Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 475
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • тук-там
Ще стискам палци! Ако имаш още симптоми, препишкай едно тестче Simple Smile

# 241
Clear test е с висока чувствителност, дават го като ранен тест за бременност и е 2 и нещо като цена.

# 242
  • тук-там
На датата на М всеки тест ще покаже. Хубаво е да се вълнуваме с някоя от нас в темата!
Вики, какво става с вас?

# 243
Стискам палци, Две в едно!
Джиджи, все така да слушаш!

# 244
  • София
Здравейте!
Радвам се за всички с положителни резултати. Чета ви всеки ден!
Две в едно, дано симптомите завършат с положителен тест, а теста с бебе.
И аз имам куп симптоми, но не вярвам на тези усещания. Болят ме и гърди и зърна и само при допир и свят ми се вие от време на време и придърпвания и болки и телесна Т днес 37,1 без да съм болна, а и преди малко повърнах от 1 бира и няколко цаци, а аз рядко имам позиви за повръщане, но всичко това го отдавам на прекалена преумора. Не вярвам, не за това че не мога да забременея и спонтанно, а за това, че с тези показатели от спермограма и моите години в куп е трудно да се повярва. Все пак вярвам, че в определен момент чудото ще се случи. Искаше ми се да е преди стимулации те и ходенето по мъките, но никой не знае какъв е пътят му.

# 245
  • тук-там
Кате, вие за първо детенце ли се борите? Изследвала ли си вит Д? Дойде ми на ум като спомена преумора. Новият бич на офис ерата е дефицитът на витамин Д.

# 246
  • София
Кате, вие за първо детенце ли се борите? Изследвала ли си вит Д? Дойде ми на ум като спомена преумора. Новият бич на офис ерата е дефицитът на витамин Д.
Аз имам едно дете от първия си мъж. С този си нямаме. В офис не работя, а до един голям прозорец, от който напича доста, но е добре е да изследвам вит. Д, не съм го изследвала. А преумората е защото напоследък работя почти по 12 ч на ден.

# 247
  • На остров
Нямам тестове вкъщи, а и вече започвам да усещам, че колкото и да ми се иска утре ще се случи Sad

# 248
  • тук-там
Какво усещаш, мила?

Кате, това с офисът е метафора. И аз не съм изследвала вит Д. Но съм се наканила да доказвам, че и в града може да се набави. Да видим дали ще ми се получи Wink

# 249
При нас няма новини за сега. Чакаме си коментарите и акълите. А аз мисля, като едно Вещо лице по въпроса, да разчоплим случая с още изследвания по спермограмата.
Успех, момичета и дано сте с положителни тестове за бременност.

# 250
  • тук-там
Вики, каквото инвестигираш и установиш, споделяй го моля. Така ще имаме полза всички!
Мацки, при мен след стимулацията през март, всеки Ц по време на ЛФ яко ме болят гърдите. Прогестеронът ли ми е в повече, друго ли. Имате ли такъв остатъчен ефект и вие?

# 251
  • На остров
Не аз имам само кг плюс косопад.
Вики успех и от мен !

# 252
  • тук-там
И кг имам, ама това е поправимо Wink

Две в едно, чакаме ли още?

# 253
  • На остров
Чакаме, чачкаме надеждата умира последна !

# 254
  • тук-там
Вики, мисля си за твоя случай. Защо не заложите веднъж на ЕЦ - една Я си е една Я. Това е естественият процес и вероятността тази една Я да е качествена е доста голям. Ако сте още тук, направете го при следващ Ц. Много по-щадящо е за теб!

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 13:54 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт