"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 105
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Цитат
Аз Джан си го харесвам всякак, ама с по-къса брада ми е по-секси, поне на мен.
Лили, +1..
    Даже се надявах само първите серии ,че ще бъде с тази визия,после ще му предадат друг вид...но съм сгрешила..Но пък много от момичетата тук го харесват повече така,с тази визия,така че,вкусове различни...Важното е,че играта му е супер..

И аз го харесвам в този му вид, макар че и аз в началото си мислех, че само в първа серия ще е така див и после ще го поопитомят. Само герданчетата ме дразнеха... Прекалено много са, онзи с албатроса е достатъчен, според мен. Гривничките и пръстените ми харесват. Ходят му, той има хубави ръце.
А брадата му в последната, 5-та серия ми се видя прекалено дълга вече и някак си ме подразни.

Без коса и леко набола брада си го представям, пак няма да е зле човека Heart Eyes Joy
Намаляне на брадата с 2, 3 см. друго не мисля, че му е необходимо, добре си е в крайна сметка е голям чаровник, с тези очи, поглед..

Да, това имах предвид и аз.

# 406
Без коса и леко набола брада си го представям, пак няма да е зле човека Heart Eyes Joy
Намаляне на брадата с 2, 3 см. друго не мисля, че му е необходимо, добре си е в крайна сметка е голям чаровник, с тези очи, поглед..
Грозде, погледите в турските сериали са най - важното нещо, отработили са ги до съвършенство, като забраняват читави целувки, на едните погледи разчитат, за да изразяват всичката лИбоФ и страст, която изпитват героите. Но пък понякога правят доста интересни и интернет-продължения на страстните сцени, както Любов под наем и Пълнолуние.

# 407
Набива ми се в очите, че в бяло ( бяла тениска, бяла риза ) изглежда прекрасно  Heart Eyes Blush Blush

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 22:36 от grozdence74

# 408
  • Варна

Боби,точно гледах и по тв за наводнението при вас..Не е хубаво ама...природа,безсилни сме...Като си изсякохме горите..

Вили Hug

Скрит текст:
Имах късмет да го гледам от прозореца в къщи, но по клиповете в мрежата  и снимките -  много е диво положението, при това за втори път това лято.  Освен изсичането на горите, колко още поразии се направиха. С природата не можеш да се пребориш. Тъкмо си мислиш ,че си я подчинил и тя ти показва кой кого : ))))

Мислех да си лягам по-рано днес, че много ми се спи, ама като ми е интересно да ви чета : )))) и ей ме на пак тука.

И аз очаквах, че ще му попроменят визията след първите епизоди на Джан. Малко му е дългичка брадата лицето му не се вижда хич и мимиките така. Само едни очииии People Eyes

# 409
Грозде, погледите в турските сериали са най - важното нещо, отработили са ги до съвършенство, като забраняват читави целувки, на едните погледи разчитат, за да изразяват всичката лИбоФ и страст, която изпитват героите. Но пък понякога правят доста интересни и интернет-продължения на страстните сцени, както Любов под наем и Пълнолуние.
Понеже изгледах Пълнолуние на маратон, идея нямам за какво продължение на страстна сцена има на Пълнолуние... Може ли линк Simple Smile
На ЛНЗ изгледах доста клипчета, както и на 40 серия продължението:)

# 410
  • Варна
Нани - става въпрос за целувката мисля от 7-ма серия, където е орязана, а после в мрежата се завъртяха  пълните кадри.

Това май е кратката версия Blush

тук в края е другата версия

EEE тука си е друго нещо Джан. Като му се вижда лицето е по - готин.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 22:38 от BVAR

# 411
Понеже изгледах Пълнолуние на маратон, идея нямам за какво продължение на страстна сцена има на Пълнолуние... Може ли линк Simple Smile
На ЛНЗ изгледах доста клипчета, както и на 40 серия продължението:)
Нани, заповядай https://youtu.be/nZpZxZl-C4o

# 412
  • Варна
Hands Plus1  liubevana -

а баш!

# 413
Нани - става въпрос за целувката мисля от 7-ма серия, където е орязана, а после в мрежата се завъртяха  пълните кадри.

Това май е кратката версия Blush

тук в края е другата версия

EEE тука си е друго нещо Джан. Като му се вижда лицето е по - готин.
Малее, тук все едно друг човек гледам. Сегашната му визия определено много по ми харесва. 😄

# 414
Много сте бързи тук, аз докато се натуткааам😂😂😂

# 415
  • Варна
Върнахте ме назад - като си спомня как коментирахме тук тая целувка, направо ни пратиха в космоса : )))) Жужахме тука с дни : )))) и чакахме още такива - ама йок; Мисля, че тогава момичетата коментираха ,че дългата версия е за другите пазари извън Турция;

А на мен сега като си го видях пак - Джан в Долунай по-ми харесва Heart

# 416
Добра ви вечер ,момичета ! Hug
Виждам ,че сте на либовна вълна ...гаджета ,целуфки... Joy Joy Joy
В клипчето ,което Дъгичка пусна казаха ,че Джан е сам...в едно от интервютата /незнам обаче кое Naughty/го питат дали има човек до него...И той...казва ,макари и завоалирано ,че  -да...Преди време бях пуснала един пост ...просто ми направи впечатление момичето до Джан...при гледането на 1 епизод...и...със същото момиче в едно кафене преди да започне сериала...и мамашите бяха писали...после пак от тях разбрах ,че момичето се казва Елиф и се занимава с бижутерия...
Ето...

Цитат
...се загледах в момето до Джан...и... Thinking...с него ли е или просто  случайно е седнала до него...обачеееее  Wink...си спомних за една друга снимка ,преди време,в едно кафене  bowuu,но не бях сигурна и снощи се поразрових за въпросната снимка...и я намерих,публикувана от Злати на 21.05...ето я...

Цитат
Та...си мисляяяяя... loveuuu....па може и да греша...може да е просто приятелка...
Вие какво ще кажете????

# 417
Благодаря ви момичета, Heart Eyes
Каква страст има в тоз Джан Simple Smile мисля че в някаква класация беше спечелила тази целувка, само кратката бях гледала, а пълната версия си заслужава...Sunglasses
Тази мацка Елиф я спрягат, че му е севгили, даже на първата снимка, че го снимат се беше разправял с папараците...

# 418
тук май е най-пълната версия на въпросната целувка

https://www.youtube.com/watch?v=Xoj59Q-m4wY

# 419
тук май е най-пълната версия на въпросната целувка

https://www.youtube.com/watch?v=Xoj59Q-m4wY
Въх бе ако целуне и Санем така, ще трябва линейка и мед. екип да чакат, първа помощ да указват #Crazy .
За белега гледам говорим, ми той май и на гърдите има такъв някакъв, все пак авантюрист е човека..Албатрос.
Фрага е интересен, Заберджет и той на фона на страста, а дали с магарцедеса ще пристигне на купона, къса, вика, раздава команди. Дали пък не е разбрал, че годеника е Осман...ужаса да е пълен. Не знам дали Осман осъзнава в каква беля се вкара и само за да е близо до Лейля. Да попитам кога се очаква 2-ри фраг...много ми е интересно #Crazy .
Много сте бързи и системни, интересни коментари, снимки и клипчета.Благодаря bouquet Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт