Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 620
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Да,аз вече писах за тези три нови аромата на Том Форд.Няма въобще да ходя да се занимавам да ги пробвам,много са далеч от мен парфюмите му.Момичета,вчера бях с Пантерата на Парфен от пробите,които поръчах.Срещаме се с една приятелка и веднага ми отрази парфюма,тя има оригиналния.Вика ми,купила си вече Пантерата а,казвам и нее бе човек с имитация съм хахаха.Смятайте щом тя мисли,че съм с оригинал,която е супер голям фен на този парфюм.Satisfied Мислех да я купувам тази есен,но се отказвам тя имитацията е същата и няма смисъл,ще си купя по-желан парфюм.Stuck Out Tongue
че е същия,същият е...обаче трайността му вече не е каквато беше.

# 196
Да,аз вече писах за тези три нови аромата на Том Форд.Няма въобще да ходя да се занимавам да ги пробвам,много са далеч от мен парфюмите му.Момичета,вчера бях с Пантерата на Парфен от пробите,които поръчах.Срещаме се с една приятелка и веднага ми отрази парфюма,тя има оригиналния.Вика ми,купила си вече Пантерата а,казвам и нее бе човек с имитация съм хахаха.Смятайте щом тя мисли,че съм с оригинал,която е супер голям фен на този парфюм.Satisfied Мислех да я купувам тази есен,но се отказвам тя имитацията е същата и няма смисъл,ще си купя по-желан парфюм.Stuck Out Tongue
Може ли информация как и къде поръчвате проби на Парфен. Онзи ден им писан на лично във фейсбук и казаха, че тестери/проби не изпращат. Бих искала да си поръчам различни, за да пробвам и да си харесам, още повече че онлайн минималното количество на парфюмите им е 50 мл

# 197
  • Бургас
astravera,за мен този парфюм е уникален,но не би се харесал на всеки,теста е задължителен.Модерен цветен шипър е,звучи модерно,но и те отвежда в миналото.Напомня парфюмите на 80-90те,стартира плодово за мен,в сърцето властва гардения и финала е с много дъбов мъх,мускус и пачули,кожа аз тук не регистрирам и по-добре.Много женствена,изискана и богата композиция.Пробвай го,има го из парфюмериите,ето го-https://www.fragrantica.ru/perfume/Cartier/La-Panthere-23295.html Доника,аз поръчвам от фейс страницата им съм писала много пъти и продават и мостри.Много странно,че са ти писали обратното,дават до три безплатни мостри при покупка на парфюм.Ако искаш само проби си ги плащаш заедно с доставката.

# 198
  • Бургас
Bright Crystal, Парфен имат ли магазин в Бургас? В сайта им излиза, че има, но щом поръчваш от фейс страницата им ...

# 199
  • Бургас
Затвориха го и много съжалявам,имат страхотни парфюми.

# 200
  • Бургас
Затвориха го и много съжалявам,имат страхотни парфюми.
Благодаря за инфото Flowers Hibiscus Щях да го ходя и да го търся.

# 201
Благодаря за информацията, Bright Crystal. Винаги си точна и изчерпателна - наистина като енциклопедия /парфюмна/ Blush Hug
Знам, споделяла си, че поръчваш от фейс страницата на Парфен, затова попитах след като ми отговориха, че не предлагат проби.

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 00:38 от doni_donika

# 202
Дали Florence на Рефан би било по- удачно да се носи в по- хладно време( сезон), отколкото сега, лятото, как мислите? Хубав е парфюмът, но някак задушлив ми се струва в жегите....

# 203
  • Габрово

Rainbow Dust,

Правилно си прецинила ,  Florence  е   по- удачно да се носи в по- хладно време , отколкото сега .

# 204
Доника,аз поръчвам от фейс страницата им съм писала много пъти и продават и мостри.Много странно,че са ти писали обратното,дават до три безплатни мостри при покупка на парфюм.Ако искаш само проби си ги плащаш заедно с доставката.
Bright Crystal, скоро поръчвала ли си мостри? И на мен преди две седмици ми отговориха, че нямат.

# 205
  • Бургас
Доника,благодаря за думите,:blue_heart: Преди около месец някъде поръчвах последно мостри и ми пратиха,дали да не им пиша днес да видим какво става.Писах им чакам да ми отговорят и ще пиша пак.

# 206
Преди около месец някъде поръчвах последно мостри и ми пратиха,дали да не им пиша днес да видим какво става.
Пиши им, моля те. Не че ми е толкова належащо, имам пълен шкаф с парфюми, но ми е любопитно да пробвам техни аромати. Simple Smile Може би си техен редовен клиент и затова не ти отказват.

# 207
  • Бургас
Момичета,писах им съобщенията са прочетени,а отговор няма засега.Чак редовен клиент и то онлайн не съм им, поръчвала съм няколко пъти,бях редовна в магазина им тук.Явно четат темата дори и сега,за да ви докажа ще снимам после мострите ако желаете.Но ако не изпращат мостри е жалко наистина.

# 208
  • София
Здранейте
може ли някой да ми каже Cote d’Azur Verse Gold Woman  сполучлива имитация ли е на  Versace Yellow Diamond

# 209
  • Бургас
От Парфен ми отговориха писаха,че към момента имат ограничени количества на аромати,които се предлагат на тестери.За в бъдеще ще помислят за варианта да предлагат проби от всички парфюми,защото мнението на клиентите им било най-важно за тях.До момента изпълняването на поръчки за тестери се е осъществявало персонално от централния им склад,което е довело до много случаи на грешно изпълнени поръчки и разочаровани клиенти и поради тази причина са били принудени да преустановят за момента.Бяха много любезни и ми обясниха подробно всичко,ами това е.Дано скоро пак почнат да предлагат мостри,защото ароматите им повечето са толкова добри и близки до оригиналите за мен,че няма смисъл въобще от покупката на оригинал.Че някой са и по-трайни поне при мен.

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 16:14 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт