Даже се надявах само първите серии ,че ще бъде с тази визия,после ще му предадат друг вид...но съм сгрешила..Но пък много от момичетата тук го харесват повече така,с тази визия,така че,вкусове различни...Важното е,че играта му е супер..
И аз го харесвам в този му вид, макар че и аз в началото си мислех, че само в първа серия ще е така див и после ще го поопитомят. Само герданчетата ме дразнеха... Прекалено много са, онзи с албатроса е достатъчен, според мен. Гривничките и пръстените ми харесват. Ходят му, той има хубави ръце.
А брадата му в последната, 5-та серия ми се видя прекалено дълга вече и някак си ме подразни.

Намаляне на брадата с 2, 3 см. друго не мисля, че му е необходимо, добре си е в крайна сметка е голям чаровник, с тези очи, поглед..
Да, това имах предвид и аз.

liubevana -
/го питат дали има човек до него...И той...казва ,макари и завоалирано ,че -да...Преди време бях пуснала един пост ...просто ми направи впечатление момичето до Джан...при гледането на 1 епизод...и...със същото момиче в едно кафене преди да започне сериала...и мамашите бяха писали...после пак от тях разбрах ,че момичето се казва Елиф и се занимава с бижутерия...

.