"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Тук взе да става мнооого горещо.

# 376
  • Варна
Здравейте! Hug

Алексче, тук й е мястото на снимката на Джанчо!  Kissing Heart

Скрит текст:
При нас в момента Варна отново стана Венеция. Небето се изля отгоре ни. Такива бури и такивa дъждове не помня.  Преди няколко дни имаше невероятно шоу от светкавици. Ето личен архив:

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 18:32 от BVAR

# 377
  • Стара Загора
Реших да се върна и да прегледам сериите  отново докато  са все  още  малко на брой. На кои по  интересни  моменти  обърнах внимание:
*  Бащата  на Джан и  Емре  си  я  хареса  Санемката  още  от първата  им среща  -вероятно  по нататък  в интригите  ще  застава  на нейна страна
*Тази  нейна  зрителна памет в по  късен етап би трябвало да  и  бъде  от голяма полза 
*Айлин на партито каза на г-н Азиз че той  и отнел ,любимия ,кариерата и бъдещето.Дерин  също  и се  повиши тон ,какво правела там /Дали  Дерин не  е  изиграла  някаква  роля  в изгонването  и да е  оклеветила   Айлин   и после да  е  заела  нейното  място  ,шефа  да  е повярвал на  Дерен а  да  е  изгонил Айлин ./
*Целувката .....и "фотографирането" на обувките на Джан от Санем /Вероятно на по късен етап тя ще види  отново  тези  обувки и тогава лампата ще  светне /

# 378
toni g  Ами хайде тогава да пием по една чаша студена вода Joy Joy

https://www.instagram.com/p/BloHI2ZAQGu/?hl=tr&taken-by=canyaman

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 18:36 от grozdence74

# 379
Боби Hug,
Скрит текст:
Дано при нас не дойде тази буря! Praynig Миналата седмица ни стига,макар,че в нашия комплекс беше по-слаб дъжда! Peace

Дъга Hug Алекс Hug,лелее какви снимки сте донесли ! Wink Embarassed

https://youtu.be/bwF88B1eTyQ

# 380
  • In the light side of the Moon!
Реших да се върна и да прегледам сериите  отново докато  са все  още  малко на брой. На кои по  интересни  моменти  обърнах внимание:
*  Бащата  на Джан и  Емре  си  я  хареса  Санемката  още  от първата  им среща  -вероятно  по нататък  в интригите  ще  застава  на нейна страна
*Тази  нейна  зрителна памет в по  късен етап би трябвало да  и  бъде  от голяма полза 
*Айлин на партито каза на г-н Азиз че той  и отнел ,любимия ,кариерата и бъдещето.Дерин  също  и се  повиши тон ,какво правела там /Дали  Дерин не  е  изиграла  някаква  роля  в изгонването  и да е  оклеветила   Айлин   и после да  е  заела  нейното  място  ,шефа  да  е повярвал на  Дерен а  да  е  изгонил Айлин ./
*Целувката .....и "фотографирането" на обувките на Джан от Санем /Вероятно на по късен етап тя ще види  отново  тези  обувки и тогава лампата ще  светне /

Да, ако сценаристите не я забравят  Laughing

# 381
grozdence друго не ни остава.

# 382
Боби Това клипче е направо супер!

# 383
  • Варна
Злати Hug

Скрит текст:
Дано не идва това нещо при вас.  Такъв порой падна, че не може да се опише. Ние сме под вода.

Жал ми е за хората дето работят по ремонтите в града. Преди може би месец пак бяхме така . . .

Грозденце Hands Plus1 творят феновете. Аз само гифчета мога да правя.Сега ще видя от този клип да смъкна  нещо Wink

И Злати го е пуснала този клип.

Ето от мен

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 19:12 от BVAR

# 384
Здравейте момичета, първо искам да кажа, че съм чела някои от вас още в темите за Фатмагюл и Кара пара, винаги ми е било забавно да ви чета, но никога не съм се пристрашавала да пиша. Поздравления за приятната и уютна атмосфера тук. Освен това искам да предупредя, че не съм много наясно с правилата (писани и неписани) във форума и темата, така че ако някъде сгафя, поправяйте ме✋
Сега за серията 😀 Все по-интересно става, нашите сериозно са хлътнали и хубавото е, че го осъзнават 😍 Джан бей едва се сдържа вече, не знам къв е тоя нейния аромат на Санемче, но след нея еркеците падат като есенни листа 😂 Даже ми се струва, че и Емре бей вече поддава... може и да греша. Аз също мисля, че Айхан и Музо усилено вървят един към друг и рано или късно ще се вземат. Лейля според мен си е съвсем наясно за чувствата на Осман, но навярно смята, че заслужава нещо по - добро... Нищо, тя е добро и умно момиче и ще си отвори очите някой ден... надявам се 😀 Дерен хем ме дразни, хем не, със своето отношение към Санем само ги приближава един към друг, даже малко я съжалявам, но изглежда е ценен кадър във фирмата, нещо като онази русата в Любов под наем. Джей Джей ми е един от любимците 😂 Въобще сериалчето вАжи и се радвам да го коментирам с готини хора 😘

# 385
BVAR От днешните снимки, клипчета, гифчета , не горещо, ами косите направо ще ми побелеят Blush Joy

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 21:27 от grozdence74

# 386
Здравейте момичета Simple Smile
Удоволствие е да Ви чета Simple Smile
Благодаря Ви за прекрасното кътче,
на всички за всичко споделено Heart

Знам, че я повтарям.... Но много го харесвам тук Г-н  Мускули
И един въпрос?
Джан имал ли е връзка с Чагла Демир?
С коя мацка той се раздели  малко преди началото на Птичката?

# 387
Нани Hug

Това е последната му любима.
Актрисата Бестемсу Йоздемир.

А тази е предишната, с която си партнираха по време на Любов на инат".
Ачелия Топалоолу

С тази дето казваш Чагла Демир не съм чувала да е имал общо.

# 388
Здравейте момичета Simple Smile
Удоволствие е да Ви чета Simple Smile
Благодаря Ви за прекрасното кътче,
на всички за всичко споделено Heart

Знам, че я повтарям.... Но много го харесвам тук Г-н  Мускули
И един въпрос?
Джан имал ли е връзка с Чагла Демир?
С коя мацка той се раздели  малко преди началото на Птичката?
Не й знам името, но играеше сестрата на Елиф в Кара пара ашк и адвокатката в Мерием, ако сте гледали тези сериали, ще се сетите 😀

# 389
  • Плевен / София
В темата наистина стана горещо....за разлика от времето навън...
Скрит текст:
.В Плевен небето пак почерня ....ще завали отново....

Общи условия

Активация на акаунт