Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 512
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • Габрово
Сложих на Рефан на един парфюм капки ,но този път в съотношение на 10 мл -20 капки и много ми се смени сякаш аромата....случвало ли ви се е ?

# 661
  • Deutschland
Става по-наситен и траен, но промяна - не. За кой Аромат става въпрос?

# 662
  • Габрово
Good Girl..стана с повечето капки по-наситен , но сякаш  не е същия.../пак си го харесвам/

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 19:24 от sesksta

# 663
  • Бургас
INSOMNIА няма имитация.Interlude май само Парфен го имат,Рефан не зная да имат Модерната Муза.sesksta,да не си се объркала нещо.Гледам,че GIZA имат от Амуажите "Memoir Woman" и Dia.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 18:58 от Bright Crystal

# 664
  • Deutschland
Good Girl..стана с повечето капки по-наситен , но сякаш  не е същия.../пак си го харесвам/

Аз съм го имала 30/30, в друг вариант не.

# 665
  • varna
Взех Пантерата на Заг,много си го харесвам .Траен е ,в 9ч. се пръснах и още го усещам.

# 666
  • Габрово

Аз съм го имала 30/30, в друг вариант не.

Да не се притеснявам значи Simple Smile

# 667
  • София
Здравейте!
Прегледах списъка с препоръчани имитации, но може ли все пак да изтъкнете някоя, като най-добра за Christian Dior J'adore EDP? Същи така, някой дали е изпробвал нещо от новите на "Сангадо" и ако може да споделите впечатления! Simple Smile

# 668
  • Добрич
На The One, коя е най сполучлива имитация? Дали тази на рефан, както пише на първа страница?

# 669
Здравейте!
Прегледах списъка с препоръчани имитации, но може ли все пак да изтъкнете някоя, като най-добра за Christian Dior J'adore EDP? Същи така, някой дали е изпробвал нещо от новите на "Сангадо" и ако може да споделите впечатления! Simple Smile
Mira_X , J'adore съм пробвала единствено на Рефан. Не съм ползвала оригинала и нямам база за сравнение, но репликата на Рефан много ми допада. Много трудно си харесвам аромати, но тоя ми стана един от любимите.

# 670
  • Deutschland
Жадор на Рефан е много добър, ама капсулован. За наливна версия нямам мнение

# 671
  • Бургас
Жадор на Мартинез виж,този на Рефан доста са го подсладили.На Заг също не е лош.

# 672
Този според мен е успешна имитация на Жадор,намирам го в Лидл.При това и доста траен.

# 673
  • Варна

Много ми харесва, доста е траен.

# 674
  • София
Кристалче, и аз съм на същото мнение за J'Adore In Joy на Сан Сиро Simple Smile Hands Ok Hand
Тествах Chanel No 5 L'Eau на Парфен. След това се срещнах с приятелка и те ме пита: "С Шанел ли си? Всички италианки миришат така." (тя живее в Италия). После в каква посока се развиии парфюмът Sparkling Heart, не можех да си отлепя носа от китката. А същия ден в Дъглас бях пробвала няколко парфюма и пак нищо не ме грабна. Не знам този на Парфен колко е близък с оригинала, но много ми хареса.
Neroli Portofino Tom Ford на Заг Зодиак е далеч от оригинала. Парфен доста по-добре са се справили и все пак не е 1:1 с оригинала, има разлики. Тествах ги паралелно с оригиналния. Не го харесвах този парфюм докато не го помирисах на моя приятелка, така фино, меко и прекрасно й стои, нищо не крещи и всичко е в пълна хармония.

Общи условия

Активация на акаунт