Петокласници - 2018/2019- Тема 1

• 74 294
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
Аз виждам общо 4 учбеника за пети клас-два по история и два по география.

# 451
странна работа
вече виждам 7 Smirk

# 452
  • София
Системата им е калпава,
Аз виждах само български език и после системата се оправи и видях всичките  учебници по които учи.

# 453
  • Sofia
Мда... аз виждам 2 Истории, Бълг. ез., Лит., Изобр. изк., Мат. и Англ. ез.

# 454
Аз мислех, че се виждат само учебниците, по които децата учат в училище.
При нас са  история и география и предположих, че затова виждам само тях.

# 455
  • Перник
Ние имаме електронен дневник. За мен е новост, та реших да се похваля Simple Smile Току що влязох да видя що за животно е, интересно е Simple Smile
Иначе Калоян почива вчера и днес, защото лепна някакъв вирус. Има бележка и за утре, но смятаме да не се възползваме. Все още подсмърча, но се чувства добре и не искаме да пропуска повече материал.

# 456
  • offshore & overseas
От тази учебна година нашето училище премина изцяло на електронен дневник и нямат бележници. Една грижа по-малко, викам си аз. Миналата година също имаше дневник, но си имаха и бележници, затова малцина родители бяха регистрирани. Сега трябва всички да имат регистрации и да следят. Странното е, че от тази година не получавам имейли с известия. Така че започнах да влизам по-често (от необходимото).

Електронните учебници са ми любопитни, но още не съм мислила дали могат да имат приложение конкретно в нашето семейство. Ще ги разгледам да видя поне има ли тези, които ни интересуват.

Имаме си ключета за шкафчетата, извадихме и дубликат за Калина. Оказва се, че не навсякъде ги правят и често пъти изработените дубликати не отварят шкафчетата. При нас съвсем случайно дубликатът работи. Сега остава да видим каква ще бъде ползата от шкафчето.

# 457
ние понеже не сменяме стаи, шкафчето ни върши чудесна работа
остави си екипа по физическо, всичко по ИИ , музика

# 458
  • от Луната
Светле, направо ти завидях, но вашето училище е на светлинни години пред нашето, което е в каменната ера с технологиите. Аз още чакам заветната РС  #Cussing out
За сметка на училището вчера и балета и английския имаха РС. Новото е, че вече не можело да плащаме таксите, както до сега, защото трябвало да са под формата на дарения, та ще ги даваме на учителките. Харчовете ще са за балета. Не било задължително, но препоръчително да ходят на семинар в края на месеца с/у 50 лв, както и ново трико, че нашите не са с цвета, който трябва, но това са бели кахъри  Mr. Green

# 459
  • Перник
Светле, направо ти завидях, но вашето училище е на светлинни години пред нашето, което е в каменната ера с технологиите. Аз още чакам заветната РС  #Cussing out
За сметка на училището вчера и балета и английския имаха РС. Новото е, че вече не можело да плащаме таксите, както до сега, защото трябвало да са под формата на дарения, та ще ги даваме на учителките. Харчовете ще са за балета. Не било задължително, но препоръчително да ходят на семинар в края на месеца с/у 50 лв, както и ново трико, че нашите не са с цвета, който трябва, но това са бели кахъри  Mr. Green

Е, нали сме в най-елитното за наше село, моля ви се Stuck Out Tongue Winking Eye За периода 12.09 - 27.09. имахме цели 2 родителски срещи по 2 часа и половина. Обещаха следващата да е най-рано в края на срока Simple Smile А класната ни е направила група във Viber и качва там всякаква информация, коментираме разни неща, пак във Viber си пишем с нея по въпроси, засягащи конкретното дете. Много ни е технологична госпожата, въпреки, че преподава БЕЛ. Аз много се радвам, защото предишната класна беше на ниво телефон с копчета Simple Smile

С тия дарения се побъркаха вече. Къде ходите на английски? Балетът предполагам е в ОДК?

# 460
  • от Луната
Начиии, почвам да се нервя на мен си, че не преместих моята хубосница и аз, ма пуста математика  Mr. Green
И инглиша ни е пак там. Доволна съм за парите, които плащам, а те тази година са с 40% повече от миналата  #2gunfire

# 461
  • Русе
Ние пък не плащаме дарения, а членски внос.

# 462
  • Варна
Девойки, имам едно питане относно този "модул ФВС". Никъде не намирам официална информация за него - задължителен ли е, не е ли? Миналата година ни караха да попълваме пак заявления за това, че "желаем" децата ни да бъдат включени в модул по волейбол. Реално, аз не желая, но класната каза, че е задължително и че нямаме право на избор. От началото на учебната година волейбол не са играли, но пък ги викат в понеделник преди училище, което съвпада с тренировките й. Та се чудя, къде пише колко е задължителен тоз пусти модул?

# 463
  • Перник
Девойки, имам едно питане относно този "модул ФВС". Никъде не намирам официална информация за него - задължителен ли е, не е ли? Миналата година ни караха да попълваме пак заявления за това, че "желаем" децата ни да бъдат включени в модул по волейбол. Реално, аз не желая, но класната каза, че е задължително и че нямаме право на избор. От началото на учебната година волейбол не са играли, но пък ги викат в понеделник преди училище, което съвпада с тренировките й. Та се чудя, къде пише колко е задължителен тоз пусти модул?

Не знам дали и къде пише, но мисля, че с бележка от там, където тренира може да го пропуска.

Иначе при нас схемата е същата - при записването попълвахме заявление, но там, където трябваше да се напише спорта имаше точки и Калоян каза да пиша футбол. Така и направих. В този момент господинът, който приемаше документите каза, че е желателно да пишем волейбол, но не е проблем да остане и така. Този срок им се явява 7-ми час и е с различен учител - не с госпожата по физическо. Досега са имали веднъж, играли са волейбол и са ги пуснали 10 мин. по-рано Simple Smile

# 464
  • София
Аз мислех, че се виждат само учебниците, по които децата учат в училище.
При нас са  история и география и предположих, че затова виждам само тях.
По принцип е така, но вчера се виждаха само някои от учебниците.
На моя са 8 учебника, а се виждаше един.

При нас още го нямат този модул.
Учителката по ФВС, каза че нищо не знае за него.

Общи условия

Активация на акаунт