Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 591
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Много ясно,че големите привърженици на оригинала ще отричат за очевадните прилики,което просто ме изумява мен лично, понеже са се изръсили не малка сума.И аз имам големи любимци/оригинали/,но като намеря прилики с някоя имитация си пиша искрено мнението и понякога ме е било яд,че съм се изръсила така.Ето например Гучи Блуум за мен няма разлика с истинския и толкова ми харесва Парфенската версия,че е абсурд да дам такива пари.Пойзън гърл ми е друга голяма любов,да версията на Заг е достатъчно доближена за някой,аз обаче намирам и доста разлики и една много кофти нотка,която продължава да я има в цялостното развитие на копието,която ме дразни.Като цяло оригинала е и по-фин,въобще си има и разлики.Но съм сигурна,че някой не толкова зарибен като нас едва ли ще открие,че не сме с оригинал примерно.А и имитациите не са това,което бяха преди години,има супер качествени неща.И ми е много интересно как хора,които не познават истинския Мадмоазел се изказват за парфюма на Лидл?! Солар:kissing_heart:

# 376
А как точно се казва лидълската имитация на Mademoiselle?
Flowers Hibiscus

# 377
Много ясно,че големите привърженици на оригинала ще отричат за очевадните прилики,което просто ме изумява мен лично, понеже са се изръсили не малка сума.
Laughing  Laughing Laughing
Абсолютно вярно е, че имитациите не са това, което са били едно време и, че след тях има невероятно качествени неща Wink Така е.
А как точно се казва лидълската имитация на Mademoiselle?
Flowers Hibiscus
Казва се "Suddenly Madame Glamour " https://www.fragrantica.com/perfume/Lidl/Suddenly-Madame-Glamour-46074.html
 Peace

# 378
Ето например Гучи Блуум за мен няма разлика с истинския и толкова ми харесва Парфенската версия,че е абсурд да дам такива пари.

След като пробвах версията на Рефан съм върл привърженик на този парфюм и цяло лято се чудя как да си купя оригинала Simple Smile вече минах през 2 30тици на рефан. Никога не съм пробвала парфюми на парфен, но ето, че ще се наложи да се поръчва.

# 379
  • Бургас
Мда,на Парфен е супер,а колко комплименти ми е донесла,дори с оригинали нямам толкова.Sunglasses

# 380
  • Бургас
Вече съм сигурна, че съм пипнала вирус - парфюмен! И то от тази тема! Поръчах си CARTIER LA PANTHERE от PARFEN. Днес тичах до REFAN да душа Kenzo Jungle L'Élephant и Gucci Bloom. И двата много ми харесаха. Явно при мен се получи "се влюбваш в него и ти пасва" както писа solar_fields.За сега се влюбих, дано това да означава, че ще ми пасне. Не пропуснах да харесам и Lancôme La Nuit Trésor във версията на ZAG. Нужно ли е да споменавам, че имам и кокоса и лалето и т.н.
 Е, кажете сега подстрекателки такива, кое по-напред да си купя! Все пак мога да се пръскам само с един парфюм в рамките на деня. Знам, че дни има много, но вече изпитвам срам от количеството парфюми, което имам.
Без шега - момичета, благодаря ви за това, че споделяте опита си Kiss

Сега ми хрумва да попитам: KeepSmiling писа, че е ползвала "30тици на рефан" . Не е ли 50 мл най-малката разфасовка, или греша?

# 381
  • Габрово
Здравейте, прочетох че поръчвате парфюми на Zak Zodiak от olx , някой може ли да ми даде координати
на проверен продавач. В сайта им не разбрах как  мога да поръчам. Благодаря

# 382
Мнения за ZARA ORHID - 2017г.? Ako може,де.Харесах го от мостра...добре,че нямаше наличен.Интересува ме,как е като трайност.Стори ми се много подходящ за следващия сезон.Благодаря!

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 19:08 от Mimeto74

# 383
  • Deutschland
Аз ще минавам на Ла рив, това са единствените имитации тук. Оригиналите са евтини, но като знам как се поливам, няма смисъл. Има ли нещо на Ла рив, което си заслужава?

# 384
  • София
Мнения за ZARA ORHID - 2017г.? Ako може,де.Харесах го от мостра...добре,че нямаше наличен.Интересува ме,как е като трайност.Стори ми се много подходящ за следващия сезон.Благодаря!
За съжаление, трайността при мен не е никак добра. След 2-3 часа изчезва.

# 385

Тази Зара я спрягат за аналог на Инканто шайн на Ферагамо. Бива я. Направо си е чудесна. При мен е доста трайна, средно около 6 часа, а по коса и дрехи и повече. Има си доста добър сияж и шлейф. Доста приятен летен парфюм.

Другата пък Зара Гардени, я спрягат за аналог на Черния Опиум на ИСЛ и при мен отново е с много добра трайност.

# 386
Значи якоо,а? Супер,благодаря!

# 387
KeepSmiling писа, че е ползвала "30тици на рефан" . Не е ли 50 мл най-малката разфасовка, или греша?

Нося си шише, даже и 10мл за проба.

# 388
Здравейте, прочетох че поръчвате парфюми на Zak Zodiak от olx , някой може ли да ми даде координати
на проверен продавач. В сайта им не разбрах как  мога да поръчам. Благодаря
Пазарувам от това момче.Тук от групата намерих неговите координати.Изключително коректен е.

https://nalivniparfumi.olx.bg/

И си признавам,че от както попаднах в тази групичка , непрекъснато чета и си откривам нови аромати.Благодаря ви, че ви има Heart

# 389
Момичета, аз пак ще досаждам с това лале! Поръчах го заради отзивите в темата, харесах го в началото, казах си не е точно мой аромат, ама бива. И сега, ден след ден се влюбвам в него, направо се пристрастявам, ръся го по мен сутрин и вечер преди лягане, направо не мога без него. Даже си мисля, дали да не се изръся за оригинал? Само да не ме разочарова след имитацията, че точно по нея се заплеснах! Heart Eyes Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт