Бебешката количка - цяла наука за второ висше №40

• 86 873
  • 803
  •   1
Отговори
# 690
В чиполино също имат 25%, ние сега бягаме натам 👌

# 691
И в айко. Има намаление

# 692
  • София, България
Да, тамън влизах да ви кажа за Сайбекс Балиос С, че в Айко 2 в 1 е 920 лв. Simple Smile

Прави ми впечатление, че Пег Перегото явно имат някаква уговорка магазините при никакви положения да не свалят цената по-ниско от официалния вносител Вито де Симоне. Гледам в Вито де Симоне 1228 лв. е Class Modular, в Айко е 1228.80 Grinning Във Вис Виталис съм забелязвала същото съотношение. Значи добре направих, че я взех от официалния вносител, защото се чудих дали да чакам по-голямо намаление. Thinking

# 693
  • пловдив
Моля,за мнение за
бюджетна количка от този тип:

# 694
Моля,за мнение за
Ако е за пораснало бебе е ок. Аз също търсих скоро такава за 10м. бебе за при баба.Взех си Лорели фокси , има голяма кошница и голям сенник и помтивало за крачета тежи по-малко от 8кг.Хареса ми и Мони Елиза, но гумите ми се видяха по-лоши.

# 695
  • София
Изглежда добре, но аз не съм фен на Хаук. Бутала съм две и бяха много неманеврени(едната беше триколка). Но беше отдавна, новите им модели може да са различни.

# 696
  • София
За намаления и за тези, които се оглеждат за Jane, този модел от английския им сайт видях: https://www.jane-uk.com/en/Jane-Muum-Pushchair-2017/m-2693.aspx.

# 697
Здравейте, мнения за тази количка ? 😊

# 698
  • пловдив
Моля,за мнение за
Ако е за пораснало бебе е ок. Аз също търсих скоро такава за 10м. бебе за при баба.Взех си Лорели фокси , има голяма кошница и голям сенник и помтивало за крачета тежи по-малко от 8кг.Хареса ми и Мони Елиза, но гумите ми се видяха по-лоши.

Да,бебето е вече на 9 месеца и искам да сменя количката с нещо по-приемливо като цена. Благодаря.

# 699
Момичета купих си Пег Перего 3 в 1. http://kasida.bg/product/48111/bebeshka-kolichka-3v1-peg-perego- … -bloom-beige.html
На изписването на бебето, мога ли да ползвам кошчето за кола, и до колко това е добре за току-що родени бебета. Кошчето има подложки за дупето и за гръбчето, необходимо ли е и аз да купувам някаква допълнителна възглавница?
Чета доста противоречиви мнения за използването на тези кошове за кола, дайте съвет!

# 700
  • София
За кошницата с коланите или за бебешкия кош говориш?
Кошницата с коланите си е точно за возене в кола, не знам защо има противоречиви мнения...
Някои бебешки кошове могат да се закрепват на задните седалки настрани и така да се вози бебето, но на мен не ми изглежда много безопасно.

# 701
Кошчето за кола може да се ползва за новородени. Конкретно на Peg Perego Primo Viaggio обаче съм чувала противоречиви мнения. Казват , че чупката е голяма дори и с възглавничката за новородени и бебенцата се сгъват на 3 вътре. Не съм сигурна обаче до колко е така, защото аз не съм използвала кошче за кола на конкретната марка. При нашите кошници за кола нямаше такъв проблем , но както вече казах не са на марката.😊

# 702
Точно за коша за сола говоря, не за зимния кош за новородено.
Ако някой го е ползвал нека изкаже мнение.
Ако сошчето за кола не е подходящо, то тогава мога ми да ползвам зимният кош за новородено, на задната седалка, за да си прибера бебето от болницата до вкъщи?

# 703
  • Sofia
Точно за коша за сола говоря, не за зимния кош за новородено.
Ако някой го е ползвал нека изкаже мнение.
Ако сошчето за кола не е подходящо, то тогава мога ми да ползвам зимният кош за новородено, на задната седалка, за да си прибера бебето от болницата до вкъщи?
Колко време ще возиш бебето?

# 704
Аз закупих Lorelli Rimini от Комсед с 30% намаление и цената беше с 140лв по -малко от редовната и съм много доволна😁

Общи условия

Активация на акаунт