"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Момичета здравейте! Драснах само 2 реда онзи ден, докато вървеше епизода, да не ви прекъсвам обсъждането. Така,изгледах серийката със субтитри вече,  и аз да изкажа мнение набързо. Серията мн ми хареса, нещата се заплитат. И на двамата им е ясно вече, че не са безразлични един към друг. Относо фрага за 6 еп., мисля че любовното признание на Санем няма да се случи, ще изчакат още 1,2 еп. Офф тва чакане по една седмица, много ми идва, а пък някъде четох, че искат да правят сериалите в Турция с епизоди от по 1 час вече. Ако излезе вярно, незнам тогава 😔. Относно визията на Джан 😍😍 Flushed . Не съм гледала негови предишни проекти, ама гледам старите му снимки, сега определено е мн по добре. И нямам предвид само релефа. Много дълго стана май 😁. Спорен ден на всички. Hug

# 361
  • Стара Загора
Работна  обстановка  и  както  винаги  щурите  изпълнения  зад кадър

https://www.youtube.com/watch?v=D4SnfKZOzvs&t=98s

# 362
Привет, момичета! doh

Благодаря ви за всички коментари!

Изненадаха ни снощи с тоя късен фраг и разбуниха духовете!
Все така да правят.
Добре ни поддържат напрежението, не можем изобщо да с оплачем.

Цитат
Как ни изненадаха с 2-ри откъс, рано след серията, а по късна доба.
Според мен - ще признае ,че е влюбена в човека от терасата, но още не е разбрала ,че това е самия Джан.
Боби  Hug, това си е перфектен вариант за признание, нямам нищо против така да стане. Ама да ви кажа, каквото и да се случи, Джан само от това което тя успява да му каже, от факта, че е дошла в дома му, от вълнението и трепета в гласа й ще разбере, каквото му е нужно. Браво на Санем, смело момиче ни е тя. newsm10

Свет Hug
Това да се появи Полен е класика в жанра, но като знам какъв мъж е Джан, няма как просто отсега нататък тази дългокраката да се появи в дома му. Пък и той като й се обади по телефона, говореше да се видят в Лондон май, ако не се лъжа. Ще видим.

Liubevana, приемаме и още как! Hug
Добре дошла в ятото!
И на мен ми е иска както ти казваш, Санем да признае не за чувствата си, които и без това са очевАдни, а за Емре, за лъжите и за парите назаем, с които той я манипулира. Това също е нещо, заради което на човек може да му се разтреперят краката...

Лили  HugТаня  Hug
Разбира се, че е важно Джан да научи истинта от самата Санем. Дори е много важно и познвайки решителността на Санем, силно се надявам точно така да се случи. Още повече, ако наистина си е дала сметка, че е  била пионка на Емре в ужасните му намерения да продаде най-голямата ценност – семейството, направо ще подпали като моторетка. В никакъв случай няма да стои със скръстени ръце.

Ани Hug, много интересно си описала случките в епизода.
Прочетох те с удоволствие.
Само да ти кажа, че според мен Лейля е наясно с чувствата на Осман и още как.
Просто  той не представлява интерес за нея, защото тя вероятно се цели по-нависоко.
Даже много добре ги използва тези чувства, за да накарат Осман да се съгласи.
Те затова Санем и Айхан толкова настояваха и тя да дойде с тях, че на нея Осман трудно може да откаже нещо. Надявам се в някакъв момент Лейля да слезе от облаците и да му обърне внимание на това добро и хубаво момче.

Покрай историите с пръстена и всичко останало Джан отдавна се досеща,че има нещо гнило с тоя годеник. Но въпреки това му той бърка в очите непрекъснатото му споменаване.
Много забавно ми беше в епизода като отиде Джан при оня Ихсан в магазина и как му видя пръстена и го пита сгоден ли е? Направо ме разби като му каза нещо от сорта, че принципно не забелязвал такива неща, но напоследък бил много чувствителен на тази тема. Милият той.

Краличке Hug
Джан е доста разумен мъж, а също е доста принципен и е непримирим към лъжата, но въпреки че има гореща кръв и бързо пали, мисля че ще подходи разумно към проблема с лъжата на Санем. Разбира се, че няма да му е приятно, може и да не е добра първоначалната му реакция, но се надявам, че няма дълго да й се сърди. Нейното предимство в случая е, че той вече я познава добре и знае колко чиста е душата й. И че е постъпила така от една страна поради наивност, а от друга заради принудата на Емре и неговите лъжи.
Иначе си права, Джан отлично пресъздава всички чувства. И любовта и ревността и яда. Много естествено му се получава . На мен ми харесва, че играе с лекота и непринуденост. Мното добър актьор е, въпреки че съм чела мнения тук във форума, бе бил дърво. Но, вкусове и разбирания всякакви.

atanasova4140, добре си се завърнала в ятото! ooooh!
Със смях и забавление, шеги и закачки тук гоним неприятностите надалече, да знаеш!
Изпитано!

