Подготовка за малкия човек - тема 4

• 61 270
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Може да, разгледай тук картинките

https://technika.bg/product/21468/sterilizator-na-para-gorenje-st550by.html

# 166
Може, но според мен са много пари за стерилизатор, но всеко си преценя.

# 167
Здравейте, някой ползвал ли е стерилизатор на Gorenje?  https://www.technopolis.bg/bg/%D0%90ccessories/%D0%A1%D0%A2%D0%9 … -ST550BY/p/832911

Някак си ми изглежда, че може да се редят шишета под това прозрачното, а горе да са биберони, но може и да се бъркам, защото изобщо не съм запозната.
Моят е подобен, но на Авент 3 в 1.

# 168
Изглежда същия като електрическия стерилизатор на Авент. Ако ще даваш толкова пари, по-добре си вземи него.

# 169
  • София
Моят ел стерилизатор беше на Cangaroo и изглеждаше по същия начин, за половината от цената на това Gorenje.

# 170
Моят ел стерилизатор беше на Cangaroo и изглеждаше по същия начин, за половината от цената на това Gorenje.
Здравей,
И аз съм взела на Cangaroo, може ли да споделиш дали си доволна? Аз принципно не мисля и да го използвам дълго време (само първите няколко месеца) и не виждах смисъл да влагам мн пари в този уред, но се надявам да върши работа.
п.с. Все още не съм родила и не сме го вкарали в употреба.

# 171
Здравейте, какво мислите за шишетата и бибероните на Tommee Tippe. Щях да поръчвам на MAM, но ми изпадна оферта на Tommee Tippe и ще се радвам, ако някой, който е ползвал, сподели. Благодаря предварително.

# 172
Абсолютно неизползваеми при нас. Само Нук и Авент. А и шишето е толкова скапано - не може да се изтече всичко, заради тези гънки. Най-добре е шишето на Нук. Но пък биберона човка не на всяко бебе му харесва.

# 173
Ние сме с шишета на Томи Типи от самото начало и не сме имали никакви проблеми.Имам и на Нук и ползвам и двата вида.Ако са Томи Типи Ултра всичко си изтича,при Easy Vent трябва да се подвига шишето.

# 174
Едни кривиндулести, къси, с извивки бях взела аз и заминаха в коша, не помня серията.

# 175
Ние сме с шишета на Томи Типи от самото начало и не сме имали никакви проблеми.Имам и на Нук и ползвам и двата вида.Ако са Томи Типи Ултра всичко си изтича,при Easy Vent трябва да се подвига шишето.
Чувала съм, че са по - трудни за почистване заради извивката? Вярно ли е?

# 176
  • София
Здравей,
И аз съм взела на Cangaroo, може ли да споделиш дали си доволна? Аз принципно не мисля и да го използвам дълго време (само първите няколко месеца) и не виждах смисъл да влагам мн пари в този уред, но се надявам да върши работа.
п.с. Все още не съм родила и не сме го вкарали в употреба.

Да, доволна съм.  Някъде около 6м стерилизах, даже може би по-малко. Единственият минус, който отчитам, е че нагревателят бързо хваща ръжда и трябва често да се попива и измива с гъба хубаво.

# 177
Чувала съм, че са по - трудни за почистване заради извивката? Вярно ли е?

Не,аз съм нямала проблеми Simple Smile

# 178
Момичета, относно стерилизаторите - и аз съм взела Cangaroo за двойно по-малко пари, няколки приятелки вече го ползват и нямат проблем с него. Според мен няма смисъл да се дават толкова пари за нещо, което ще върши същата работа.
А за шишетата - взела съм на Nuk, но все още не съм ги ползвала, така че не мога да дам лични отзиви. Препоръчват се от ортодонти заради формата на биберона им - максимално близо до формата на зърното и спомагат за по-правилното развитие на челюстта.

# 179
  • София
Това с формата на биберона, че е "най-близко до формата на зърното" го чувам вече за Avent, Nuk и Tommee Tippee Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт