Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 605
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, лалето има ли го във физическите магазини на Заг? За София става въпрос. Аз си взех Good girl във версията на Рефан и мнооооого ми харесва за есенно време Simple Smile същият на Заг изобщо не ми допадна, но не съм се запознавала с оригинала. Също в магазина на Рефан, този новия в кв. Иван Вазов ми казаха, че версията на Burberry London е спряна, някой знае ли дали е така ?

# 331
Добра реплика на Paco Rabanne Invictus Aqua?
Hands Pray

# 332
Скрит текст:
Момичета, лалето има ли го във физическите магазини на Заг? За София става въпрос. Аз си взех Good girl във версията на Рефан и мнооооого ми харесва за есенно време Simple Smile същият на Заг изобщо не ми допадна, но не съм се запознавала с оригинала. Също в магазина на Рефан, този новия в кв. Иван Вазов ми казаха, че версията на Burberry London е спряна, някой знае ли дали е така ?
vencho82, би ли споделила по-точен адрес на магазина на Рефан в кв. Иван Вазов? Благодаря! bouquet

# 333
  • София
Скрит текст:
vencho82, би ли споделила по-точен адрес на магазина на Рефан в кв. Иван Вазов? Благодаря! bouquet
Намира се на ул Забърде в началото като се влезне от бул Витоша, от лявата страна, мисля, че до него е био магазин Simple Smile

# 334
  • Под гъбата
Вчера взех пробно блотъри от Парфен на Коко Шанел Мадмоазел и Дона Карън -зеления. Първоначално Шанел нищо общо с оригинала, докато Делишъса беше 1:1. Тази сутрин Шанел е 1:1 с оригинала, от Делишъс, не е останало нищо.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 10:46 от I am the same

# 335
  • Deutschland
Преди малко си взех 333 на Рефан, Флора нещо си, на Долче и Габана. Парфюмът е нов, мисля.
Флорагарден имат и наливни парфюми ( не знаех) , взех Eclat de jasmin ( Armani prive), много тежък парфюм, в жегата е ужас. Много ретро ми идва.
И двата са купени от Рефан в Карлово, забравих да снимам списъка на Флора, парфюмите в него са повечето неизимитирани от другите. Цената е същата като на Рефан. За два парфюма по 10 мл. без капки + шишета платих 6.90

# 336
Скрит текст:
Намира се на ул Забърде в началото като се влезне от бул Витоша, от лявата страна, мисля, че до него е био магазин Simple Smile
Благодаря, vencho82! bouquet

# 337
Днес разносих Лалето на Заг,напръсках се към 9 сутринта и вече 12 часа се усеща осезаемо. Мирише на чисто,свежо,абе с 2 думи-перфектнооо.

# 338
  • Бургас
Налии?Kissing Heart И при мен е супер трайно Лалето,особено пръснат в косата този аромат е мечта! В пъти по-хубав парфюм макар и имитация от новоизлезлите бози за мен.Слага в джоба си доста оригинали,които се превъзнасят,а нищо не струват!

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 21:47 от Bright Crystal

# 339
Ех, как само го хвалите това "лале", чак ме хваща страх, че прекалено много очаквам от него. Днес си го поръчах, утре или други ден ще го получа, да видим. Може и да ми се смеете, но след много любимия ми  Flamme на Bourjois, не можах да харесам друг по тоя начин. Донякъде J'adore и Light Blue, но не колкото фламчето, т.е. така и не му намерих заместник/заместител.

# 340
  • varna
Пантерата на заг зодиак сполучлива ли е?

# 341
  • Бургас
Е,то няма как определен парфюм да допада на абсолютно всеки,но за мен поне Лалето е сравнително лесен за харесване,но пак има едно НО,трябва да се пробва.Пантерата на Заг за мен не е добра,виж тази на Парфен,едно към едно е.

# 342
  • Пазарджик
Момичета препоръчайте ми мъжки на ЗАГ който да е траен. Поръчах Creed Aventus но нещо не ме впечатли като трайност.
ММ много харесва и Lalique encre noire но той май няма имитация. Нещо от този род ако може да ми препоръчате.

# 343
  • у нас
Аз не се спогаждам с Лалето. На пръв мирис всичко беше ок-супер летен и приятен, но сложа ли го и ме подлужда-има нещо, което ме дразни и то много. Така стои и го заобикалям от далече 😁

# 344
  • Габрово
Лалето е наистина много различен ...толкова свеж....За мен е по-скоро пролет аромат---ранна пролет...

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 00:54 от sesksta

Общи условия

Активация на акаунт