Подготовка за малкия човек - тема 4

• 61 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Beyond the stars
Аз взех от Икеа, от друг техен текстил винаги съм била доволна, та ще видим..десените са много симпатични, ако не друго Blush

# 136
Привет на всички Simple Smile Записвам се да следя, т.като живот у здраве.декември очакваме бебка Simple Smile

# 137
Привет на всички Simple Smile Записвам се да следя, т.като живот у здраве.декември очакваме бебка Simple Smile
Ставаме две  Heart Eyes

# 138
Чудим се към каква кошара да се насочим- с или без люлеещ механизъм..

# 139
Без люлеещ механизъм , със смъкваща се рамка / ограда.
Това люлеещ механизъм ние сме го ползвали точно никак... Иначе в представите си стоиш и люлеещ блажено ангелчето , а то спи ли спи .. Ц! Няма никакъв смисъл от него. Даже мъжът ми го измолих някак да спре тая кошара да се клати, че детето като се върти и това много дрънчи к ме буди сутрин.

# 140
  • София
Ами аз пък съм много донолна от люлещия механизъм. Не бих го заменила за нищо. Малкият много пъти е заспивал така, а когато се будеше през нощта с рев- отново се унасяше само с люлеене.

# 141
То си е до бебе, някои освен да се оповръщат от това люшкане, друга работа няма да им свърши. А люшкащи неща има хиляди на пазара, но чак пък и основното легло да е люшкащо ...

# 142
На мен също в един момент ми беше много удобен люлеещият механизъм и с няколко полюшвания се доунасяше след кърменето. Когато започна да пълзи и да се изправя, вече не ми вършеше работа, защото с люлеене или без, все беше изправена, докато не ѝ паднат съвсем батериите. Преди това заспиваше лесно с кърмене. Та, кратко го ползвах общо взето.

# 143
  • София
Аз не държах на този механизъм, леглото, което харесахме по случайност го има и не знам дали ще го тествам даже.

# 144
  • Бургас
И аз почти не го ползвах, обаче държах и сега ще държа да има механизъм за да се вдига решетката, за да мога да го долепя до спалнята и да ги взимам лесно за кърмене. Предишният път това ми спести много ставания и кърмех в полубудно състояние и ми беше под око без реално да е на спалнята до мен, не че не сме заспивали и кърмейки се и тя между нас, ама все пак. С едно протягане си я взимах, а е казала гък.

# 145
Аз държах на люлеещият  механизъм. И не с греших.  По-добре да го люлееш в кошарата ,отколкото на ръце. Също и полезно да има и поне две нива кошарата. Моята е с люлеещ механизъм и три нива. Много съм доволна.

# 146
Твърдо "за" асансьорната решетка. Люлеещият механизъм не ни свърши никаква работа. Веднъж не се е унесъл от него. И не - не съм го люляла на ръце.

# 147
Както в повечето случаи - зависи от бебето. Нещо, което за едни върши работа, при други е безсмислено. Докато не се опита не се знае. Мога да дам пример с ергономичната раница, която за много хора е удобна. Нито на мен ми беше удобна, нито бебето искаше да стои в нея. Отидох и я смених.

# 148
Така е, тези малките ни въшки си имат своите предпочитания от ден първи. Simple Smile

# 149
Без ергономичната раница нямаше да се справя сама. Моето от 3 месечно се научи да ме манипулира на ръце, само раницата ме спаси. В момента е над 8 кг, мога ли да се изгърбвам от носене на ръце. В раницата и на вън. Количката пък от 4 тия месец сме с коша 6+, иска да зяпа наоколо, като клюкарка...хили се на хората по улиците...Та така, всяко с номера си.

Общи условия

Активация на акаунт