Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 617
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Никаква трайност от напълнените аромати на Заг...разочаровах се. Мъжкият инвиктус същата работа...

# 496
  • Бургас
Мистик,това е от твоята кожа.Напоследък споделяш,че не са трайни парфюмите при теб,а при колежката ти да/пример Пантерата/Този парфюм и в оригинал и имитация е размазващо траен при мен само с една апликация.

# 497
  • Пловдив
И аз си мисля нещо такова...преди само овации получавах!
Как да оправя положението???
Обаче днес тествах и в/у мм Инвиктус...и при него се изпари.

# 498
  • Бургас
Относно срока на годност имам някакъв спомен, че съм виждала на сложено от мазгазина етикетче 36 месеца, обаче не съм сигурна. Не , че е гаранция като го напишат, не се знае къде и колко е стоял, при мен заминават бързо. Мисля като се прибера да огледам дали не съм го видяла това някъде другаде ( може да е било на един парфюм от Зара , който стои при тези на Заг).

# 499
  • Стара Загора
Момичета, препоръчайте ми добра версия на Black orchid. Благодаря Ви предварително:heart:

# 500
И аз си мисля нещо такова...преди само овации получавах!
Как да оправя положението???
Обаче днес тествах и в/у мм Инвиктус...и при него се изпари.
Чела съм, че ако намажеш с вазелин точките на пулса и/или където по принцип пръскаш парфюм, това удължава трайността на аромата. Но не съм пробвала този пиниз и не мога да дам становище за достоверност.

# 501
Момичета, препоръчайте ми добра версия на Black orchid. Благодаря Ви предварително:heart:

Аз си взех на заг зодиак и съм доволна.

# 502
Благодаря ви момичета за отговорите за Roxane. Тествах 2 почти празни тестера на щанд на Golden Rose и не ме впечатлиха.
Какво правите с парфюмите, които не ви харесват? Изхвърляте ли ги или се насилвате да ги изразходите?
Случайно някой да знае наливен "Pink Dream" - 57 на какво е имитация? Купен е от Турция.

# 503
Благодарение на вас се запалих по наливните парфюми...и купувам..купувам.  Последните ми попълнения са Scandal и Mon Paris във вариантите на Парфен. Сега съм се  насочила и към Noir на Том Форд,пак във варианта на Парфен. Знаете ли дали  го имат и други фирми и ако дай според вас къде се е получил най-добре? И да попитам дали вече има имитация на La vie est belle L'eclat ? Или поне поносима цена? В Beauty zone беше 75мл за към 220лв...

# 504
  • Бургас
Noir на Том Форд пробвай и на Заг.Не,La vie est belle L'eclat още няма имитации.Преди малко бях в Дъгласа,има пак някаква нова версия на ЛВЕБ,дори не я пробвах.От това чудо ми стана зле направо-https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-B … -Night-50715.html То бива,бива сладост,но те просто прекалиха.Същата кофти ретро нотка/мирише на котешко пиш при мен/ от първото издание се появи пак на моята кожа.Подозирам,че виновника е медът! И в комбинация с пачули е олеле-майко...Госпожа Вейдър,предлагам ти запознанство с новото Скандалче,от твоите е.Kissing Heart

# 505
Брайт, тествах вече Скандала, но още му се чудя Simple Smile не мога да реша харесва ли ми достатъчно или ми е досаден Grinning

# 506
Благодаря ви момичета за отговорите за Roxane. Тествах 2 почти празни тестера на щанд на Golden Rose и не ме впечатлиха.
Какво правите с парфюмите, които не ви харесват? Изхвърляте ли ги или се насилвате да ги изразходите?
Случайно някой да знае наливен "Pink Dream" - 57 на какво е имитация? Купен е от Турция.

Наскоро имах такъв случай и сложих малко дървени пръчици в шишенцето и се получи добър ароматизатор. Ако го правиш само не забравяй да ги обръщаш от време на време.

# 507
  • Габрово
За ароматизатор с дървени пръчици не се бях досетила...

Последна редакция: пн, 10 сеп 2018, 11:15 от sesksta

# 508
За ароматизатор с дървени пръчици не се бях досетила...
/

Много хубава идея!
Аз си чакам лалето тези дни, дано да ми хареса!  Heart Eyes

# 509
  • Пловдив
Въпрос към момичетата от Пловдив: Две съботи ходя до магазина на Заг на Иван Вазов и все затворено. Дали работи още магазинът ?

Общи условия

Активация на акаунт