Подготовка за малкия човек - тема 4

• 61 241
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Значи, дан съм чула, че бебе може да манипулира!! Водих веднъж един спор във форума. Казаха , че си измислям, намали толкоз акъл Wink
Сори за офф-а

# 151
Манипулира не е точната дума, но то все пак си е човек, макар и малък. Създава си навици и възприема някои неща, като приятни - гушкането в нечии ръце, нормално е да си пореве, когато нещо му харесва, а ние го прекъснем. То не е, защото бебето иска на нас да ни е гадно, а защото, на него му е хубаво така. Simple Smile

# 152
Казах манипулира, защото така се почувствах. Просто разбра, че може някой да я носи, с лице на вън и тя да гледа, да опознава света. После се усети, че ако носещия е прав с нея е по добре, има добра видимост.После разбра, че ако мрънка нон стоп ще я вземат, и се възползва от това. Сега се опитва винаги като и доскучее да си изпроси носене.

# 153
Тъй де, и аз обяснявах почти същото, когато "спорихме".. И мен много ме работи от малък , а баба си направо я прави луда калинка ама и тя му позволява Simple Smile

# 154
Ами така са ... после ще е мрънкане за море, компютър, купони,  маркови дрехи, които струват колкото един бъбрек ... насълзени, тъжни очи ... Simple Smile

# 155
Все по-весело ще става Simple Smile

# 156
Ами така са ... после ще е мрънкане за море, компютър, купони,  маркови дрехи, които струват колкото един бъбрек ... насълзени, тъжни очи ... Simple Smile
А за шамарената фабрика няма ли да мрънкат. Манипулатори, такива. Mr. Green

# 157
  • Варна
И аз много се чудих и си представях леглото да се люлее, но в крайна сметка нямаше такова, което да е прилежащо, и да се люлее. В училището за родители акушерката ни обясни, че люлеенето трябвало да бъде напред-назад, но не и настрани, а леглата осново се люлеят така.

# 158
Нашето се люлееше напред-назад

# 159
А защо не трябва да се люлее настрани?

# 160
  • Варна
Не помня точно какво обясни, но мисля че беше, защото се причинява дискомфорт на детето заради тази посока на люлеене.

# 161
Относно “манипулирането” в една книга бях чела, че не трябва да правиш нищо, което не искаш после да стане навик. Съгласна съм с това твърдение.

# 162
  • гр. Варна
Момичета сега видях едно момиче във фб е споделила за не взета пратка на памперси, 112бр на  Памперс за 24лв/все още не съм купувала/ внасяла от турция, някоя да е купувала? Чудя се дали да ги взема

# 163
Аз си следя промоциите тук и обикновено взимам 78 за 6 паунда, което добре. Или 2х96 за 18 паунда, пак става. Това за размер 1. Като бяха размер нула - няма големи разфасовки и кой знае какви отстъпки. За следващите номера не знам.

# 164
Здравейте, някой ползвал ли е стерилизатор на Gorenje?  https://www.technopolis.bg/bg/%D0%90ccessories/%D0%A1%D0%A2%D0%9 … -ST550BY/p/832911

Някак си ми изглежда, че може да се редят шишета под това прозрачното, а горе да са биберони, но може и да се бъркам, защото изобщо не съм запозната.

Общи условия

Активация на акаунт