Звездни компромати - 373

• 74 655
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
А Теодора Бургазлиева в момента прилича на пластмасова в лицето, но е много красива все още.

# 646
  • До морето
Росито Иванова беше хубава миска, но и тогава, и сега е уникално тъпо момиче. То не, че другите й колежки са нобелови лауреати, но тя е от тези, дето като мислят припадат.

# 647
  • Sofia
Интервюто си е рекламно. Станало й скучно, направила си бранд. Поредната миска с бранд.
Та целта на интервюто е прозрачна - да рекламира, като покаже колко е навътре със света на модата и колко е модерна.

# 648
И понеже не може да мисли, е агресивна, проста и нахална.

# 649
  • До морето
Точно кухавели и образци за израза - пътуват много, а са видяли нищо.

А ти пък да не мислиш, че като пътуват ходят по катедрали и музеи?!?! Имам такива познати - като питам как изкарахте еди-къде-си и почва да ми обяснява къде какви аутлети намерили и как се стига до тях.

# 650
  • Пловдив
Абе не всички искат да ходят по музеи. Ей ако ме питаш какво най-много харесвам в ... Копенхаген - не са музеите. Хресвам Тиволи, зоопарка, градината до зоопарка, разходките с лодка.

# 651
  • град-държава
Точно кухавели и образци за израза - пътуват много, а са видяли нищо.

А ти пък да не мислиш, че като пътуват ходят по катедрали и музеи?!?! Имам такива познати - като питам как изкарахте еди-къде-си и почва да ми обяснява къде какви аутлети намерили и как се стига до тях.
Такива познати всички имаме. И точно мисля, че не знаят как да си харчат парите, което пък не е моя работа. Но е направо обидно да бъдат представяни за умни и интересни. 😆

# 652
  • До морето
Абе не всички искат да ходят по музеи. Ей ако ме питаш какво най-много харесвам в ... Копенхаген - не са музеите. Хресвам Тиволи, зоопарка, градината до зоопарка, разходките с лодка.

Казах го като нарицателно за забележителности. Не е задължително на всяко пътуване да отметнеш 3 катедрали и 2 музея, ама някак си не е ок да идеш до Барселона и да разказваш само какво си си купил от аутлет-селото, а пък до оная църква, известната, не ходихме, щото нямаше кога. Може ли да отиваш някъде и да не прочетеш 2 реда, поне да научиш, че оная църква, известната, се казва Саграда Фамилия?

# 653
# 654
Факт, в това интервю даже Паулу Коелю не се споменава Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 655
  • Once there was a Hushpuppy...
Факт, в това интервю даже Паулу Коелю не се споменава Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ха, ха, вярваш ли ми, че само защото сто манекенки казаха, че го четат никога не си купих книга Rolling Eyes
Нещо ме отвратиха Mr. Green

# 656
Профилът на Вергов не можело да се възстанови, Карамазов съобщава новият му такъв:
https://www.instagram.com/p/Blz44E4nqAa/?utm_source=ig_share_she … hid=1crre4w4ilp32

Сутринта Владо Пенев каза, че ще играе в “Откраднат живот” ще е бащата на жената на Банков, която е в кома. И ще е новия шеф на болницата.

# 657
Профилът на Вергов не можело да се възстанови, Карамазов съобщава новият му такъв:
https://www.instagram.com/p/Blz44E4nqAa/?utm_source=ig_share_she … hid=1crre4w4ilp32

Сутринта Владо Пенев каза, че ще играе в “Откраднат живот” ще е бащата на жената на Банков, която е в кома. И ще е новия шеф на болницата.
Е тя не се ли събуди жената. Сега нов директор и стари истории... Направо отиде коня у ряката в този сериал. Ще изредят всички бг актьори да ми ги покажат.

# 658
Ася Христова и Ивайла Бакалова имаха публичен скандал в заведение, след което приключиха с престрелките. Доколкото си споням оскъдната информация, Вълка им беше "скръцнал със заби" да престанат с излагациите. Мисля, че Ивайла беше инициаторът на конфликта, ама тя май си е бойна мацка.
Не ми се отварят интервютата на сп."Ева", за съжаление!
Много харесах апартамента на Вълка и Ивайла в някакво списание преди години! На снимките беше и тя, облечена в черно и червено, и бременна! По спомен цитирам думите й за жилището: В момента, в който го е видях, разбрах, че това е моят дом.

# 659
За мен Ася е по-грозна от Ивайла. Имам чувството, че в родният бизнес кръг всеки е спал с всеки.

Общи условия

Активация на акаунт