Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 441
  • 740
  •   2
Отговори
# 360
Пухче, ДЯ с фреш трансфер ли прави?

# 361
Пухче, Амаретти, много кураж и спокойствие сега.Страхотни новини!☺

# 362
  • София
Малага, кофти работа. Важното е, че имаш резервен план, стискам палци за Надежда ☺.
Амарети, еха - честитоо, безпроблемно до края 😗
Пухчее 😁😁😁, идеално ти ЧХГ-то, моето на 10 беше -22, на 1 двудневен 😗 И аз като Бамба, не се боди повече, направо на преглед 🍀🍀🍀 😍😘😍😍
Ръсяяя ви 🍀🍀🍀🍀, утре от комп.с феята с прашеца, че от тел.не става.
Успешно на всички 😍😍😍

# 363
Да, Вики,беше пресен трансфер.

# 364
  • На остров
Пухче само виж ТСХ 4 е високо, хубаво е че си почнала с Тироксин !
Пухче много се радвам ! Чакаме сърчице !

Амарети лека и безпроблемна до края ! Много се радвам !

# 365
Момичета, дали да пусна някои хормони на 2-3 ден сега когато ми дойде цикъла или след стимулация, ЕТ и после веднага ЗЕТ няма да са реалистични и показателни? С оглед прегледа в четвъртък при новия АГ питам.  Макар че този цикъл нищо няма да правим, поне един ще оставя организма на мира. Май си отговорих Simple Smile

# 366
Момичета, дали да пусна някои хормони на 2-3 ден сега когато ми дойде цикъла или след стимулация, ЕТ и после веднага ЗЕТ няма да са реалистични и показателни? С оглед прегледа в четвъртък при новия АГ питам.  Макар че този цикъл нищо няма да правим, поне един ще оставя организма на мира. Май си отговорих Simple Smile
Малага, аз мисля,че е по-добре да пуснеш в следващия цикъл, сега може да не са реални стойностите.

# 367
  • тук-там
Малага, Персенска ще реши дали да започнете проследяване. Може и на ЕЦ да хванете нещо. Изчакай си прегледа според мен. Пожелавам смяната на клиниката да ти донесе много късмет!

Пухче, твоето мълчание беше издайническо! Отпусни си душичката! Заслужила си го!

# 368
Ами още преди да направя тази тема, и преди да реша къде и какво ще правя, си бях дала дума, че когато започна нов опит,  няма да обсъждам нищо с никого, докато не мине поне трансфера. Нито майка ми , нито свекърва ми, никой не знаеше точно какво и къде правим. Когато започна същинската част, толкова ми се искаше да споделям с вас, но ме спираше обещанието ми. Всъщност, когато стана издънката с Декапептила, така или иначе разбрахте, че съм започнала😃

# 369
Amaretti, успешен финал ти желая! Hug
Малага, успех! Hug
Пусни си хормони, когато ще стартираш опит.

# 370
  • София
Те за първи преглед в надежда имат списък с изследвания.не че ще те върнат ако не ги занесеш, ама ще спестиш време.

# 371
Амарети, чудесни новини! Успешно и леко раждане!

Трите ти опита от една и съща донорка ли бяха или различни?

Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания! Пожелавам на всяка от нас, тръгнала по този път, на финала да държи по едно или повече ухаещи вързопчета, без значение от използваните методи, със свои или чужди Я или Сп.Hug

*Stela, и трите опита бяха от една и съща донорка. Общо имахме 6 ембриончета, обикновено инвитро, нямаме МФ според лекарите, първи опит - свеж трансфер на два Е, едното замря в 7-8 г.с., второто - в 14-та седмица /не знам как го преживях/, втори опит замразени - бхб, трети опит замразени - при едното не откриха сърдечна дейност, второто - оцеля. 
Преди третия опит за пръв път от много време АМХ се покачи на 0,4 /последните години беше паднал до 0,1, дори и до 0,01 след опитите със свои Я/, ФСХ - 8  /имала съм месеци с 35,5/ и добра лигавица. ...Колебах се да дали да не направим опит на естествен цикъл или с лека стимулация. Но решихме да използваме последните две снежинки. Загубата след първия опит ме накара да преосмисля ситуацията и да приема ДЯ безрезервно. Имала съм и два неуспешни опита със стимулация със свои Я в предходните години, приключили без пункция.     

# 372
Благодаря ти, Амарети! Всичко най-добро ти пожелавам!

# 373
Пухче, Амарети, да пожелая и на вас безпроблемна!
При мен малко остана до първичния преглед другата седмица и много се вълнувам.

# 374
morning7, късмет! Hug

Общи условия

Активация на акаунт