Че как - колкото повече, толкова повече

Щом има ранобудници трябва да има нощнобудници : )))
Добре дошла Любе ! Хош гелдиниз!

Аз доста късничко ще изкажа мнение за серията, но така се получи.
Започвам подред, така че, ако постът е дълъг - извинете
Нали, на всички ни е ясно, че тя е просто една от "служителите" във фирмата.
Няма лошо в това човек да се заблуждава, само дето при тях двамата всичко си личи от километри. Хрумването на Джей Джей да ги сватоса си беше една доста добра идея - ще се сближат, нали все пак го играят на влюбена двойка пред италианеца. Не знам, но само на мен ли ми се стори странно как шефът вместо да закара у тях, той я заведе на неговата вила или бърлога, или както там е думата на турски. Аз лично много се забавлявах на сцената, където тя танцуваше, беше си абсолютно непринудена. Бе себе си. Ето огромната разлика между нея и Полен. Едната не се притеснява да говори каквото й е на сърцето и да бъде естествена, докато другата постоянно е гримирана / в което между другото няма нищо лошо, една жена да се поддържа/, която дори е изкуствена. Ако ги сравнят двете, ами нормално е Джан да избере Санем. То на такива привлекателни мъже се лепят, или такива като Полен, или като Айлин. Госпожица "няма да пия" бая прекали, баш на черешата си беше
И тъкмо Джан да събере смелост да признае, че той е албатросът и тя заспа.
Цялата романтика отиде на кино. Но карай - нали е сериал, приема се.
Хареса ми моментът между двете сестри - личеше си, че Лейля се притесни за Санем. А обикновено Лейля бе представена като по-хладна към сестра си откъм държание. Джан и кварталният тарикат - друг момент, в който шефът се прояви отново като рицаря на бял кон, който да спаси ситуацията. Ама тонзи така се уплаши, че наглото му държание пред семейството набързо се стопи
А и Санем веднага разбра, че някой го е сплашил, иначе не би върнал ключовете толкова бързичко.
Джан не пропуска възможност да подразни или така тактично да подпита Санем за въпросния годеник.
Прави й постоянни намеци, въпреки че и тя не остава по-назад в действията. Това с паролата й за компютъра си беше доста оригинално. Дерен от друга страна не престана да се заяжда със Санем, която като гледам не й отстъпва. Защото, ако в онзи момент Емре не я бе повикал в офиса си, малко й остана да си отвори устата и да влязат в конфликт с Деренджим. Което щеше да бъде доста интересно, понеже Дерен си мисли, че като командва всички е голямата работа и те са й длъжни. Едва ли не да й се кланят, ама със Санем удари на камък. Тъкмо да има някой да я свали на земята. А и нали се спомена, че Метин я харесва. Вземе да се промени малко, най-вече да спре да търчи подир Джан, да кокетничи и да таи надежди, понеже той освен като колежка в работа, като друго няма да я възприеме и не малко пъти й го казва и показва. Друг е въпросът, че тя просто се е заинатила. Вечерта, когато вечеряха на въпроса " Къде се зопазнахте" отговорите Кайсери-Париж ме накараха да се засмея. Единият държи на традиционното, а другият казва типичното клише за всички двойки, за да отбие номера с въпроса. Но пък ми направи впечатление, че разказът на Джан бе в пъти по-убедителен от този на Санем. Тя доста повече се притесняваше и си личеше как си съчинява на момента, докато той говореше спокойно и отстрани човек повече би повярвал на него, отколкото на спонтанната му половинка
А и с тези думи той за пореден път й намекна за онази вечер и тя май взе да се досеща на къде бият нещата. Мотивационният лагер или както се нарича беше много добро поле да се представят отделните двойки и техните преживявания. Като започнеш от главните, които през почти цялото време се гледаха скришом. И естествено да не пропусна ревността на Джан, която си личи от километри. Тези слънчеви очила вършат добра работа, иначе с тези очи ще е като някой дракон
Голяма ревност и опити да я прикрие, голям самоконтрол, който скоро просто ще изчезне. Любим момент ми е, когато тя падна и Джан дойде да й помогне. После дойде Осман и тя много набързо излезе от романтичния момент и поглед на мъжа, стоящ срещу нея. И колко пъти натърти на името Осман - годеника
