"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 61 721
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Цитат
Свет, вярно мила, забравила съм. Прощавай.
Значи вече сме трима.
Аз, ти и Славенка. Дай Боже!

Забравана  Naughty..ама добричка... Hug Heart Eyes Joy Joy Joy

# 721

Дъга Peace

То май за толкова форумски години с повечето сме се засичали из други теми Wink

Може да си пускате новата тема,тази е на финалната права Whistling

# 722
Дъгичке, Heart Eyes
Благодаря,
Специални за теб, още красота

Ками. К
Този мъж наистина възмъжава красиво, даже прекалено красиво Blush

И една любима снимка на Демет

# 723
Джей Джей е заместител на Корай, но за да му е пълен образа са сложили и Гюлиз да го допълва.
Славе Hug там си имаха Дерия, която беше по обрана от Гюлиз.
Само да си кажа Гюлиз не я давам на Музо. Искам някой по засукан за нея. Много е чаровна и вечно знае всичко.
Благодаря за споделеното, много сте бързи и както винаги страхотни bouquet .

# 724
Ехааааа  Party...не бях виждала това фото  Naughty...красота... #Shocked smile3544

# 725

Дъгичке love001 винаги съм за!
 Ама да е ....... #Crazyневероятна, запомняща се, продължителна и мнооооого страстрна Joy Joy Joy

В Италия  и те като нас си чакат 6-ти епизод.

Любимата ми сцена.Не знае кой а hahaha hahaha hahaha

# 726
Едни веселяци ни поздравяват.

https://vk.com/feed?z=video-135859020_456240782%2F39cc5f374b0d4d … -135859020_567543

Носталгия по Ферит Аслан.

# 727
Много красива е Севджан Юксел...

Мисля, че Айлин е влюбена в Джан и че след като той я отблъсква тя се насочва към Емре и замисля как да си отмъсти на семейството! Thinking

# 728

Настойчиво ни е момчето. Пред кадър, зад кадър, навсякъде. Я го вижте и в подписа ми.

eidin,  Hug целувките в Пълнолуние миналата година обраха всички класации и овации! Crazy Crazy
Някои сцени с голям мерак ги прави  Heart Eyes ако му дадът малко повечко свобода, не ми се мисли какви ще ги сътвори Crazy

# 729

Настойчиво ни е момчето. Пред кадър, зад кадър, навсякъде. Я го вижте и в подписа ми.

eidin,  Hug целувките в Пълнолуние миналата година обраха всички класации и овации! Crazy Crazy
Някои сцени с голям мерак ги прави  Heart Eyes ако му дадът малко повечко свобода, не ми се мисли какви ще ги сътвори Crazy

bobolina_ninaHug при него е характерно, че той  играе с много хъс и заряд! Laughing

Май на режисьорите им е трудно с него и огормната му енергия! Wink

# 730
  • Варна

Ейдин, Дъгичке да напомня за анкетата, като пускате новата тема Hug и обещаните добавки в опциите  да не забравите Stuck Out Tongue Winking Eye

И специално цветя за екипа по превода и грижите по темата от един г-н Sunglasses

Heart DecorationHeart DecorationHeart Decoration

Цитат
Някои сцени с голям мерак ги прави  :Heart Eyes: ако му дадът малко повечко свобода, не ми се мисли какви ще ги сътвори Crazy

Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 19:36 от BVAR

# 731
Момичета,
Да помоля за линкове от къде се гледа онлайн, много улесняват Simple Smile
Благодаря от сърце за целия труд който полагате Heart
Чудесно кътче, зареждащо, позитивно и приятно!

# 732

Защо ли си мисля ,че Джан ще и каже да си тръгне. newsm78
Скрит текст:
Просто ще играе игра за да се издаде Санем  докъде е загазила с фалшивия годеж.Иначе той я усеща ,че е невинно момиче и   се влюбва яко в него.Усеща го всеки път когато се правят пред италианеца на безумно влюбени.
   А ако трябва да съм честна струва ми се че Джан  играе по - добре ролята на влюбен.Тези негови топли и добри очи и чувствени устни могат да накарат всеки зрител да му повярват.

И малката/голяма Демет

Ейдин, Дъгичке Laughing bouquet
[/spoiler]
Може и той да и каже да си тръгне за да я предпази от злобата на оклните. Той вижда, че тя е наивна, доверява се бързо, ранима е, неопитна дори.....и след думите на Айлин.....дори и на него му се прииска да избяга.

# 733
  • Варна

Нани, ще ги пуснат линковете момичетата в новата тема има още време;

# 734
nanni, Hug мисля, че ще го пуснат чак след като мине озета и започне новата серия! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт