Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 586
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • varna
благодаря, но ми се виждат скъпички за имитация.

# 151
В наливен вариант са по- евтини от Рефан.

# 152
  • Бургас
Аманда,виж Пантерата в имитация на Парфен.В началото наистина има различия с оригинала,но базата са я докарали добре,не пречи да пробваш.

# 153
  • Пловдив
Аманда,виж Пантерата в имитация на Парфен.В началото наистина има различия с оригинала,но базата са я докарали добре,не пречи да пробваш.
наистина е 1към1...обаче вече не е траен. Преди с 2 пръскания цял ден получавах комплименти...сега не.

# 154
  • Бургас
При мен е много траен от пробата,пръснах си на китката следобяд и ухаеше стабилно до сутринта.Знаете,че е до кожа и трябва да се пробва.Stuck Out Tongue Тествах Love by Kilian/Парфен-906/,но нещо не останах впечатлена от тоя парфюм,тук беше много хвален като различен и като близост с оригинала.Никак не ми е тип.

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 08:56 от Bright Crystal

# 155
  • Габрово
наистина е 1към1...обаче вече не е траен. Преди с 2 пръскания цял ден получавах комплименти...сега не.
[/quote]

Не обичам оплаквам,но имам наскоро сходно преживяване с  един  друг на Парфен...много го харесвам , наливат ми го от едно и също  място , но последният път беше като разводнен...не мога да кажа доставката ли е така или май продавачката прави разни химии.  беше като разреден със спирт ..това мога само да гадая..май повече клоня към продавачката...

# 156
  • русе

Днес съвсем случайно попаднах на тези парфюми и се пръснах с имитацията на Мон Гарлен,защото съм влюбена в него.Аромата според мен е мн добре докаран и определено е доста траен,след 4ч се усеща доста на ръката ми,може би има лека разлика в остатъчния атомат,но определено е добър

# 157
  • София
Здравейте дами!
Срещали ли сте имитация на Montale освен в Мартинез? Търся по-конкретно Soleil de Capri.

# 158
  • Бургас
Точно този Монтал го няма изимитиран,но има други парфюми на марката направени от Парфен.Например Montale Rose Elixir e прелест в бутилче за мен!:heartbeat:

# 159
  • Габрово
Не харесвам Montale Rose Elixir , но Мukhallat  на Montale  е съвсем друго нещо.Много го обичам Yellow Heart .

# 160
Добро утро момичета,
Попадали ли сте на парфюми Камея, страницата им е kameya.bg ?

# 161
Добро утро момичета,
Попадали ли сте на парфюми Камея, страницата им е kameya.bg ?

Аз си взех наскоро Ambre Eternel Guerlain от тях, но не познавам оригинала.  Версията на Камея е много силна и наситена като аромат с преобладаващ ориенталски  уклон.

# 162
Аромата траен ли е?

# 163
Доста траен е.

# 164
Този парфюм има ли имитация

Общи условия

Активация на акаунт