Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 566
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
И аз се влюбих в Coach, точно след като си бях поръчала два други. Сега чакам те да свършат, че ми е малко гузно още един да вземам.
Иначе и аз мисля от Нотино да поръчам.
Ако някой ме изпревари моля да сподели мнение как е Simple Smile

# 136
  • Бургас
Жадор е най-хубав поне според мен във версията на Мартинез.Много елегантно направен,без излишната сладост на Рефанския.Толкова добър,че не бих си купила оригинала вече.Между другото ми свърши и последната капка от Гучи Блуум на Парфен и мисля да се заредя с нов,но този път 100ца,както и да си купя отново Манифесто на Роксан,обожаван от мен и да посрещна подобаващо есента плюс още 10-оригинала,които чакат да бъдат поръчани хаха..тази мания няма край.Не бих купила оригинала на Блумм,имитацията му е същата,а колко комплименти ми е носил.Purple Heart Очаква се чисто нов аромат на Диор,нямам търпение да го лансират.Kissing Face

# 137
Prada La Femme Prada for women на Рефан е също много хубав парфюм,но особен и не за всеки вкус.Prada infusion d'iris на Парфен си е тотално разочарование за мен,оригинала е прекрасен.

Поддържам мнението на Bright Crystal относно Рефанската Prada La Femme - за мен е страхотен и ми е сред фаворитите, много траен е, и определено прави впечатление на околните.

# 138
  • Габрово
От новите аромати  на Рефан   333  номер   Dolce Garden  е много хубав,летен парфюм с аромат на кокос...

и друга имитация с кокос е на Парфен Soleil Blanc Tom Ford -той е унисекс...също много подходящ  сега за лятото...

отново асоциирам тези аромати за близки един с друг  - мое мнение...

П.С .пиша това , защото наскоро коментирахте аромати с кокос....

# 139
Не мога да на си "намеря" парфюм и това си е! Какво ли не пробвах Рефански, Гардини на Зак.... Сега се чудя на Парфен, Quatre на Boucheron, но 35лв плюс доставката май не ми се дават. Ще добавя още и мога да взема тестер?! Направо съм в чуденка?!

# 140
Zveti, аз съм виждала в Лили Дрогерия различни парфюми на доста нормални цени. Мисля че, на Gabriella Sabatini имаха някакви на промоция за 30-тина лв. Има и други разбира се.
Аз също много трудно си намирам. Сега си взех от Заг Calvin Klein In2U и вече няколко дена го нося. При мен е траен аромата, даже ме изненада. Погледнах в Notino и видях, че за 50лв. мога да си взема 150мл уж оригинален, та сега съм в размисъл Simple Smile

# 141
  • Бургас
Цвети,от нета ще си купиш Quatre 50мл. за 59лв.А 100-ца за около 70/тестер/не си струва за мен от Парфен точно този аромат да се поръчва за толкова пари.В момента 30-ца в Нотино е към 39лв,моя е от Парфимо и гарантирам за оригиналност,нямам гафове от тях нито от Нотино,но всеки си решава.Между другото този парфюм е много харесван по мои наблюдения,моя свършва и ще си поръчам нов,просто е уникален и не мога да остана без него,абсурд!А върху дреха ухае изкусително и супер дълготрайно,а влачи жесток шлейф.Boucheron уцелиха десятката с този парфюм според мен.Purple Heart

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 08:49 от Bright Crystal

# 142
  • София
Много неща поръчвам от Нотино, козметика за лице и коса, парфюми, всичко е ок, качеството е гарантирано!

# 143
Да ви питам не много по темата. Някой поръчвал ли е Chloe Chloe от Notino?
Искам да го подаря на майка ми, но искам да знам, че е поне качествен ако не отигинален.

# 144
От Нотино не съм получава менте на каквото и да е, нито парфюми, нито козметика. Ако искаш погледни и библиотеката, която е отгоре в КМ. CKIn2U направо си заслужава 150 мл. от там, не му мисли много.

# 145
  • Deutschland
Императрицата на Рефан много ми харесва, но в жегите не усещам трайна ли е. На 30 мл сложих 30 капки, излезе ми 7.20.

# 146
  • varna
Препоръчайте ми сполучлива имитация на пантерата на картие.

# 147
Препоръчайте ми сполучлива имитация на пантерата на картие.
На Гардени е убийствена. Ползвам много аромати, но само за нея получавам комплименти.

# 148
  • varna
може ли линк ,че не са ми познати.

# 149
http://www.hair.bg/kozmetika-BGN/parfumi-i-dezodoranti/nalivni-p … n-and-gardeny-BGN. Не знам колко ще ти е полезен линка. Аз ги купувам в наливен вариант, и в нашия град ги няма много.

Общи условия

Активация на акаунт