добре дошли на новите момичета....

п.п Не се учудвам защо новият собственик на магазина подви толкова бързо опашка...

, личи си, че сценария е предварително измислен и не се пише в движение и на парче според желанието на фенове, телевизии или рекламодатели. Екипът си работи с удоволствие и спокойно, защото работата им се харесва на зрителите. Дано все така добре да им вървят нещата, а ние да си ги гледаме.
/ако може за по-кратко Таня/, присъединявам се към молбата да ползваш препинателни знаци, ако ти е удобно.
, добре дошла при нас!

, личи си, че сценария е предварително измислен и не се пише в движение и на парче според желанието на фенове, телевизии или рекламодатели. Екипът си работи с удоволствие и спокойно, защото работата им се харесва на зрителите. Дано все така добре да им вървят нещата, а ние да си ги гледаме.
, не си само на теб, мила.
, да им имам проблемите на екипа.

, така както си го описала много ще е яко.
Здравейте, мили птички и от мен! Чета ви от доста време...следях всеки ваш пост още от " пълнолуние". Моля да ме извините, ако не поствам нещо правилно, но съм нова. Благодаря на всички ви за веселата групичка, която сте създали. Бихте ли ме ориентирали къде мога да гледам 4 еп с бг суб на "Ранобудн птичка". Благодаря!

...да гледам и да се надявам
...на нещо ново,екстремно,нещо ,което да ме държи в напрежение...иииии
....Снощната серия беше бомба...сЮпер свежа и най вече лИбовнаааааа...чок,чок...Джан и Санем бяха прекрасни...незнам вече колко пъти гледах отделните клипчета от серията...и особено последната сцена...на фона на прекрасните и цветни хортензии ,двама млади ,двама влюбени се изпиваха с поглед...и да видим...кой пръв ще си признае .... 
Аз съм Свет... 

Така ,че по бавничко пиши и всичко ще се подреди... 

...ще ви науча ,просто направих асоциация с никовете на тези двечките птиченца...

...ами те Айлин и Емре не са разделени...това е само параван за пред другите...мен ми е интересно защо Джан е "сърдит"на майка си и какво ще стане с Полен... 
...а дали е влюбена в Джан...снощи бая го зяпаше ,но...не съм сигурна ... 

....върни малко назад...3-4 странички и има пуснат линк...
/Някъде снощи към 24часа/
Здравейте, мили птички и от мен! Чета ви от доста време...следях всеки ваш пост още от " пълнолуние". Моля да ме извините, ако не поствам нещо правилно, но съм нова. Благодаря на всички ви за веселата групичка, която сте създали. Бихте ли ме ориентирали къде мога да гледам 4 еп с бг суб на "Ранобудн птичка". Благодаря!