Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
-
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
-
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
-
Какъв е ароматът на Lady Vengeance?
-
Каква е разликата между EDP и EDT?

Нямах намерение в онзи контекст да привличам внимание изобщо, затова и го сложих- аромат на чистота, крем, благоприличие. А то какво стана- взрив от внимание
И аз обикнах Аура на Мюглер, ще купувам по-глоляма разфасовка. Никой обаче не ми я е коментирал. Може би пръскам твърде малко. 
Моля препоръчайте ми вечерен парфюм,който да е силно осезаем,вълшебен,харесван от всички,недразнещ и в същото време да е нещо ново/по-възможност най-ново,не наложено в годините/Харесвам нови и непознати,модерни аромати-не робувам на стари аромати....

Chihuahua's mom,не приличат на Тендър,но задължително прегледай ароматите на Клое всичко,което намериш за проба!Струва ми се,че там се крие евентуално нова твоя любов,дано!Виж по-точно Chloe Chloe edp/внимавай с апликациите обаче/,Chloe love story,Chloe love story eau sensuelle.Пробвай също Императрицатата,Prada infusion d'iris,Шанел Габриел,Boucheron Quatre,Pleasures Estée Lauder for women,Dior Dior Addict Eau Fraîche,Нилските градини,Мон Герлен Флорал.

Прекалено е пудрен и сладък за мен и добре, че поне той си го харесва, че щях да си го бия от главата.