Подготовка за малкия човек - тема 4

• 60 906
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
С тази възглавничка е хубаво, защото поддържа бебето, да не се изкривява и изсулва, особено ако е от по-ритащите.

А иначе се слага гнездото, за да стои малкото в С образната позиция - така е най-добре за бебето в началото за белите дробове, за хипертонуса и други, през първия месец.

# 571
Благодаря Simple Smile

# 572
А каква е функцията му? Гледах ги и не можах да схвана.
Лимонче , аз имам бебешко гнездо за малката. Много ми е удобно. Използвам го ако спи в нашето легло, ако работя и я слагам на бюрото/масата, общо взето го мъкна навсякъде. Беба се чувства сгушена там. Няма как да се задуши, защото текстилът е дишащ.
Има най-различни DockAtot, Sleepyhead, SnuggleMe........ Ние сме с DockAtot 😊

# 573
Здравейте, от Русе сме и решихме да си направим една разходка до София или Варна за оглед на количка и други бебешки нещица. Моля да ми препоръчате, къде според вас да отидем и ако може да препоръчате магазинчета които да посетим Simple Smile Blush

# 574
Здравейте, от Русе сме и решихме да си направим една разходка до София или Варна за оглед на количка и други бебешки нещица. Моля да ми препоръчате, къде според вас да отидем и ако може да препоръчате магазинчета които да посетим Simple Smile Blush
За Варна само Хиполенд. В София имате повече избор.

# 575
  • гр. Варна
За Варна В айко и в магазин Галикс Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 10:03 от petyaa.

# 576
Аз в Русе си поръчах количката от магазин Пиф. Предлагат всичко от сайта на магазин Слънчице. Но аз знаех точно какво исках. Поръчах без да пробвам преди това количката. Исках само един модел и това беше Wink

# 577
По-добре седнете първо и помислете какво точно търсите: количка за новородено, 2-в-1, 3-в-1 (не го препоръчвам; кошчетата за кола не са от най-сигурните). Какви колела? Какъв сенник?
Продавачите доста ги мързи и не консултират като хората. Само в Киддо са ОК, но цифрите са сериозни там.

# 578
Кое не им е сигурно на кошчетата за кола, ползвани на количка, като само те са с дизайн поемащ удар и вибрации и въздушни възглавници?

# 579
Оо да понабелязала съм си модели от коментирани в групата,  но искам да видя колкото може повече на живо. Явно ще е в София, но най вероятно ще е само за ден Sad така че моля за съвет кои магазини да посетим

# 580
За София може да посетите Айко, Вис Виталис, Хиполенд, Малечко, Friends, Mothercare.

# 581
Салсиша, става въпрос за столчета за кола, които са включени в масовите комплекти с количка (с 1-2 изключения), а не по принцип за всички столчета за кола. Да, Сайбекс са от изключенията, както и Пег Перего, може и да има и други марки от по-високия клас. Но по магазините масово се предлагат полски колички в комплект със столчета за кола, които само производителят знае дали са минали тестове, нямат обективна оценка от независим източник.

# 582
За София може да посетите Айко, Вис Виталис, Хиполенд, Малечко, Friends, Mothercare.

Близо до Малечко има Киддо, Вис Виталис и Айко. Също и Рая тойс (този на Черни Връх е по-хубав).

# 583
Салсиша, става въпрос за столчета за кола, които са включени в масовите комплекти с количка (с 1-2 изключения), а не по принцип за всички столчета за кола. Да, Сайбекс са от изключенията, както и Пег Перего, може и да има и други марки от по-високия клас. Но по магазините масово се предлагат полски колички в комплект със столчета за кола, които само производителят знае дали са минали тестове, нямат обективна оценка от независим източник.
Ние имаме be safe izi go+, и съм много доволна. От 0 до 13 кг е, и минало тестове за сигурност.

# 584
  • Варна
Във Варна няма магазини, в които да има голям избор от колички, а консултантите са ужасно некомпетентни, София е мястото, направо съм оставала втрещена в Хиполенд и Рая Варна... Изключение за мен са Рошко, но там предлагат предимно сравнително висок клас колички, имат сайт, най-добрата консултация. Ние купихме от Зарафа, също много приятни консултанти. В Сладури предлагат Nuna, също може да се види.

Общи условия

Активация на акаунт