Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 447
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Малага, много съжалявам! Стисках ти палци и се надявах да се похвалиш с положителен тест. Дано вече следващият път е успешен!

Пухче, какви изследвания ви искат на вас в клиниката за донорското инвитро?

# 346
Стеле, на мен искаха АМХ, ехография на гърди и на малкия таз, бележка от лекар, че не ми е противопоказна бременност. На мъжа ми кариотип и спермограма. И на двамата кръвна група и вирусология.
Там  на първото посещение те пак направиха всичко това и още доста на мен-цитонамазка, микробиология, коагулация, ТСХ и др.В деня на пункцията отново всичко.
Така и така започнах да пиша,да ви кажа как се развиха нещата при мен.
Пункцията беше на 06.08, а трансфера на 10-ти , върнахме 3 бластоциста 4АА. На 14-ти се прибрахме.
Понеже съм доста суеверна, ще ви помоля да реагирате тихичко.
ЧХГ на 8-ми ден 36,05
             10-ти ден 88,59
             12-ти      236,49
              14-ти     503,65
В понеделник пак ще пусна, че ми се струва, че върви нисичко и много се притеснявам.
Даже ще ви помоля да изчакате с честитките , докато не чуя сърчице!
Моето определено е свито...
Имам хиляди притеснения- тсх ми е 4,19 а ендокринологът смята, че всичко е наред и не ми предписа нищо. От днес на своя глава започнах л-тироксин 25млг,  докато се консултирам с друг.
Отделно се притеснявам, че досега така и не направих тромбофилии и сега незнам имам ли нужда от терапия. В понеделник ще пътувам до Пловдив, за да ги пусна в Геника. Дано да не е късно и всичко да е наред.
Май сега започват истинските притеснения...Стискайте палци да са напразни дертовете ми...

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 19:25 от puh4e05

# 347
  • София
Не е нисичко, идеално е.

# 348
Точно от такива приказки имам нужда в момента,  Бамба! Постоянно си повтарям, че всичко ще е наред, та барем си повярвам 😅

# 349
  • София
Повтаряй, от теб в момента това се иска, спокойствие.
И стига с тия чхг-та, към 20 ден направо на преглед.

# 350
Пухче, не се притеснявай, най-малко пък за този род суеверия!
Аз лично вярвам, че ако е писано - ще стане, а ако не е - няма,
без значение на кого ще кажеш. Разбирам напълно притесненията ти,
но се абстрахирай от този страх и мисли само за щастливия край,
на мен поне това ми помага. Не съм много компетентна, но също мисля, че не е ниско.
За тромбофилията - на този етап също не трябва да се притесняваш.
Това, което разбрах, е, че тя прави проблем на много по-късен етап,
така че не си закъсняла, а може и изобщо да нямаш.
Не се тревожи предварително! Всичко ще бъде наред!
Стискам ти палци от цялото си сърце! Hug Heart

# 351
Пухче, много се радвам, мила! Hug
Подозирах аз нещо... Grinning
Стискам палци всичко да е наред!

# 352
Е, вече ще ви държа в течение , обещавам!

# 353
  • sofia
Толкова съм щастлива да видя, че макар понякога бавно, мечтите винаги се сбъдват. 💜 Не губете вяра, момичета!

# 354
  • In transit
Пухче, стискам ти силно палци! Заслужаваш всичко да е наред. Важно е да си спокойна и да вярваш в хубавия край! Прегръщам те! Heart Hug

# 355
Благодаря ви! Както виждате, прашецът на Джиджи върши работа! Надявам се, като автор на темата, да повлека крак!

# 356
Здравейте, момичета! Поръсвам ви и аз с 30-седмичен розов прашец - резултат от 3-ти инвитро опит с ДЯ. Специално поръсвам и puh4e05, нека твоето ЧХГ оттук нататък да върви само стремително нагоре. Притесненията наистина продължават, но се опитай да се настроиш само за положителни емоции. Каквото и да се случи, този период е вълшебен и неповторим, puh4e05. Живей ден за ден, засега си следи увеличаващия се резултат на ЧХГ с всеки изминал ден. После ще си дойдат и другите притеснения за първите сърдечни звуци, за първите снимки на "червейчето", за първите движения в корема, но всичко с времето си, радвай се на всеки момент.
Задължително ела до София за да се консултираш относно резултатите за тромбофилията с хематолог и имунолог, и нека специалистите да са повече от един. При мен не се установиха каквито и да било генетични мутации, но ме предупредиха, че от приема на утрогестан (в първите три месеца ме караха да си слагам максимални количества вагинално), кръвта се сгъстява, както се и случи. Не си изпуснала време, за това не се притеснявай. И без генетичните отклонения, само заради възрастта /на 44 съм/ и утрогестана, ми предписаха фраксипарин 0,4. На всеки три седмици правя изследвания както за ТSH, ft4, така и АПТТ. Към 26-27 седмица отмениха фраксито и сега съм само на Nataspin H. Консултирай се и с друг ендокринолог задължително. Контролно се чувам с моя веднъж месечно и му съобщавам за резултатите.   

# 357
Браво,Amaretti! Чудех се какво се случва с теб, а то какво било! Точно розов прашец искам! Благодаря за съветите! Оттук нататък със сигурност ще имам много въпроси!

# 358
Браво,Amaretti! Чудех се какво се случва с теб, а то какво било! Точно розов прашец искам! Благодаря за съветите! Оттук нататък със сигурност ще имам много въпроси!
А то при мен също както и при теб и при много момичета - пустите му страхове ме "хващаха за гърлото" Wink. Затова се постарай да мислиш само позитивно.

# 359
Амарети, чудесни новини! Успешно и леко раждане!

Трите ти опита от една и съща донорка ли бяха или различни?

Общи условия

Активация на акаунт