"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 61 732
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Oт официалната страница.
Скрит текст:

Тук да не са разбрали за мнимия годеж на Санем Whistling

Славе Hug,явно е така защото Музо е вече в несвяст на мама е на път да припадне Grinning Санемка скрита лимонка се оказа с няколко годеника,а реално с нито един

# 661
  • Варна
Охооооо! кой е дошъл тук!  bigdance2

Алексче, много се радвам да те видя тук! Flowers Hibiscus Hug Изгря слънцето в темата! Nature Sunny

Слави Flowers Hibiscus  и за теб се радвам да те видя в темата! Hug
Хубаво си ги описала нещата Hands Plus1 Ще чакам забавните ти коментари като отатък Kissing Heart

видео Джан в караваната мълчалив : )

# 662
Цитат
Тук да не са разбрали за мнимия годеж на Санем?
Славенка Hug
Тук са разбрали за мнимия годеж на Санем с Осман.
Музо очевидно е взел това за чиста монета, вместо да си трае, реши да го съобщи на целия квартал, после явно е припаднал артистично за по-голям драматизъм.  Laughing

А момчето влюбено от 20 години в Лейлята, а не смее и добър ден да й каже от срам...

# 663
# 664

А момчето влюбено от 20 години в Лейлята, а не смее и добър ден да й каже от срам...

Hug
Ами как да каже, Лейля  хич не го отразява, но и тя ще се съферяса, само все още не мога да преценя коя ще е за Музо...Гюлиз може би, много ми се ще креативната директорка, но май Метин размиташе за нея, тя пък мечтае за ДЖан, той за Санем, Санем за и тя не се е ориентирала,само факсове получава, без да ги анализира, Емре се е захванал с онази ледената склуптура, но и там ще замръзне, Айлин Джей Джей, само комшийката фризьорка е самотна и незадоволена...оплетени като в змийско гнездо...

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 16:29 от Slawena

# 665

Тук да не са разбрали за мнимия годеж на Санем Whistling

Мисля, че в предишната сцена мама се проска на земята , а тук вече са разясненията от страна на Санем и кака... Joy Joy

Страдащият Музафер е самотен в края на масата, никой не го жали него, колкото и да се старае! Laughing

А и Лейля си я бива, върти красивия Осман на малкия си пръст! Mr. Green

# 666
  • Варна
Осман е много готин и така хубаво играе!

Да си припомним какво ни чака

6 серия 1 фраг русски субтитри

6 серия 2 фраг русски субтитри

# 667
 BVAR, клиповете са обект на авторски права и не се отварят.

# 668
BVAR, клиповете са обект на авторски права и не се отварят.

Славе,   Hug аз нямам проблем и ги гледам в YouTube.

# 669
  • Варна
Слави - трябва да се щракне долу в дясно и да те прехвърли в ю-туб. Там вървят. Ако ти е по-удобно, може Боби да ми казваш : ), но и BVAR е ок.

# 670

Славе,   Hug аз нямам проблем и ги гледам в YouTube.

newsm78 Може проблема да е при мен Confused

https://vk.com/dolunayozgegurel?w=wall-146912950_273235

Амбиции Айлин достаточно большие, чтобы сжечь всех, включая себя!
а това не видях дали е слагано, ново видео към 6 еп, Айлин нещо качествено обрисува Джан пред  Санем, а тя се е замислила като никой път

# 671
Славенка, много смешна двойка биха били Гюлиз и Музо. Ама ние точно това търсим.
Клиповете се отврят, но трябва да преминеш към ютуб – долу вдясно въху надписа и си ги гледаш.
Има кратка реклама няколко секунди и почва. Защо да е лесно, като може да е трудно, ама...

Какво ли ще е продължението на тази сцена...

П.П. Боби  Hugме е изпреварила в отговора, но няма да се трия.

Момичета, пишете, пишете да я свършим тая тема.

# 672

Какво ли ще е продължението на тази сцена..

Санем ще се обърка и ще блокира, ще тръгне да признава но ще засече по незнайни причини, а ми се ще Джан да научи за брат си и онази убавица   и тогава ще гледаме шоу " Аз /санем/ между двама братя" или Хитрата сврака с двата крака Crazy

# 673

Какво ли ще е продължението на тази сцена..

Санем ще се обърка и ще блокира, ще тръгне да признава но ще засече по незнайни причини, а ми се ще Джан да научи за брат си и онази убавица   и тогава ще гледаме шоу " Аз /санем/ между двама братя" или Хитрата сврака с двата крака Crazy
И така става.

Клипчето със сцената, която си сложила всъщност е от края на 5 епизод.
Малко преди Джан да хване за ръката Санемка и да я отведе пред хортензиите да й задава въпроси - финалната сцена на епизода.

Това ни беше промото миналия вторник.
Няма ли да си смилят и пак да ни отпуснат едно малко видео? newsm78 newsm78 newsm78

# 674
Тук май се ще се заформи  нова любовна интрига! Rolling Eyes

Джей Джей като че ли се влюби от пръв поглед! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт