Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 599
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Въпрос към момичетата от Пловдив: Две съботи ходя до магазина на Заг на Иван Вазов и все затворено. Дали работи още магазинът ?
да...на 6ти ходих. В нета има телефон. В страницата на Заг.

# 511
За ароматизатор с дървени пръчици не се бях досетила...
/

Много хубава идея!
Аз си чакам лалето тези дни, дано да ми хареса!  Heart Eyes
а аз пък нещо не схванах защо с дървени пръчици и как точно, днес явно загрявам бавно Simple Smile)))) отваряте шишето и слагате пръчиците ли? Те за какво се слагат?

# 512
  • BG-DE
Въпрос към момичетата от Пловдив: Две съботи ходя до магазина на Заг на Иван Вазов и все затворено. Дали работи още магазинът ?
Не знам за Пловдив но в София магазинът на Заг не работи в събота  Peace
Момичета, ако ви предстои пътуване за около месец и можете да вземете само един парфюм със себе си на кой бихте се спряли  Laughing

# 513
  • Бургас
Сладко,имитация или оригинал или и двете.Kissing Heart

Последна редакция: пн, 10 сеп 2018, 22:55 от Bright Crystal

# 514
  • София
Абсурдно ми звучи само един парфюм. Smile Аз нося поне три. Но, ако трябва да взема само един, това ще е L'Ambre des Marveilles Hermes. За съжаление няма имитация все още.

# 515
  • BG-DE
За съжаление всичките ми оригинали са 100-ци (макар и не пълни) но са ми правили проблем за размера на шишето, че е голямо  Mr. Green та съм решила да взема имитация, за да мога да се вместя в 100-те мл, защото имам и други течности, а ще пътувам само с ръчен багаж и не мога да реша какво да е, че рядко ми се случва толкова време да съм само с един аромат  Mr. Green Уф, направо съм  #Crazy изобщо не знам на какво да взема  Sick

# 516
  • Бургас
Аз бих взела имитация, ако се разлее или изгуби поне да не ме е яд, някой ежедневен и не натрапчив аромат, а и ако там където си има възможност да си купиш ( разбира се и средства) няма да е чак толкова мъчително, само с един.

# 517
  • BG-DE
О-да, ще се снабдя поне с още един, но на първо време нагласата ми е ако трябва да съм само с един КОЙ да е той? Чудя се между Пантерата на Парфен, Нощния трезор на Заг, Чистата отрова на Диор, (от оригинала имам останало около 40 мл и мисля да ги пресипя в по-малко шише), Гучи Блум на Парфен или пък ЛВЕБ флорал на Заг, а може би пък Мон Герлен на Заг  #Crazy  Mr. Green

# 518
  • Бургас
Аз бих взела Пантерата, но е лично мнение, мисля че трябва да премислиш кой аромат би ти липсвал най-много.

# 519
За съжаление всичките ми оригинали са 100-ци (макар и не пълни) но са ми правили проблем за размера на шишето, че е голямо  Mr. Green та съм решила да взема имитация, за да мога да се вместя в 100-те мл, защото имам и други течности, а ще пътувам само с ръчен багаж и не мога да реша какво да е, че рядко ми се случва толкова време да съм само с един аромат  Mr. Green Уф, направо съм  #Crazy изобщо не знам на какво да взема  Sick

До 100 мл е разрешено. Не би трябвало да ти направят проблем. Имам впредвид всяка течност до 100 мл макс, може да са няколко.

# 520
Момичета, моля ви давайте идеи за мъжки парфюм. Ще ползвам Рефан- имате ли добри отзиви за някой ?

# 521
Аз пък искам да попитам Менерва каква е тайната да събереш багаж за цял месец в куфар с размерите на ръчен багаж Grinning Че аз ще бъда точно в този филм. Аз нося поне по 5 парфюма, но моите са основно 30ки и 50ки. Иначе със сигурност помъквам Мон Герлен.

# 522
  • Варна
Здравейте, дами Simple Smile Искам да попитам дали във Варна има магазини на Заг и Парфен ?

Четох с кеф темата и потърсих да видя къде във Варна има Заг, за да пробвам намясто. Ето какво излезе в инфото:
ул. "Константин Величков" No 21
Мобилен: 0888 704 789
Web: http://dorilux.com/

Работно време:
пон. - пет. 10:00 - 12:00 и 13:00 - 19:00; почивни дни събота и неделя

и

Варна, ул. Битоля 34
Мобилен: 0897 969 941
Работно време:
пон - пет 10:00 - 14:00 и 15:00 - 19:00 ; съб 10:00 - 14:00

# 523
  • BG-DE
 Г-жа Вейдър, не отивам на почивка, а при съпруга ми в Германия и там си имам дрехи и обувки, така че не ми е проблем да пътувам само с ръчен багаж  Grinning Лошото е, че тепърва започвам да си правя и там нова парфюмна колекция, а все от някъде трябва да се започне  Mr. Green Май и аз клоня към Герлена най-вече  Thinking

# 524
  • Бургас
Аз бих взела Мон Герлен или Гучи Блуум.Kissing Heart За мъжки парфюми виж тези-ALLURE/ CHANEL,ARMANI CODE/ ARMANI,BLUE/ CHANEL,EROS/ VERSACE,Aventus/ Creed,SAUVAGE- CHRISTIAN DIOR,DIOR HOMME SPORT/ DIOR,Versace Dylan Blue,Аrmani stronger with you.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2018, 10:41 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт