Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 591
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • русе
Да попитам за по-сигурно има едно "лале" нали?Мирисах имитацията на Заг и се чудя как толкова се харесва,като според мен мирише на "стара мома-учителка",ужасно натрапчиво нещо,сега новата ми любов е Armani-Si passione и последно време забелязвам,че и аз доста съм почнала да се пръскам,защото искам да усещам аромата постоянно:)

# 346
  • София
Имитацията на Пантерата във версията на Парфен е великолепна на моята кожа, а за трайността - нямам думи 😘 Пръснах на китка в петък около 17.15, и след душове сутрин и вечер го усещах до неделя привечер. Дали е възможно или си внушавам? Къде да пробвам лалето в София?

# 347
  • Пловдив
Имитацията на Пантерата във версията на Парфен е великолепна на моята кожа, а за трайността - нямам думи 😘 Пръснах на китка в петък около 17.15, и след душове сутрин и вечер го усещах до неделя привечер. Дали е възможно или си внушавам? Къде да пробвам лалето в София?
Не,не си внушаваш...и при мен беше така.Жалко,че вече не е...и не разбрах на какво се дължи.

# 348
  • Бургас
Симона,това е Лалето явно не е твой тип.Това за "старата мома-учителка" ме развесели.Simple Smile Не допада на всеки повече от ясно е.

# 349
Лалето на мен ми мирише на китки и зелено, та разбирам защо не ми харесва. Grin  В това хладно време навън днес си позволих да се пръсна с Poison Girl на Парфен. Мисля, че за мен тя е по-добрата версия, в сравнение с тази на Заг - някак по-фино ми седи и май ще се окаже и по-трайната.

# 350
Не,не си внушаваш...и при мен беше така.Жалко,че вече не е...и не разбрах на какво се дължи.
+ 1
Мистик, от кога така усети промяната? Аз го ползвах зимата и при мен беше много издръжлив на трайност.

Изома, в Сф в центъра - на ул. Княз Борис, след като пресечеш ул. Алабин и продължиш малко в посока - там е фирмения магазин на Заг.  Мммм...абе, ако вземем за отправна точка спирката на 5-цата за Княжево - продължаваш по Княз Борис и магазина се намира от дясната страна на 50-60 метра. Много добре е зареден и предлага и бяла козметика. Аз, поне - там ходих. Дано си ме разбрала, че май засукано го обясних...Thinking

# 351
  • Пловдив
+ 1
Мистик, от кога така усети промяната? Аз го ползвах зимата и при мен беше много издръжлив на трайност.

Скрит текст:
Изома, в Сф в центъра - на ул. Княз Борис, след като пресечеш ул. Алабин и продължиш малко в посока - там е фирмения магазин на Заг.  Мммм...абе, ако вземем за отправна точка спирката на 5-цата за Княжево - продължаваш по Княз Борис и магазина се намира от дясната страна на 50-60 метра. Много добре е зареден и предлага и бяла козметика. Аз, поне - там ходих. Дано си ме разбрала, че май засукано го обясних...Thinking

Ами...2 флакона от по 30мл употребих със страхотен резултат.Отидох за трети и ...греда.
Дадох го обаче на колежката.Е...на нея се усеща през целия ден.Дори и сега в жегата.

# 352
Хм...иначе и аз съм останала с впечатлението, че това е една от най-успешните имитации на Парфен, но понеже ми е зимен аромат, не съм го ползвала скоро. ...Може пък, нещо продавачите да са омешали? Но, да, човек като се разочарова...

# 353
  • Deutschland
Взех си Инканто Шайн на Рефан и оооо, капки няма. Никакви капки не слагат. Дано да е траен, много ми харесва

# 354
Днес си взех Лалето на Заг Зодиак, в първия момент ми се стори някак спиртно, но после се усети сапуна и този аромат на свежест, чистота и още нещо, много познато, което не успях да идентифицирам. Харесва ми! И добре че го нахвалихте, иначе вероятно нямаше да го поръчам! bouquet Поръчах и мостри на инканто, си, номад и жадор /този последния по инерция, хич не включих, че вече имам шишенце от него в шкафа/. И така ги омотах, напръсках ги нетърпеливо уж на различни места по ръцете, но..........не става, от утре един по един. Засега вкъщи ми казаха, че ухая на мъжки парфюм! Simple Smile Не знам от кое точно се помъжчих...... newsm78

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 19:56 от labrex

# 355
Днес си взех Лалето на Рефан, в първия момент ми се стори някак спиртно, но после се усети сапуна и този аромат на свежест, чистота и още нещо, много познато, което не успях да идентифицирам. Харесва ми! И добре че го нахвалихте, иначе вероятно нямаше да го поръчам! bouquet Поръчах и мостри на инканто, си, номад и жадор /този последния по инерция, хич не включих, че вече имам шишенце от него в шкафа/. И така ги омотах, напръсках ги нетърпеливо уж на различни места по ръцете, но..........не става, от утре един по един. Засега вкъщи ми казаха, че ухая на мъжки парфюм! Simple Smile Не знам от кое точно се помъжчих...... newsm78
може ли да ми кажете кой номер е Лалето на рефан Благодаря

# 356
Скрит текст:
Днес си взех Лалето на Рефан, в първия момент ми се стори някак спиртно, но после се усети сапуна и този аромат на свежест, чистота и още нещо, много познато, което не успях да идентифицирам. Харесва ми! И добре че го нахвалихте, иначе вероятно нямаше да го поръчам! bouquet Поръчах и мостри на инканто, си, номад и жадор /този последния по инерция, хич не включих, че вече имам шишенце от него в шкафа/. И така ги омотах, напръсках ги нетърпеливо уж на различни места по ръцете, но..........не става, от утре един по един. Засега вкъщи ми казаха, че ухая на мъжки парфюм! Simple Smile Не знам от кое точно се помъжчих...... newsm78

може ли да ми кажете кой номер е Лалето на рефан Благодаря

386 LT

Момичета, подвела съм, лалето е на Заг Зодиак, не на Рефан. С тоя мой жадор от рефан съвсем обърках нещата..........имам го от Рефан, а мострата ми е от Заг. Уф..........мозъкът ми е излязъл в почивка. Редактирах горния пост.

minnii22, номерът е на Лалето от Заг Зодиак.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 21:31 от labrex

# 357
  • Бургас
Според мен Номад ти е дошъл мъжки чета,че при много хора се развива така.

# 358
Според мен Номад ти е дошъл мъжки чета,че при много хора се развива така.

За него си помислих и аз, доста силен ми стои, от другите и следа няма, изгубиха се всичките. Peace

# 359
  • Deutschland
Лабрекс, ще чакам отзиви за Инканто. Оказа се траен и без капки при мен, щом и след обилно къпане с Дав го усещам, значи е повече от траен

Общи условия

Активация на акаунт