А дори и да е бременна Емилия, не е в напреднала бременност и спокойно можеше да изчака да мине малко повече време след трагедията.

Както и преди писах - за мен тази сватба беше излишно показна и целеше да натрие нечии нос, да се изфука едва ли не... но те си знаят.

# 208
  • София
звезден рожденик. Живко Петров.

# 209
Ако някой е трябвало изобщо да чака за сватбата, това е младоженецът. В крайна сметка щом той, чиято загуба е огромна, е решил, че животът е за живите, не виждам вина у Емилия. Всеки минава през личното си нещастие по различен начин.

Ева Лонгория след раждането https://www.instagram.com/p/BlYbvgDAYRG/?hl=en . Няма и следа от огромния корем.

Общи условия

Активация на акаунт