Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 605
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
И аз не мога без Лалето,не ти трябва оригинала според мен.Или ако толкова държиш поръчай си първо проба,но ти казвам,че трайността на оригинала не е никак на ниво.Задължителна проба как ще се държи на твоята кожа.

# 391
Bright Crystal, за по-сигурно да си карам на имитацията, поне не струва луди пари. Наистина, за пръв път нещо ми харесва след любимото фламче. Оня ден пак говоря за него и една приятелка ми казва, а стига пък ти с тоя бабешки парфюм! Ами харесва ми, бабешки, не бабешки.......... що пък да е бабешки? Хич не ме интересува, важното е, че аз го харесвам. Само че изчезна. Но засега с лаленцето ще карам, много се радвам, че го нахвалихте и че го поръчах направо във флаконче, а не мостра. Имало е защо! Ръсвам и от мострите, дето поръчах - номад, си и жадор, но нещо не ме впечатляват поне засега.

# 392
  • София-в сърцата на моите деца
И аз не мога без Лалето,не ти трябва оригинала според мен.Или ако толкова държиш поръчай си първо проба,но ти казвам,че трайността на оригинала не е никак на ниво.Задължителна проба как ще се държи на твоята кожа.
Някой да ме осведоми какво е това лале? Простете парфюмерийното ми невежество!

# 393
Някой да ме осведоми какво е това лале? Простете парфюмерийното ми невежество!

Имитация на Заг Зодиак на la tulipe. То и аз от темата разбрах за него. Peace

# 394
  • Бургас
Не знам,не мога да ти се меся,пиша си просто мнението.За мен не си струва тези пари,но като цяло парфюма/оригинала/ е уникален за моя вкус, въпреки не голямата му трайност.Но пък го има изимитиран вече,на твое място бих вложила тази сума в друг парфюм,който няма копия.Blush

# 395
  • Deutschland
Аз моето лаленце си го пазя като очите, че имам само 30 мл, а чак по Коледа ще се сдобия с ново.
В събота ще видя и тези на Зара, само да открия кое какво имитира

# 396
Моето е май 60....или 50мл newsm78, ама както съм го подбрала, ще трябва направо кило да си поръчам следващия път! Simple Smile

# 397
Момичета, кой номер е Лалето в Зак? Да взема да го пробвам и аз!

Редактирам се, намерих го 386.

От коя имитация сте най-доволни?

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 17:25 от zveti81

# 398
  • Бургас
От версията на Заг,други фирми го нямат засега.

# 399
Bright Crystal, за по-сигурно да си карам на имитацията, поне не струва луди пари. Наистина, за пръв път нещо ми харесва след любимото фламче. Оня ден пак говоря за него и една приятелка ми казва, а стига пък ти с тоя бабешки парфюм! Ами харесва ми, бабешки, не бабешки.......... що пък да е бабешки? Хич не ме интересува, важното е, че аз го харесвам. Само че изчезна. Но засега с лаленцето ще карам, много се радвам, че го нахвалихте и че го поръчах направо във флаконче, а не мостра. Имало е защо! Ръсвам и от мострите, дето поръчах - номад, си и жадор, но нещо не ме впечатляват поне засега.
Какво значи "бабешки" парфюм?! /Що за глупости!!!/ Единственото, което трябва да те интересува е харесва ли ти НА ТЕБ САМАТА !!! И пет пари не давай за разни мнения на "корифеи" кой от кой по - зелен и невеж ! /с извинение/...  Naughty
Аз също не бих те посъветвала да инвестираш в оригинала на "Лалето"щом си харесала имитацията.  Peace Има вероятност да се разочароваш. /говоря по принцип, не конкретно/...
Мисля, че ти го намерих твоето парфюмче  Grinning :
http://www.endymarket.com/product/220/bourjois-toaletna-voda-flamme-50ml.html
Hug
Момичета, вижте какво виждам в сайта на "момчето от OLX" което продава Заг Зодиак:
Най нови:
387 PO / PURPLE ORCHID - TOM FORD (NEW)
 388 FF / FUCKING FABULOUS - TOM FORD (NEW)
 389 NP / NEROLI PORTOFINO - TOM FORD(NEW)
Коя е тази "Пурпурна орхидея"?!
 newsm78

# 400
# 401
Здравейте, прочетох че поръчвате парфюми на Zak Zodiak от olx , някой може ли да ми даде координати
на проверен продавач. В сайта им не разбрах как  мога да поръчам. Благодаря

"Съобщението не може да бъде изпратено. 'renyt0' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения." Sad

# 402
solar_fields, аз хич не се впечатлявам, толкова комплименти съм получавала за това парфюмче (не е парфюм, аз така си му казвам), дори е имало разочаровани, като кажа кое е. Очаквали някакъв друг парфюм, просто на мен ми пасва явно. Много ти се зарадвах на линка, но там има някакъв бъг, пробвала съм и преди да поръчвам, не става, сега пак хукнах веднага да поръчам, ама ядец.......пак не ще. Писах им, да видим дали ще ме отразят. Благодаря ти много! bouquet Hug bouquet

Написали са хората, ама сега видях: Peace

Скрит текст:
Уважаеми клиенти,
Временно www.endymarket.com няма да може да изпълнява Вашите заявки!
Извиняваме се за създаденото неудобство!

# 403
Hug
Много ти се зарадвах на линка, но там има някакъв бъг, пробвала съм и преди да поръчвам, не става, сега пак хукнах веднага да поръчам, ама ядец.......пак не ще. Писах им, да видим дали ще ме отразят. Благодаря ти много! bouquet Hug bouquet
Написали са хората, ама сега видях: Peace
Скрит текст:
Уважаеми клиенти,
Временно www.endymarket.com няма да може да изпълнява Вашите заявки!
Извиняваме се за създаденото неудобство!
Като ти върви, върви ти! Simple Smile
На лични ти изпратих друг линк с твоето парфюмче!!!  Hug

# 404
  • Бургас
А някой проверявал ли е във физичвските магазии на Зак дали са заредени тези новите на Том Форд?

Общи условия

Активация на акаунт