И Джан, чиито реакция и поведение се промениха в секундата, в която чу думата " Годеникът ми".
Призля му на момчето
Струва ми се, че Осман няма да се справи с ролята на фалшивия годеник, тъй като той непрестанно зяпа Лейля. Санем е по-убедителна от него в този фарс. Сестра й естествено е пълно дърво на тази тема и не забелязва, че Осман си я гледа отстрани и дори не подозира за чувствата му. А той й прави намеци и я подпитва от време на време, но тя-не
Сцената с футбола и спиращата мача Санем
"Осман-вън. Ще правим курабийки". И както си го хвана за ръка, Джан отново изревнува. Комичните сцени са доста добре подбрани, особено тази ме разсмя.
Моментът, когато трябваше да разпознаят другия със завързани очи беше също оригинален. Санем определено разпозна Джан, само дето не разбрах защо отказа да каже, че е той. Гледайки точно тази сцена пред лаптопа седях и си мислех, че още малко и ще се целунат, но естествено Санем се отдръпна и на Джан май му докривя. Защото и той знаеше, че го е разпознала. Айлин и Емре - тези двамата как точно да ги опиша. Той е заблуден, завистлив и неблагодарен към семейството си. Мисли си, че тя много го обича, а реално го използва за собствени цели. Той и брак ще й предлага. Имам чувството, че ако й подари пръстена ще му хвърли в лицето като отмъщение за това, че са я изхвърлили от фирмата. И сега просто е намерила начин да им го връща на семейството като е увиснала на врата на Емре. Злобна е и както написа някой по-нагоре - и некадърна. Иначе нямаше да разчита на някого ,било то и "възлюбения" да й праща проектите. Така че, ако го остави няма да ми е много жал за него, защото той сам се насади на паци яйца. А тя е направо обсебваща." Къде си, какво правиш, Защо не ми изпрати проекта, Защо говориш така за Санем с такива мили думи, Къде ми е изненадата" и куп още други фрази. Чудя се, като се осъзнае, че е бил марионетка в ръцете й и за причинените загуби на семейството ще осъзнае ли кое и кого си струва. Понеже до сега явно не го е направил и затова успешно е манипулиран от жена като нея. Моментът, в който Санем бутна Дерен от стола е един път и уникален. Хич не й пука, че това е шефката. Важното е да се измъкне от ситуацията и всеки човек би реагирал така, особено ако трябва да лавираш между фалшив годеник едно и две, и трети - луд за връзване.
Това с постоянното подмятане на пръстена му е време да приключи. Той Джан хубаво я пита - един път има пръстен, друг няма. Никой не е толкова глупав и заблуден и в даден момент ще се усети, че това е игра. А Джан е по-досетливия от двамата. Санем като чу за кого е пръстена не остана много доволна. Не й допадна отговорът. Дори и тя е наясно каква е Айлин и в какво се забърква Емре, но каквото си направиш и врагът ти не може.
на сутринта пак, когато я гледаше докато спи и пиеше чай. И може би най-любимият е накрая на серията. Когато само си подхвърляха топката и по-точно кой ще направи първата крачка. Думите " Ако искате ще остана, ако искате ще си тръгна" и неговият поглед, който очевидно говореше да остане. Някак беше поднесено по много сладък начин. И когато тя му каза на закуска, че има алергия към Полен и той лекичко се подсмихна. Това си бе ясен знак, че тя ревнува.
Другите герои са ми малко като за фон, и те си имат своите истории. Музо и Айхан смятам, че ще се вземат накрая от простотиите, които правят и прекараното време заедно.
Той с неговата любов към Санем и простотията с късането на плакати в следващия епизод
Погледнах и новия фраг. Хареса ми, че Айхан директно каза на Санем, че е много влюбена и да взема да го признава по-бързо. В къщата, когато говореха очевидно Джан знаеше много добре накъде бие Санем с думите си. Само някой да не ги прекъсне както обикновено става
Най-интересното тепърва предстои.
) Къванч и в дърво може да изиграе влюбен, та същата работа. 
) Къванч и в дърво може да изиграе влюбен, та същата работа. 

Добре дошли на всички!

Всичко което си написала и аз го мисля, само това изречение Джан с новата визия малко трудно го възприех, малко ми стои като недодялан мечок. се различава от моето мнение. Аз много ЛЕСНО го възприех
с тази визия ми е по - мъжествен, по - харизматичен, и чок чок по - сексапилен