Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 562
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Габрово
Днес ходих до Рефан.
333 Долче Гардън беше току що свършил.
Флорънс на Кавали беше там,тествах и ми хареса.

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 22:09 от sesksta

# 121
  • Karlovo
Харесвам отровите на Диор ,но сега са ми тежки.  Скоро трябва да мина през Рефан да тествам новите аромати .

# 122
Давам отчет за Флорънс. Отидох до Бюти зоун после беж към Рефан. Моето мнение е, че рефанци са се справили перфектно. Разликите са почти незабележими. Оригиналът притежава една особена мекота на аромата, докато рефанската версия е една идея по-остра и праволинейна, но цялостното ми впечатление е много положително.
Тествах и 333 Dolce Garden. Китки! Не обичам китки. След време обаче ароматът търпи някакво развитие, китките стават по-поносими и се появява една леко опушена нотка.
Новият Коко Мадмоазел Интенс с нищо не ме впечатли. Ароматът е хубав сам по себе си, но не знам колко е близък с оригинала, иначе е траен.

# 123
А,  Вейдър, кой номер е Флорънс?
Ще намина и аз да го тествам тия дни...

# 124
  • Габрово
314 Флорънс на Кавали

хубав е ....във Фрагнантика го сравняват със Скандал..

# 125
№314 е, да Simple Smile хмм, по-цветен ми се струва от Скандал. Той Скандалът си е диабет в бутилка.

# 126
Сладко ли мирише Скандал?

# 127
  • Бургас
Да,много е сладък Скандал,има много мед.За мен обаче Скандал и Флорънс на Кавали нямат абсолютно нищо общо,пиша за оригиналите.

# 128
Аз сега си търся сапунен аромат,може и да е мъжки,само да е траен и да е качествен,приемам предложения и за оригинални парфюми,не само реплики.Досега съм пробвала NAUTICA VOYAGE,PRADA Amber,VERSACE EROS-все мъжки,защото гледам видеа за тях и наистина са супер,особено този на PRADA.Сега мисля за PRADA L'HOMME,има ли го някъде по репликите?
Поръчала съм мостри на paco rabanne PURE XS защото миришел на кока кола и JPG Ultra Male.
Мъжките някак са ми по-силни и трайни...
Ще съм много благодарна ако сте пробвали някой и ми дадете съвет Heart

# 129
  • вкъщи
Mercedes benz intense на Мартинез, мъжкият е чист аромат,койтоспоред мен може и дама да носи.

# 130
Аз сега си търся сапунен аромат,може и да е мъжки,само да е траен и да е качествен,приемам предложения и за оригинални парфюми,не само реплики.Досега съм пробвала NAUTICA VOYAGE,PRADA Amber,VERSACE EROS-все мъжки,защото гледам видеа за тях и наистина са супер,особено този на PRADA.Сега мисля за PRADA L'HOMME,има ли го някъде по репликите?
Поръчала съм мостри на paco rabanne PURE XS защото миришел на кока кола и JPG Ultra Male.
Мъжките някак са ми по-силни и трайни...
Ще съм много благодарна ако сте пробвали някой и ми дадете съвет Heart

Щом искаш сапунен аромат тествай на Tesori d'oriente - white musk. Женски е, оригинал е, до колкото знам и струва само 10-12 лв.за 100 мл бутилка.. Правят ми комплименти за него. Много е чист, сапунен и нежен.

# 131
  • София
Днес пробвах Coach Coach, и .... се влюбих! Страхотен, елегантен, предполагам няма имитация, потърсих, но не намерих?

# 132
  • Бургас
Да,страшно секси парфюм е и за мен Coach Coach,писах за него в парфюмната тема.В Лили го имаше и там се полях с него,много як аромат,свързвам го по някакъв начин с Жадор,излъчва същата класа.Няма имитации още.Сега има и нова версия,която също е жестока-https://www.fragrantica.com/perfume/Coach/Coach-Floral-Eau-The-Parfum-48115.htmlPurple HeartPurple HeartRevolving HeartsSparkling Heart

# 133
  • София
Да, точно в Лили го намерих и аз, може би ще поръчам от Нотино, има различни вариант на мл., благодаря!

# 134
Да,страшно секси парфюм е и за мен Coach Coach,писах за него в парфюмната тема.В Лили го имаше и там се полях с него,много як аромат,свързвам го по някакъв начин с Жадор,излъчва същата класа.Няма имитации още.Сега има и нова версия,която също е жестока-https://www.fragrantica.com/perfume/Coach/Coach-Floral-Eau-The-Parfum-48115.htmlPurple HeartPurple HeartRevolving HeartsSparkling Heart
Покрай цитата се сетих, че беше препоръчана имитация на Жадор като много добра и близка до оригинала, но не помня на коя фирма( пробвала съм само рефанската версия, но като че ли и друг производител имаше мн. сполучлив Жадор.....)?

Общи условия

Активация на акаунт