Хубав ден, момичета!
Аз изчезвам навън, докато не е заваляло, че ми писна!
До по-късно!

# 363
  • София
Привет и от мен!

Добре дошли на всички нови попълнения в темата!

Джан Яман наистина много добре играе любовни сцени. Имам усещането, че и в живота е перфекционист и държи всичко да е изпипано докрай. С Демет се стиковат добре засега и са определено хубава екранна двойка.

Аз мисля, че е рано за признания и от двамата. Джан Дивит все още успява да се владее, което е знак, че не е достигнал до точката, в която ще избухне. След няколко епизода ще му падне пердето и няма да го интересуват годеници, обожатели, пръстени, игрички и т.н.

# 364
Привет! Hug

Атанасова Hug,добре завърнала се сред нас! Hug wavey Скоро си мислех за теб,че не те ''виждам'' в тази тема и дали гледаш сериала! Peace
Скрит текст:
Дано всичко лошо вече е отминало! Praynig

нов клип с песен на Селин Дион....

Sanem & Can - A New Day Has Come

https://youtu.be/63_CtHOw9qQ

ПП Тъкмо ви изчетох и докато открия нещо ново,и пусна поста изскочиха др.отговори....Дъга Hug Мише Hug

# 365
  • Плевен / София
Време за обяд....Мантъ...

Този момент ми се губи...Ще трябва да направя преговор...

# 366
ЗДРАВЕЙТЕ!
ГЛЕДАЙКИ КАК Е ОБЛЕЧЕНА САНЕМ, ТЯ ОТИВА ПРИ ДЖАН ВЕДНАГА СЛЕД КАТО СЕ ПРИБИРАТ ОТ ПИКНИКА. АЙХАН /НЕ ПОМНЯ МНОГО ИМЕНА/ ПО-КЪСНО И КАЗВА ДА ОТИДЕ И ДА ПРИЗНАЕ ЧУВСТВАТА СИ, И ТО ЗАЩОТО САНЕМ ИЗГЛЕЖДА МНОГО ТЪЖНА. В ПЪЛНО НЕВИДЕНИЕ ОСТАВАМЕ КАКВО ЩЕ Е ПРОДЪЛЖЕНИЕТО ОТ КРАЯ НА ФИЛМА И МАЙ НЯМА ДА Е ТОВА КОЕТО НИ СЕ ИСКА. ВЪВ ФРАГА САНЕМ ДОВИЖДАНЕ ЛИ СИ ВЗЕМА С ОСМАН, НОМЕРА ЛИ ИГРАЯТ НА ДЖАН, АЗ ПОНЕ НЕ СХВАНАХ.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 13:31 от sboncheva

# 367
атанасова4140  Hug Всичко което си написала и аз го мисля, само това изречение Джан с новата визия малко трудно го възприех, малко ми стои като недодялан мечок. се различава от моето мнение. Аз много ЛЕСНО го възприех  Blush  Heart Eyes с тази визия ми е по - мъжествен, по - харизматичен, и чок чок по - сексапилен   Blush  Blush  Blush Joy  Joy  Joy
За добро утро на всички ранобудни птички, това сладко видео, със сцени от снощи, и фон хубавата песен

Дъга, може би не съм се изразила точно. Не самата визия -брада, дълга коса и мускули, а по скоро стойката и походката му. Някак стои прегърбен и ходи по различен начин. Иначе си е много харизматично момчето, спор няма!

# 368
Злати, радвам се, че отново съм с вас. За съжаление неприятностите не ми се разминаха, просто приключиха зле.....
Надявам се тук в групата да намирам, макар и за малко, утеха и да забравям за случилото се.

# 369
Цитат
Този момент ми се губи...Ще трябва да направя преговор...
Гости Hug,това е момента,когато се спука гумата! Wink Джан каза на Санем:-.....''!Дай пет!'' PeaceНо беше малко по различна сцената!Може би това е зад кадър! Peace
Атанасова Hug Hug
Скрит текст:
И при мен не всичко е наред!Имам близки със здравословни проблеми!За това гледам да съм повече във форума!

нов клип...

https://youtu.be/UnpZLcHI70k

# 370
  • Плевен / София

Гости Hug,това е момента,когато се спука гумата! Wink Джан каза на Санем:-.....''!Дай пет!'' PeaceНо беше малко по различна сцената!Може би това е зад кадър! Peace

Благодаря Злати

# 371
Малко прилича на Урко.

# 372
Джан на корицата на мъжкото списание "Men's Health Türkiye" през август.

Една красива нова снимка от Йозлем.
Много й отива тази прическа.

И разбира се Санем.

# 373
  • In the light side of the Moon!
Джан на корицата на мъжкото списание "Men's Health Türkiye" през август.

барабар с албатроса  Wink

# 374
Привет, момичета! Hug

Извинете ме , че нахлувам в темата, но няма къде другаде да постна тази снимка на Джан от  новата му фотосесия за"Men's Health Türkiye" ! Embarassed

newsm09

Общи условия

Активация на акаунт