Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 626
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • вкъщи
В Бургас са заредени, но нещо не ме грабнаха.

# 406
Скрит текст:
Hug
Много ти се зарадвах на линка, но там има някакъв бъг, пробвала съм и преди да поръчвам, не става, сега пак хукнах веднага да поръчам, ама ядец.......пак не ще. Писах им, да видим дали ще ме отразят. Благодаря ти много! bouquet Hug bouquet
Написали са хората, ама сега видях: Peace
Скрит текст:
Уважаеми клиенти,
Временно www.endymarket.com няма да може да изпълнява Вашите заявки!
Извиняваме се за създаденото неудобство!
Като ти върви, върви ти! Simple Smile
На лични ти изпратих друг линк с твоето парфюмче!!!  Hug

А дано ми провърви! Simple Smile И, надявам се да не е много стар, че отдавна ги няма, т.е. дано не му се е променил ароматът. Че държах вкъщи един подарен от приятелка EVASION, уж като компенсация за липсващия Флам, години стоя, нещо не ми е любов и, като го пробвах това лято, то направо на болница ухае.
solar_fields, много ти благодаря! Написах на дамата, чакам. bouquet Hug bouquet

# 407
labrex,
аз съм от Димитровград и този магазин е тук.Ако държиш, аз бих могла да отида на място да проверя. bouquet

# 408
Здравейте и от мен, момичета!

От доста време следя темата като върла почитателка на парфюмите.
Истината е , че досега имитации съм купувала само от магазините на Парфен.
Харесвам силни и трайни парфюми.
И в този ред на мисли много ме впечатлихте с Нощния трезор на Заг Зодиак.
Досега не съм пазарувала от тях, но днес ще го направя.
И понеже наблизо няма техен магазин , ще го поръчам от олх.
Въпросът ми е за този парфюм говорите, нали? - 351 TN  LA NUIT TRESOR- LANCOME

Иии друго... мисля да поръчам направо 100мл. , защото честно казано не ми се плаща доставка за 50 ... дали ще сбъркам?

# 409
  • Бургас
Добре дошла, щом харесваш силни и трайни парфюми,няма да сбъркаш според мен.Да,този е парфюма,познаваш ли оригинала?

# 410
Всъщност не ... като цяло стигнах до този парфюм само по мненията от темата.
Но мисля да рискувам.

# 411
Здравейте, дами Simple Smile Искам да попитам дали във Варна има магазини на Заг и Парфен ?

# 412
  • Варна
Здравейте, дами Simple Smile Искам да попитам дали във Варна има магазини на Заг и Парфен ?
Магазин на Парфен няма. На Заг има един на колхозния пазар срещу магазин "Мръвка" - това е по реда на алуминиевите бараки.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 20:51 от Nell999

# 413
  • Габрово
Всъщност не ... като цяло стигнах до този парфюм само по мненията от темата.
Но мисля да рискувам.

Šunšhine,
     Добре дошла в темата!
Съветвам те да не поръчваш по мнения в темата ,може да останеш разочарована..
Това е много относително-кой какво харесва...Може да търсиш и намериш неща,които ти допадат на теб...
Но все пак избора е той..

# 414
  • Бургас
Принципно sesksta е права и аз съм против слепите поръчки,особено на много скъпи аромати и това при мен не може да се случи.Затова попитах дали познаваш оригинала,но пък тук не говорим за стотици левове,а за малки суми все пак.Аз лично харесвам Нощния Трезор на Рефан повече,но пък и на Заг е хубав в темата има доста фенове.Не мисля,че е койй знае какъв риск да поръчаш.Парфюмът е хубав,аз го обожавам,но в оригинал.Определено обаче не е за всеки вкус,не е от много лесните аромати,пиши дали ти е харесал.За мен е истинско бижу на фона на бълващите бози!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 18:08 от Bright Crystal

# 415
Благодаря за споделеното мнение, момичета!
Поръчах го, но Еконт вероятно няма да работи утре, така че ще го получа в Петък.
Задължително ще пиша тук.

# 416
  • BG-DE
Днес минах през Заг да преслушам новите аромати но нищо не ме впечатли обаче се сетих от коментарите в темата за Нощния трезор и си взех. Понеже бях се напръскала преди това с оригинала на Градината на Мосьо Ли и от него вече нищо не беше останало  Mr. Green се залях подобаващо с новата си придобивка  Simple Smile е, просто е прекрасен и, може и да греша, но май влачи по-голям шлейф от Рефанския  или поне така си мисля, защото трима човека ме спряха да ме питат с какъв парфюм съм докато преди с този на Рефан това никога не ми се е случвало  Thinking

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 21:44 от Menerva

# 417
Е сега станах още по-нетърпелива 😋

Между другото момчето, от което поръчах парфюма в олх ми направи много хубаво впечатление, попита ме кои 3 аромата искам да тествам , за да ми изпрати мострички по 3мл.

Естествено посочих и Лалето 😀 пак от добрите отзиви тук.

# 418
  • Пловдив
Утре планувах да ида до Заг...и съответно си забравих листчето с номерата на набелязаните аромати в офиса Stuck Out Tongue Winking Eye
Помня Лалето,Пудрата на Нарцисо и...

# 419
Днес минах през Заг да преслушам новите аромати но нищо не ме впечатли обаче се сетих от коментарите в темата за Нощния трезор и си взех. Понеже бях се напръскала преди това с оригинала на Градината на Мосьо Ли и от него вече нищо не беше останало  Mr. Green се залях подобаващо с новата си придобивка  Simple Smile е, просто е прекрасен и, може и да греша, но май влачи по-голям шлейф от Рефанския  или поне така си мисля, защото трима човека ме спряха да ме питат с какъв парфюм съм докато преди с този на Рефан това никога не ми се е случвало  Thinking
Рефанския е по - наситено сладък, докато в този на Заг се усеща в по - голяма степен ароматът на личи /поне за мен ТОВА е причината да твърдя, че парфюма ва Заг е по - красив от този на Рефан/... И аз съм отнасяла комплименти /при това в градския транспорт! Mr. Green/ именно с версията на Заг  Wink
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт