Звездни компромати - 373

• 74 593
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • Rock & Roll feeling ...
Как живеете с тоя инстаграм?! Тая вечер реших да разгледам, еб@си помията... Секви идиоти решили да се покажат. Ужас някакъв, направо си отворих прозореца в реалния свят. Тия въбоще замислят ли се как стоят отстрани и колко са смешни?! Яко замъглени от вълната и модата.

Тоя клип на дъщерята на Николета https://www.instagram.com/p/Bls4n9qlUqP/?taken-by=nikoleta_lozanova
Е по модата " kiki challenge " .

# 691
  • Once there was a Hushpuppy...
Але Амброзио с много странно дълга лява ръка....  newsm78

Вие какво мислите, на мен ми седи нещо неестествена? Thinking
И още една снимка, където си е
съвсем съразмерна

# 692
Тоя клип на дъщерята на Николета https://www.instagram.com/p/Bls4n9qlUqP/?taken-by=nikoleta_lozanova
Е по модата " kiki challenge " .
[/quote]
Смутни времена се задават с това ново поколение на Николчета и сие... Ще надминат родителите си, май!

# 693
Нали уж на образованието наблягаха, ама то си е вродено .

# 694
Г-жа Дама отнесе яко критики за снимката на щерката, но тия сластни пози дето Парцалета поощрява малката да прави ми идват в повече Mask

# 695
  • София
Покрай Ася и сие има една жена - Ана Мария Кирилова - тя чия половинка е, че присъства по всичките им почивки и сбирки ?

Манекенка-златотърсачка  от Висаж

# 696
Аз напоследък често разглеждам профила на Николета, защото ми е интересен хотела, в който е 😀 и се зачудих последната дупеща снимка на нея и сестра й дали не е правена от Николчето?!
Наистина от ниско е снимана, а те май са само трите на почивка. Някак нелепо ми се струва да са помолили някой непознат да ги снима в такава поза...

# 697
От време на време се сещам, а после забравям да попитам: някой спомня ли си преди време в "На кафе" се подвизаваше една руса, висока и слаба жена, която беше бременна тогава с трето дете и проследяваха бременността й в ефир? Как се казваше и какво се случи с нея след това?

# 698
Този таг с кики чалиндж в Инстаграм е пълен с дебили. На запад полицията предупреждава, че вече има прегазени, защото идеята било да слезеш от бавно движеща се кола и да танцуваш, докато шофьора те снима и не внимава в пътя.

Жалко, че все дъщери имат тези жени.

# 699
  • Пловдив
Аз пък се чудя това дете как се чувства с майка, която все се снима (полу)гола?! На мен само при мисълта да съм на мястото на Никол ми става страшно отвратително.

# 700
  • До морето
Даниела Колева се казва. После се премести в друга тв да води "Часът на мама". Вече май няма нито такова предаване, нито такава телевизия.Приятели сме във фб - гледа си децата и от време на време води разни събития, концерти, конкурси.

# 701
Е как да се чувстваш, като не си виждал друго? Просто и за тях тези пози и одежди са нормални.

# 702
Даниела Колева се казва. После се премести в друга тв да води "Часът на мама". Вече май няма нито такова предаване, нито такава телевизия.Приятели сме във фб - гледа си децата и от време на време води разни събития, концерти, конкурси.

Не се ли разведе скоро?
Нещо такова ми се върти.

# 703
Наистина от ниско е снимана...
Може коафьорчето да е с тях? Joy
Ако не са коафьорчето или детето, то може да си носи малък статив и така да се щракат сами. Simple Smile

# 704
  • До морето

Не се ли разведе скоро?
Нещо такова ми се върти.

Не е с мъжа си, да. Не знам дали са разведени.

Общи условия

Активация на акаунт