Бебешката количка - цяла наука за второ висше №40

• 87 257
  • 803
  •   2
Отговори
# 495
  • Пловдив
Аз си харесвам урбото, не ме разбирайте погрешно. Но да кажем, че ми отговаря на 90% на изискванията. Уникално красива количка и си я бутам с кеф, само че по-трудно от пег перегото 😀. Сега ако трябва да купувам сигурно щях да взема Окаро вместо пег перего. Бях се отказала от нея заради килограмите й, но за возията и маневреността не са от такова значение, колкото си мислех.
Ако има някой с bugaboo bee 5 ще се радвам да прочета мнения за нея как се справя из нашите разбити улици и тротоари.

# 496
  • Бургас
Също така малко ме притеснява. Това ,че се употребява до 15 кг. В сравнение повечето други колички са до 17кг или повече. Мислите ли че е голям проблем? Префполагам ,че става до към годинла и половина / 2 да се използва. Тясна ли ви Се струва? Говоря за Peg Peregoto
Не знам за кой модел на Perego говорите, но аз преди 2 години и малко избрах Peg Perego Book + Sportivo и до ден днешен не съм съжалила и за момент. Перфектната количка - лека, маневрена, удобна за носене и лесна за сгъване. Малко съжалявам, че ще трябва да се разделя с нея, но тя си изпълни мисията и сега е ред да служи на някоя друга мама. Бас ловя, че с тази количка може без проблем да се изгледат поне още 2 деца.

# 497
Говоря за Peg Perero Book S или Book 51 S.

# 498
  • София
А някой собственик на Mutsy няма ли да изкаже мнение? За мен са много красиви и маневрени, но сега откривам, че има различни модели - evo farmer, evo urban nomad, industrial, nio и не мога да разбера каква е разликата, освен във визията, а и не ги намирам в никой магазин да ги пробвам всичките.

# 499
Обмислям покупката на модел 3 в 1 Peg Perego Book Plus XL Modular System - Mod Beige.
Мнения моля, ако някой я е ползвал. И сравнена със Peg Perego Book + Sportivo или Peg Perero Book S и Book 51 S.

# 500
  • Anywhere
А някой собственик на Mutsy няма ли да изкаже мнение? За мен са много красиви и маневрени, но сега откривам, че има различни модели - evo farmer, evo urban nomad, industrial, nio и не мога да разбера каква е разликата, освен във визията, а и не ги намирам в никой магазин да ги пробвам всичките.

Не съм собственик, но Farmer, Industrial i Nomad са имената на текстилните дизайни. Шаситата са Igo, Evo (сега е с ново име Нио)... За мен оновните минуси са, че количкта е ниска, багажника търка тротоарите, седлката също е ниска, а и е някак много открита.

# 501
  • София

Farmer, urban nomad, industrial са цветовете/материите най-общо казано.
Моделите ма Mutsy са - evo, i2 (предишното име е Igo), nio, nexo.

Мнение още не мога да изкажа, ние взехме IGO, но чакаме бебчо да се появи.

# 502
  • Варна
За посочените модели Mutsy мнение не мога да дам, но съм давала многократно за Mutsy Nexo. С нея смених неудачната покупка Cybex. Голямо удоволствие е- материи, возия, удобство за детето, маневрена. Той е вече на 3 годинки, но при пътувания си я ползваме. Не ми се е опирал багажника в земята, товарила съм го с детски дрехи, храна и т.н. Покупки от пазар- не. Не считам, че бебешките колички са, за да се превозват покупки.
Напишете в търсачката на форума Mutsy и ще Ви излязат всички мнения. Аз лично чета и в много чужди форуми, блогове, YouTube.

# 503
Някой ползвал ли е Cybex Mios? Бях се насочила към нея за лятна количка, обаче нещо последните мнения са все лоши за Сайбексите, та почвам да се чудя.

# 504
  • София

Farmer, urban nomad, industrial са цветовете/материите най-общо казано.
Моделите ма Mutsy са - evo, i2 (предишното име е Igo), nio, nexo.

Мнение още не мога да изкажа, ние взехме IGO, но чакаме бебчо да се появи.
Защо избрахте точно тази и откъде  взехте?

# 505
  • София
Siiv, бяхме се насочили към EVO в началото. По това време наши приятели си взеха IGO, след две предишни неуспешни покупки на други колички, не знам какви марки бяха. Бутахме я, разглеждахме я, хареса ни как се сгъва заедно със седалката и как се побира в багажника на колата. След това ходихме и в магазин и гледахме и двете EVO и IGO, и си решихме да е IGO.

Поръчахме я от Babymarkt.de. Правят добри промоции, един път в месеца в неделя имат и допълнителни 10% надолу. За доставка от Германия използвахме фирма превозвач. И така например шасито тук е 970лв., ние платихме 730лв. Коша за новородено ни излезна 360лв. Седалката още не сме я купили, защото има време.

# 506
  • София, България
Къде мога да видя на живо:
Mamas and papas Sola 2
Peg perego (няма значение кое)
Jane Muum
Maxi-Cosi Adorra

# 507
  • София
Пег Перегото във Вис виталис, а останалите 3 в Малечко.

# 508
  • София, България
Много благодаря! Hug

# 509
  • Beyond the stars
Къде мога да видя на живо:
Mamas and papas Sola 2
Peg perego (няма значение кое)
Jane Muum
Maxi-Cosi Adorra

В Дундьо мисля, че ги има без Mamas and papas.

Общи условия

Активация на акаунт